Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    lienkalenka7
    Správa bola zmenená    6. mar 2017    

    Viem, že deti vnìmajú veľa, ale že až toľko som nevedela ... môj malý-veľký chlap ❤ (22.4. bude mať 3r.) dnes pri večeri papal a jednotlivé lyžičky priraďoval .. za maminu, za ocina, za sestričku ... a za starú babku, ktorá je tam hore v nebíčku ... rozplakala som sa 😢 .. stará babka bola jeho prababička ktorá len nedávno zomrela. Len raz som mu vysvetlila, že stará babička je už v nebíčku a boli sme jej zapáliť sviečku .. lúbim toho mojho malého princa 😘 .. a ty babička moja stráž nás tam zhora ❤

    😘☃❄🎁❤

    Baby kávičkárky poraďte dobrú a kvalitnú zrnkovú kávu a pripadne aj eshop kde ju kupujete. Ďakujem 😘

    Ženy raďte. Kojím a mám strašný suchý dusivý kašel. Poraďte nejaký zázrak čo si môžem dať ?? 😉

    Môj narodeninový darček .. spia spolu v rovnaký čas (úprimne dalo to zabrať) .. idem si dať teplú kávu a palacinky ☕🎉😘

    No nemiluj ich T+T 😍😘❤

    Dnes je skvelaaalá noc .. "rodim" s kamoškou na dialku .. wauu .. adrenalin a čakanie .. raz mi pisal otecko a raz ona .. juj už len chvilu #zajacik1471 ❤ ❤ 👶 😘

    Keď traja usoplení ešte stále ležia v posteli 😉🤒❤❤❤

    Naša vyškerená dvojica T+T ♡♡

    Od dnes máme doma škôlkara 😉 ♡♡♡

    Moje testovanie #test_nutricia.

    Deti (vrátane manžela), konečne spia a ja môžem v pokoji napísať info o mojom testovaní. Volám sa Lenka a mám 28 rokov a moja spolutestovateľka je moja trojmesačná dcéra Tamarka.

    Po miernom meškaní keďže moja zásielka bola na opačnom konci Slovenska sa dostal balík konečne ku mne domov. Balík bol pekne zabalený a obsahoval 2 balenia tyčiniek Nutrimama s brusnicovo-čokoládovou príchuťou. V každom balíku bolo 5 tyčiniek na 10 dní testovania a ako darček boli pribalené 2 mliečne nápoje Nutrimama. Nakoľko som nič ešte nevyhrala (ak nerátam 0,50 na stieracom žrebe) tak som mala radosť, že som bola vybratá do testovania tyčiniek Nutrimama.

    Takže začnem dizajnom.

    Oceňujem, že sú tyčinky zabelené v balíku, ktorý obsahuje 5 samostatne zabalených tyčiniek. Krabička tyčiniek obsahuje množstvo informácií, čo všetko dané tyčinky obsahujú, takže všetky dostupné informácie sú na krabičke. Avšak možno by som povedala, že je to moc zahlcujúce a dala do krabičky, napríklad letáčik a „odlahčila“ zaplnený obal na krabičke. Prípadne by som zmenila farebný dizajn krabice. Čo sa mi však nepáči je zabalenie jednotlivých tyčiniek. Farebnosť obalu by som odporúčala zmeniť a dopísať informácie o zložení aj na daný obal (opakovanie informácii neuškodí). Taktiež som sa vždy dosť natrápila pokým som danú tyčinku dostala z obalu. Odporučila by som teda uľahčiť otváranie obalu.

    Hlavná podstata testovania – tyčinka.

    Veľkosť tyčinky je ideálna. Ani malá, ani príliš veľká. Chuť super. Strieda sa sladkosť s kyslosťou, ktorú robí príchuť brusnica. Tá brusnica tam je fakt dobrá, pretože mi tyčinka chutí dosť sladko, takže bez nej by to už bolo pre mňa asi dosť sladké. Avšak v prípade núdze čo sa u nás mamičiek stáva dosť často, je to veľmi super pomoc a jedna takáto tyčinka super pomôže nahradiť desiatu alebo olovrant. Nakoľko s deťmi dosť často cestujem stala sa tyčinka mojou spolucestovateľkou a záchranou kedy som nestíhala jesť a vtedy mi tá sladkosť tyčinky vôbec nevadila J Oceňujem, že tyčinka obsahuje železo, nakoľko už ako tehotná a aj po pôrode mám znížené železo. Negatívum boli pre mňa kúsky čokolády, ktorá bola navrchu tyčinky nakoľko opadáva a skončilo to potom mojim špinavým tričkom od čokolády. Takže by som čokoládu pridala to vnútra tyčinky aby neopadávala.

    Celkový dojem.

