icon

Tipy na varenie jedál na tri dni

7. mar 2025
Strana
z3
kaca222
7. mar 2025

@osky nechápem, čo to má s plytvaním, niekto by dal čokoľvek aj za týždňové jedlo a predsa ty by si ho asi nejedla.
Kto chce, nech je kuracie aj 3 dni, kto nie, nech si navarí každý deň. To neznamená, že plytvá. Ja nevarim vôbec, objednávam si z mesta.

oceanahory
7. mar 2025

@biba_18 A to moje by zjedlo aj tyzdnove maso z chladnicky 🥴😅

kaca222
7. mar 2025

@veronicka1901 najlepšie je, ked v dospelosti zistíš, že vôbec nie si divná, že veľa ľudí to cíti, len tvoji rodičia majú neschopný nos 😂 čo som sa ja toho tiež napočúvala

alenka58
7. mar 2025

ja naložím maso do pácu a robím raz ryžu potom zemiaky k tomu šalát aj cestoviny, alebo upečiem maso a tiež s obmenami prílohy, iné mi nezjedia viac dní po sebe + polievka môže byť na 2 dni

mili2016
7. mar 2025

Ja zvyknem variť, segedín, plnenu papriku, sviečkovú, bravčové plátky na prírodno, kuracie soté...ale len na dva dni . Tri by u nás už neprešli 🤣

timea301196
7. mar 2025

@osky prečo by mala byť rozmaznaná? My tiež nejeme kuracie na druhý deň lebo je hnusne

anulllka
10. mar 2025

Ahoj. Ak by to muselo byt na tri dni, tak mi napada gulas....segedinsky, madarsky....kapustnica alebo syta fazulova polievka s udenym masom, pripadne este pecene bravcove s dusenou kapustou. Ak by to mal byt rezen, tak ale obracany. Kuracie mi nevonia uz dlhsiu dobu, zjem, ale nevyhladavam ani cerstvo urobene, nie to este odstate. My doma dva dni zjeme uvarene jedlo pohode, ale tri uz ani nie. Max, ak by som velmi vela navarila.

janci27
13. mar 2025

@rachel36a u nas presne tak isto, zapekane zemiaky ani cestoviny uz na druhy den nejeme, lebo nam to nechuti, preto sa ich snazime zjest v ten den. Ostatne jedla ako omacky, polievky, ale aj maso uplne v pohode aj na druhy den. Ak nam zostane nahodou z peceneho kurata, tak druhy den robim z toho rizoto a je vynikajuce, ziadne divne chute, pachy necitime, toto ma nikdy nenapadlo, ze to tam niekto moze citit 🙂 Vatsinou polievky nam zvyknu obcas zostavat este aj na treti den, ale to len mozno tak 1 porcia.

oblecenie99
13. mar 2025

@michaela789 Ja tiež zjem segedín, či plnenu kapustu aj na tretí deň, ale kuracie nie. Kuracinu do seba natlačím, presne ako píšeš, Max na ďalší deň v práci, ale musí byť brutálne okorenené. I tak v nej cítim tú kuraciu chuť (mužovi som včera povedala, že ja v Tom cítim kurín). A to máme domáce mäso od svokry, ktorá neprikrmuje, pekne mäso, čisté podmienky chovu, ja to aj tak neznesiem.

susitko
13. mar 2025

belehradske rezne....od bonvivani👌.urobim a dva az tri dni vybavene.rezne v horcicovej omacke,borsc,segedin,fazulova s masom,zeleninove privarky,madarsky gula,svieckova....

mirage
14. mar 2025

@oblecenie99 ja tiez z kuraciny citim kurin.. a svokra musi krmit niecim, len zo zeleneho sa nenajedia.

oblecenie99
14. mar 2025

@mirage niečo určite ešte pridá, okrem pšenice, kukurice ešte dačo navyše, naši tiež chovali, tak viem, že len o zelenom to nebolo.. ale mäso je stále domáce a teda nie je to tým, že by som kúpila prvý lacný šmejd v obchode. Proste kuracina mi vadí

dzonik
14. mar 2025

@kaca222 oklameš to, ak ho zohreješ v rúre, akoby nanovo zapečieš, ja tiež cítim tú inú chuť a vadí mi to a jedine toto pomáha

kaca222
14. mar 2025

@dzonik áno, tiež to tak niekedy robím… v trúbe ohriať a ešte zaliatom Teriyaki omáčkou 😃

michaela789
14. mar 2025

@oblecenie99 tak ťa vítam v Klube rozmaznaných 🙌🏻😂

Strana
z3