icon

Tortový krém z mascarpone a šľahačky

lius
5. mar 2020

Prosim tie co ste zbehlejsie v peceni, ak zmiesam 500g mascarpone s 2 slahackami a cukrom, bude mi taky krem drzat na torte (aj zboku)? Nebude stekat za 1 den v chladnicke? Vdaka za kazdu radu

Strana
z2
trpasliiiik
16. nov 2020

@miriam_s prosím ťa vyslahas mascarpone s jemným tvarohom spolu

miriam_s
16. nov 2020

@trpasliiiik áno celé to dám dokopy v jednej miske , vymixujem tak aby som si bola istá že je to dobre zmiešane a vylejem do kexikov vo forme

trpasliiiik
16. nov 2020

@miriam_s ahaaa o.k. ďakujem pekne

supucka
17. nov 2020

@trpasliiiik ahoj... Všetko dokopy daj do jednej misky a potom mixérom vymiesaj do tuha

trpasliiiik
17. nov 2020

@supucka a potom dám do toho akú príchuť chcem a nevieš prečo sa mi to seklo???

supucka
18. nov 2020

@trpasliiiik áno.. Ja keď robím čokoládové mascarpone... Zmiešam mascarpone so šľahačkou do tuha, rozpustím čokoládu a tú potom pomaly vychladenu vmixujem do krému..... A... Prečo sa ti to seklo netuším... Možno ten stuzovac nespravil dobre.. Ja ho vôbec nedávam

trpasliiiik
18. nov 2020

@supucka ďakujem ti ešte vyskúšam takto a dúfam že už vyjde lebo škoda toho materiálu je dráhy a takto to dopadlo ďakujem veľmi pekne ✋😊😊

supucka
18. nov 2020

@trpasliiiik nie je začo 🤗😉veľa šťastia

janitta
19. nov 2020

@supucka prosím Ťa, chcem sa opýtať ako urobiť krém s mascarpone a skaramelizovaneho šálka. Neviem vôbec aké pomery dať, či dať aj šľahačku. Chcem ten krém použiť do torty aj potiahnuť ním celú tortu.dakujem

supucka
20. nov 2020

@janitta ahoj... No jednoducho.. Namiesto cukru das salko... Pomery vôbec netuším.. Ja to robievam od oka... Tiež všetko najlepšie zmiesaj dokopy... 🤗😉

gabika20
24. nov 2020

Dievcata prosim idem robit detom tortu..rozmyslam krem ak dam 2 mascarpone, 2 nevyslahane slahacky a 1 obycajne salko.. bude to v poriadku? a mozem dat navrch obrazok na fondane? Dakujem

laura2811
23. mar 2021

@inetta môžem poprosiť presny pomer chcem potierat vrch torty tak aby mi to držalo dakujem

inetta
23. mar 2021

@laura2811 500gr mascarpone, 400ml slahacka, 120g pras.cukor 😁👍

inetta
23. mar 2021

@laura2811 ale ten pomer mam na celu tortu. Niekedy to davam aj krat 2. Podla toho aku velku robim. Ale ak nevyuzijes cele, mozes narobit pohare s ovocim.

laura2811
24. mar 2021

@inetta dakujem velmi pekne bez stužovačov ano?

inetta
24. mar 2021

@laura2811 davam bez

jarmila_adamidis
26. aug 2021

@supucka prosím vás, môžete mi napísať presne množstvá? Ďakujem ❤️

supucka
26. aug 2021

@jarmila_adamidis bohužiaľ ja to robím od oka

patricia176
4. jan 2022

ahojte 🙂 pridaval už niekto k smotane, mascarpone aj nutellu prosim? aký pomer a miesali ste vsetko spolu ? dakujem

ibionndai
27. jan 2022

@patricia176 áno, naša naj kombinácia. Akurát sa naň zajtra chystám.🙂 Nutellu primiesavam do už vyslahaneho krému, postupne, podľa chuti👌

jaja0405
3. okt 2022

@supucka ahoj môžem radu?chcem urobiť krem:rajo rastlinná šľahačka,mascarpone,banány a tvaroh keď to všetko spolu vymiešam bude krem dobre tuhý??neznášam keď je riedky a po bokoch vychádza z torty🙏 dakujeem😍

olsan
31. jan 2025

@amelia000 Aký ste mali postup miešania, aby sa nezrazil? Ďakujem

Strana
z2