icon

Varia sa krabie tyčinky?

barbora1522
12. jan 2016

Ahojte gazdinky,
Poprosim vas o radu. Este som nikdy nepripravivala krabie tyčinky, chcem z nich spraviť pomazanku. Kúpila som ich mrazené pred prípravou sa aj varia? Ci sa len nehaju rozmrazit? Dakujem za rady

ammellia
12. jan 2016

staci rozmrazit

evittam
12. jan 2016

@barbora1522 Ahoj, nie nevaria sa a kľudne ich nechaj trošku rozmraziť a nakrájaj-oni "dojdu" v tej pomazánke. 😉

acer11
12. jan 2016

vieš koľko krabov je v krabích tyčinkách? 😀

mirkasiva
13. jan 2016
Používateľ mirkasiva je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od mirkasiva.

acer11: Je ich málo, no do šalátu sa hodia výborne, ako taký rybý mix sú ok.

barbora1522: Nevaria sa, stačí rozmraziť a môžeš podávať. Znovu ich už nezamrazuj, použi všetky.

xenia2
13. jan 2016
Používateľ xenia2 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od xenia2.

@acer11 tipujem ze ani jeden ;)

tajka1986
13. jan 2016

@barbora1522 ja ich hodim na par sekund do vriacej vody. Maju jemnejsiu chut ked ich davam do salatu 🙂

jasminet
13. jan 2016

ja ich nevarim, ale ani nerozmrazujem...do pomazanky ich struham a najlepsie sa struhaju ked su este zmrznute... vtedy sa tak nedrolia 😉