Vajíčko so slaninou - vraj najzdravšie raňajky
Čaute, women, tak chcem sa s vami podeliť o dosť zaujímavú tému, ktorú som si prečítala na internete- že vraj vajíčka a slanina sú napokon veľmi vhodné raňajky, a to som si nikdy nemyslela 🙂 beriem to trošku s rezervou, no DOBRÉ VEDIEŤ! samozrejme, všetko sa dá zjesť a všetko je na niečo dobré, ak toho nie je príliš veľa 😀 napíšte, čo si o tom myslíte, ak chcete, aj ja mám k tomu poznámky, kopírujem adresu odkazu,
prečítajte si: http://www.pluska.sk/zena/chudnutie/nebojte-vaj...
🙂 no, čo si o tom myslíte?
nečítala som,ale ja vajíčka raňajkujem normálne(uvarené,praženica,očko,chlebík vo vajíčku) k tomu zeleninka a že aká mňamka 😉 A keď už to chcem prehnať tak: topenička na vrch očko,slaninka a osmažená cibuľka 😀 Pokiaľ človek nesedí celý deň na riti,ale je fyzicky aktívny veru ani slanina v rozumnej miere ho nezabije 🙂 A vajíčka sú veľmi zdravé
A autor tohoto článku je kdo? Obézní kardiak s vysokým cholesterolem ještě vyšším tlakem, kloubními potížemi a vysokým rizikem, že umře na infarkt nebo mozkovou příhodu...nikdo jiný by tohle totiž napsat nemohl...
No viem si predstaviť, že toto sa zaobíde bez následkov u drevorubača, ale nie sekretárky 🙂
Nepovedala by som najzdravsim, ale nezatracujem. V spravnom mnozstve a kvalite a frekvencii (obcas)...mozno zdravsim nez striekana rychlena zelenina z druheho konca sveta s pecivom zo supermarketu dopekany mrazeny polotovar ci sice na vyzor tmavy a so semienkami chlebik, ale zlozenie zo 10 Ecok ci lahky fitness chlebik plny margarinov. Samozrejme ta kvalita plati aj v opacnom garde, zalezi od pripadu..
tak ta slaninka urcite🙂
Neviem, ci najzdravsie (obvykle clovek nema hodiny casu na ranajkovanie), ale rozhodne zdravsie nez biely chlieb s margarinom zapijany Grankom.
@elzu nesuhlasim s tebou
suhlasim s clankom aj ked som ho necitala, je to urcite zdravsie, ako sa rano napchat cukrami z musli, alebo si ako zaklad dna, ked ma byt energeticky prijem najvyssi supnut pol rozka a paradajku (lebo dieta), alebo rozky s lekvarom a grankom a potom na obed/veceru sa dobieha... ak clovek vobec vydrzi a nenapcha sa za pracovnym stolom sladkostami od hladu... ked clovek neje slaninu kazde rano, radsej nech si ju da rano ako vecer + urcite sa k tomu jedava aj zelenina 🙂 A veru z vajicok som nikdy vysoky cholesterol nemala, ale prestudujte si kolko chol. ma napr rozne pecivko a masielka a podobne veci ;)

pre mna je tato informacia vynikajuca sprava 😀