icon

Už pečiete koláče na Vianoce?

blog_betka
28. nov 2022

Už pečiete na Vianoce koláče?

Strana
z2
eva_eva
29. nov 2022

akurat zajtra by som chcela zamiesit cesto na medovniky a cez vikend ich upiest a uvidim, co sa mi este podari k tomu pridruzit no pomalicky si myslim, ze uz je aj cas na vianocne pecenie

evaachesa
29. nov 2022

@gertrudaosem samozrejme som si robila srandu...ani neviem či budem piecť keďže svokra ma určite zase predbehne a dostaneme výslužku. 😂

gertrudaosem
30. nov 2022

@kvetinka75 aha, tak to som netušila, že až takto... Ale chápem... Mne sa Vianoce nikdy nespájali s niečím extra príjemným, odkedy som začala vnímať, ako to celé naozaj funguje a jedny Vianoce sa mi neskôr aj zmenil život... Ale už teraz som na tom lepšie. Mala som obdobie dosť dlhé, že som Vianoce oslavovala lebo som musela. To rozhodnutie nebolo na mne a nemohla som si spraviť podľa seba. Tak aspoň fajn, že si vieš spraviť relatívne ako sa dá v tvojej situácii, ale môžeš si aj po svojom spraviť program. Držím palce 🤗... Tak celkovo...

kvetinka75
1. dec 2022

@gertrudaosem ďakujem. Ja som kedysi mala veľmi rada Vianoce, zbožňovala som ich, tú atmosféru, pečenie, výzdobu, filmy, hudbu ale..... v živote sa stane kopa vecí, ktoré človeka ovplyvnia a potom sa veci menia. Momentálne je to tak ako to je, možno sa to ešte niekedy otočí. Uvidím. Ja už sa nikomu nebudem prispôsobovať, okolnosti to ak zariadili. Každý nech sa riadi sebou a nikto by nemal robiť niečo, čo mu je proti srsti. AJ tebe držím palce, nech sa ti v živote darí ❤

adamkopetko
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2