    Aký vplyv mala tyčinka na produkciu mlieka neviem posúdiť nakoľko prvého syna som kojila dlho a darí sa mi aj dcéru bez problémov kojiť. Oceňujem však, že tyčinky obsahujú železo, zinok a kyselinu listovú (okrem iného), ktoré sú dobré jednak pre mňa ako kojacu mamičku, ale aj pre moju dcéru. Je príjemné jesť sladké a vedieť, že to dodá dostatok dôležitých živín pre nás obe. Taktiež som po zjedení tejto tyčinky už nemala chuť na sladké, čo moc oceňujem, nakoľko som bola neustále hladná. Neviem povedať ani kedy je ideálny čas jesť tyčinku. Keď som mala čas tak som si ju dala doobeda ako neskoré raňajky, alebo cestou autom keď som cestovala s deťmi. Ak som cez deň nestíhala tak mi veľmi pomohla podvečer aby „utíšila“ môj apetít po sladkom. Takže spojenie zdravého, sladkého a užitočného je super. Odporučila by som však rozšírenie sortimentu príchutí. Napríklad aj v danom balíku by som dala mix príchutí aby mamička mala každý deň chuť na nejakú inú príchuť.

    Na záver by som sa veľmi rada poďakovala Nutricii a @konik_testuje, že si ma vybrali. Dúfam, že budem mať v budúcnosti možnosť testovať opäť niečo zdravé a chutné ako boli tieto tyčinky.

    Lenka

    (15 fotiek)
    lienkalenka7
    7. júl 2016    Čítané 51x

    Moje testovanie tyčinky Nutrimama

    Moje testovanie #test_nutricia.

    Deti (vrátane manžela), konečne spia a ja môžem v pokoji napísať info o mojom testovaní. Volám sa Lenka a mám 28 rokov a moja spolutestovateľka je moja trojmesačná dcéra Tamarka.  

    Po miernom meškaní keďže moja zásielka bola na opačnom konci Slovenska sa dostal balík konečne ku mne domov. Balík bol pekne zabalený a obsahoval 2 balenia tyčiniek Nutrimama s brusnicovo-čokoládovou príchuťou. V každom balíku bolo 5 tyčiniek na 10 dní testovania a ako darček boli pribalené 2 mliečne nápoje Nutrimama. Nakoľko som nič ešte nevyhrala (ak nerátam 0,50 na stieracom žrebe) tak som mala radosť, že som bola vybratá do testovania tyčiniek Nutrimama.

    Takže začnem dizajnom.

    Oceňujem, že sú tyčinky zabelené v balíku, ktorý obsahuje 5 samostatne zabalených tyčiniek. Krabička tyčiniek obsahuje množstvo informácií, čo všetko dané tyčinky obsahujú, takže všetky dostupné informácie sú na krabičke. Avšak možno by som povedala, že je to moc zahlcujúce a dala do krabičky, napríklad letáčik a „odlahčila“ zaplnený obal na krabičke. Prípadne by som zmenila farebný dizajn krabice. Čo sa mi však nepáči je zabalenie jednotlivých tyčiniek. Farebnosť obalu by som odporúčala zmeniť a dopísať informácie o zložení aj na daný obal (opakovanie informácii neuškodí). Taktiež som sa vždy dosť natrápila pokým som danú tyčinku dostala z obalu. Odporučila by som teda uľahčiť otváranie obalu.

    Hlavná podstata testovania – tyčinka.

    Veľkosť tyčinky je ideálna. Ani malá, ani príliš veľká. Chuť super. Strieda sa sladkosť s kyslosťou, ktorú robí príchuť brusnica. Tá brusnica tam je fakt dobrá, pretože mi tyčinka chutí dosť sladko, takže bez nej by to už bolo pre mňa asi dosť sladké. Avšak v prípade núdze čo sa u nás mamičiek stáva dosť často, je to veľmi super pomoc a jedna takáto tyčinka super pomôže nahradiť desiatu alebo olovrant. Nakoľko s deťmi dosť často cestujem stala sa tyčinka mojou spolucestovateľkou a záchranou kedy som nestíhala jesť a vtedy mi tá sladkosť tyčinky vôbec nevadila JOceňujem, že tyčinka obsahuje železo, nakoľko už ako tehotná a aj po pôrode mám znížené železo. Negatívum boli pre mňa kúsky čokolády, ktorá bola navrchu tyčinky nakoľko opadáva a skončilo to potom mojim špinavým tričkom od čokolády. Takže by som čokoládu pridala to vnútra tyčinky aby neopadávala.

    Celkový dojem.

