icon

Vaše neobľúbené jedlo

monika_xixi
22. sep 2020

Tak baby mate nejake jedlo ktore vačšina ľudí oblubuje ale vy ho nemusíte?
Ak hej, podelte sa😂

qetka
22. sep 2020

@h2 totalne mi nechuti melon. zlteho sa neviem dojest, aj ovocie celkove, hocico zjem v hocijakom mnozstve. Zelenina to iste. len cerveny melon a uhorka, neviem, ci ki tam vadi ta voda alebo co a teda z uhorky mi je neskutocne zle, grga sa mi, zaha pali. Uhorkovy salatvki nevadi, ked je natenko a s octom... A inak ten melon vzdy skusim, ci sa to nahodou nezmenilo a nie 😂

qetka
22. sep 2020

@macko1001 ani ja a kazdy sa cuduje 😂

jeanne14
22. sep 2020

Kôprová omáčka a tarhoňa 🤢 juj a ešte dukatove buchtičky

qetka
22. sep 2020

@saja1 koriadner mi prvych asi 5x mega vadil... Stale som patrala, co to je za debilnu chut. A teraz sa ho neviem dojest, do polievky si jo davam kolko sa da 😂

stanzi
22. sep 2020

Vnutornosti v akejkolvek podobe, huzvave alebo mastne maso, zabijackove “speciality”, knedla 😀

heidi4
22. sep 2020

Mrtvoly, granatir, zlty melon a oreo.

lamar11
22. sep 2020

Mlieko,vajcovka polievka,koriander.

tncka
22. sep 2020

@heidi4 mrtvoly🤣🤣👌

leuska0910
22. sep 2020

Plnena paprika a mexicky gulas.. totalne grcky🤮🤢

mirage
22. sep 2020

@marlent a ja tak tuzim ochutnat lobstera

mirage
22. sep 2020

@leuska0910 mnam pre mna

mirola
22. sep 2020

Francuzke zemiaky, granadir, spanielsky vtacik, spekacky, jahnacinu, kozi syr, paradajovu kapustu, zelenu papriku, uhorku...

ell_mala
Autor odpoveď zmazal
blanblan
22. sep 2020

cukriky 🙂 ale hlavne tie gumove. Okrem slaneho pelendreku, ten sa da 🙂

madono
22. sep 2020

restovaná pečienka 🙊

tncka
22. sep 2020

@mirola paradajkovu kapustu by som aj ranajkovala🤣🥰

marlent
22. sep 2020

@mirage boze tam kde som zila ich rano ulovili a za 2 hodky v kybloch nosili ci nekupime 🤣😂 samozreme za cenu co na sk v restike ani suchu ryzu nekupis

nikayla
22. sep 2020

Vysmážaný syr, kačka, hus, krupica, ryžový nákyp - nič z toho som ale nikdy neochutnala, no už len to vidím a je mi zle. A čo mi veľmi smrdí sú domáce zabíjačkové špeciality - kupované mi nevadia 🙂

ndrag
22. sep 2020

hydina, parene buchty, koprova omacka, vsetky vnutornosti, indicka kuchyna, privarky a polievky s mliekom, no je toho vela 😅

lenuliatko84
22. sep 2020

Fazulovu polievku(ale fazulkove placky milujem) a drzky,brrrr

22abigail22
22. sep 2020

Ja skôr nemám rada tieto zložky jedlá a je jedno ako sa podáva: špenát, šošovica (na kyslo), paradajky, orechy v čokoláde, marcipán, zeler, väčšinou ovocí, mak (ešteže mám na neho alergiu). Možno je toho viac ale nenapadá ma 🤷

lenuliatko84
22. sep 2020

@sissy27 no toto ani ja nelubim,az ma trasie ked vidin ako to niekto je a ked to este aj deťom objednaju.....

lenuliatko84
22. sep 2020

@hama_ba koriander ani ja nelubim,aj mne vonala ako saponat

tncka
22. sep 2020

@lenuliatko84 moja dcera keby mohla tak zije len na tomto🤣

diewcatqoo
22. sep 2020

Existuje vela jedal, ktorym sa vyhybam, ale maximalne najviac neznasam pivo.
Len citim ten pivny smrad a uz ma natahuje. Jednou z mojich najvacsich fobii je predstava, ze ma niekto obleje pivom.
Paradoxne, moj muz je velky pivar. Ked si nalieva pivo a nejaka kvapka padne mimo pohar, tak nemam daleko od toho, aby ma ranila mrtvica 🙂

ladyvi
22. sep 2020

Prazenicu s hubami a mozocek s vajickom 😂

thoughtfulweirdo
22. sep 2020

Držková polievka! Nemám rada ani ryžový nákyp a dukátové buchtičky, ale to by som asi z núdze zjedla. Ale držkovú polievku nikdy, to už len keď si predstavim, zdvíha mi žalúdok 😅 nie som schopná sa na ňu ani do hrnca pozrieť

iffushka
22. sep 2020

@monika_xixi červený melón a mak úplne že vôbec 😀 a vyprážaný syr

lenuliatko84
22. sep 2020

@tncka to je dobre,ved fazulka je zdrava,inak milujem strukoviny,jem ich aj 3x di tyzdna,len nie v polievkovej forme

mirage
22. sep 2020

@marlent och