Tortový krém z mascarpone a šľahačky
Prosim tie co ste zbehlejsie v peceni, ak zmiesam 500g mascarpone s 2 slahackami a cukrom, bude mi taky krem drzat na torte (aj zboku)? Nebude stekat za 1 den v chladnicke? Vdaka za kazdu radu
@trpasliiiik áno celé to dám dokopy v jednej miske , vymixujem tak aby som si bola istá že je to dobre zmiešane a vylejem do kexikov vo forme
@miriam_s ahaaa o.k. ďakujem pekne
@trpasliiiik ahoj... Všetko dokopy daj do jednej misky a potom mixérom vymiesaj do tuha
@supucka a potom dám do toho akú príchuť chcem a nevieš prečo sa mi to seklo???
@trpasliiiik áno.. Ja keď robím čokoládové mascarpone... Zmiešam mascarpone so šľahačkou do tuha, rozpustím čokoládu a tú potom pomaly vychladenu vmixujem do krému..... A... Prečo sa ti to seklo netuším... Možno ten stuzovac nespravil dobre.. Ja ho vôbec nedávam
@supucka ďakujem ti ešte vyskúšam takto a dúfam že už vyjde lebo škoda toho materiálu je dráhy a takto to dopadlo ďakujem veľmi pekne ✋😊😊
@trpasliiiik nie je začo 🤗😉veľa šťastia
Dievcata prosim idem robit detom tortu..rozmyslam krem ak dam 2 mascarpone, 2 nevyslahane slahacky a 1 obycajne salko.. bude to v poriadku? a mozem dat navrch obrazok na fondane? Dakujem
@supucka prosím vás, môžete mi napísať presne množstvá? Ďakujem ❤️
@jarmila_adamidis bohužiaľ ja to robím od oka
ahojte 🙂 pridaval už niekto k smotane, mascarpone aj nutellu prosim? aký pomer a miesali ste vsetko spolu ? dakujem
@patricia176 áno, naša naj kombinácia. Akurát sa naň zajtra chystám.🙂 Nutellu primiesavam do už vyslahaneho krému, postupne, podľa chuti👌

@miriam_s prosím ťa vyslahas mascarpone s jemným tvarohom spolu