    Aký vplyv mala tyčinka na produkciu mlieka neviem posúdiť nakoľko prvého syna som kojila dlho a darí sa mi aj dcéru bez problémov kojiť. Oceňujem však, že tyčinky obsahujú železo, zinok a kyselinu listovú (okrem iného), ktoré sú dobré jednak pre mňa ako kojacu mamičku, ale aj pre moju dcéru. Je príjemné jesť sladké a vedieť, že to dodá dostatok dôležitých živín pre nás obe. Taktiež som po zjedení tejto tyčinky už nemala chuť na sladké, čo moc oceňujem, nakoľko som bola neustále hladná. Neviem povedať ani kedy je ideálny čas jesť tyčinku. Keď som mala čas tak som si ju dala doobeda ako neskoré raňajky, alebo cestou autom keď som cestovala s deťmi. Ak som cez deň nestíhala tak mi veľmi pomohla podvečer aby „utíšila“ môj apetít po sladkom. Takže spojenie zdravého, sladkého a užitočného je super. Odporučila by som však rozšírenie sortimentu príchutí. Napríklad aj v danom balíku by som dala mix príchutí aby mamička mala každý deň chuť na nejakú inú príchuť.         

    Na záver by som sa veľmi rada poďakovala Nutricii a @konik_testuje, že si ma vybrali. Dúfam, že budem mať v budúcnosti možnosť testovať opäť niečo zdravé a chutné ako boli tieto tyčinky.

    Lenka

    #test_nutricia moje výdatné raňajky : jogurt, hrozno, tyčinka a nápoj nutrimama. Mňamka, odporúčam.

    #test_nutricia tyčinka ako povinná výbava na výlete v Poľsku nemohla chýbať. 😉

    #test_nutricia moje testovanie prišlo v pravý čas. Synátor leží so 40C horúčkou takže v noci sme nespali a aj dnes je k.o. a ja tiež. Práve s dcérkou oddychujeme a ja naberám silu a vitamíny vďaka tyčinke nutricia .. mňam. 😉

    Lúbil ju už keď bola v brušku a jeho láska pokračuje ... volá ju princezná a neustale jej pusinkuje ruky ... dúfam, že im to vydrží do konca života a aj ona bude lúbiť jeho ... Lúbim ich.

    Úraz a ošetrenie SR (Topoľčany) - AT (Baden-Modling).
    Synovi sa stal ten istý úraz ako minulý rok. Rozťal si obočie asi 1cm rana (to isté obočie rana asi 1cm od predošlého úrazu). V Rakúsku na pohotovosti mu to ošetrili tak, že mu to zalepili špeciálnym gélom. Ošetrenie prebiehalo tak, že som si ľahla a syn na mňa a za pár sekúnd bolo po ošetrení. Včerajšie totožné poranenie prebiehalo tak, že keď sme chceli ošetrenie gélom Dr. síce vedel o čom je reč, ale bohužiaľ oni to v nemocnici nemajú takže jedine zašiť alebo prelepiť leukoplastom !! Museli sme vybrať šitie. Ošetrenie ?! Poslali nás preč, že v žiadnom prípade nemôžeme byť pritom ! Plač, krik .. hrozné .. V Rakúsku nás Dr. poslala pre istotu na detské oddelenie nech syna skontroluje aj detský Dr. tu nás neposlali nikam a dokonca Dr. synovi neskontroloval ani zreničky. V Rakúsku si aj napriek tomu, že bolo všetko ok (tak ako včera u nás) chceli nechať na pozorovanie, že pre istotu. Tu nás ešte vysmiali, že keď chceme ošetrenie gélom máme sadnúť do auta a ísť si dať syna vyšetriť do Rakúska veď sú to len 2h. cesty autom !! Stačí ?! Nehovoriac o tom, že tam sme neplatili nič a tu pohotovostný poplatok 1,99. Ehm ... klobúk dolu pred rodičmi, ktorí dennodenne prežívajú horšie zdravotné problémy detí a musia bojovať s našim systémom zdravotníctva a s personálom .. nehovoriac o tom, že Pán Boh nás ochraňuj pred synovými ďalšími úrazmi a chorobami ..

    Stokrát denne príde pri brucho a hladká bábo. Poobede a večer takto zaspáva. Som zvedavá na moment kedy prvýkrat uvidí sestričku a ako bude potom zaspávať. ❤

    Ahojte. Potrebujem dve rady. 1. cez co odporucate urobit fotoknihu ? Cez fotolab alebo happyfoto ?? 2. aky darcek pre 13r. slecnu ? Oblecenia ma dost, kozmetiku ani parfumy nepouziva. Co pocuvaju a citaju vase slecny, ci iny typ ?! Daaaakujem.

    Vesele Vianoce 😉

    Ženy poraďte niečo fakt účinné na fľaky. Muž má už tri biele tričká s fľakmi ktoré nejdú vyprať. Vanish ani ručné pranie s mydlom nepomohlo. Fľaky neviem s čoho sú, ale tipujem že s jedla. Ďaaakujem.