Varenie v MioMate
Ahojte maminy, zaobstarala som si MioMat na varenie kasiciek, mliek, polievok a dzusov, pretoze sa u nas blizi obdobie dokrmovania. Chcem sa obratit na tie z Vas, ktore ho pouzivate, ci by ste mi vedeli poradit nejaky fajny receptik, ktory mate overeny aj mimo tych, ktore sa uvadzaju na stranke a nie len pre deti 🙂 budem rada, ked tu budeme moct nejake receptiky sharovat ;)

@mariadarina Ja som ho kedysi skúšala robiť, kým som ryžu jedla a z tej jednej odmerky mi nevykypelo nič. Zase tak dlho sa to nevarí. Ale nehádam sa, mohlo sa stať... Asi iné okolnosti 🙂
@mariadarina ved preto sa pytam, ze samu ryzu neodporucaju ani v kasi ani v mlieku.
@radka444 vdaka za odpoved 😉 asi mi neostava ine len skusit 😉
Ahojte nepredá niekto miomat raw?
@december ahoj ako casto si ho pouzivala ?
Nepouzivala som ho dlho.bol to darcek .polievky som v tom len robila a dlhsie uz len stoji
@lienkalenka7
@december rastlinne mlieka si v nom neskusala robit ?
@lienkalenka7 nie take nie.uz je aj predany😀😀
@lienkalenka7 ahoj ja robievam rastlinne , lepsie ako len mixerom...
@december zaváhala som 10min kým som popozerala recenzie a už ho nemáte ☹ škoda
No tak po dva a pol roku mi moj miomat odisiel 😕 a kedze som ho vyuzivala uz len na mliecka, tak som si kupila ChufaMix.
Ahojte, nepredava niekto miomat?
Caute zienky, chcem sa vas spytat, ci pri vareni v miomate/vitamate su vone pokrmov intenzivne, ako pri klasickom vareni. Byvam v jednoizbovom byte a pri vareni citit vsade vsetko. A skusal niekto z vas pohankove mlieko z pohanky? Dakujem 🙂
Nema niekto na predaj miomat?

@radka444 ahoj, prosim ta, ako robis ryzove mlieko v miomate? Cisto ryzove. Na ich stranke je len ryzovo kokosove, tak neviem ci len staci ten kokos zamenit za ryzu, cije iny pomer. A ako z varenej ryze? Kolko odmeriek? Vdaka 😉