Vianočné pečenie v predstihu

domdan71
1. dec 2022

Ahoj zienky❤️Potrebujem vasu radu 🙏
8.12. Ma caka operacia (mensi zakrok) no na par tyzdnov bude moja prava ruka nepouzitelna. Myslite ze vianocne kolaciky zvladnu ak ich teraz necham urobene, naplnene kremami v chladnicke? Mate niekto skusenosti s takto skorim pecenim?
Za kazdu radu a pomoc dakujem. Pozdravujem a prajem vsetkym krasne a nicim nerusene sviatky🎁

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lenka7477
1. dec 2022

Krémové isto nie - radšej objednaj , alebo nech kamarátka pomôže

bibina32
1. dec 2022

@domdan71 Ak už inú možnosť nemáš, tak napeč a daj do mrazničky.

oblecenie99
1. dec 2022

@domdan71 Krémové by som nerobila v predstihu ani 21. decembra.. ale je tu dobrý návrh dať to do mrazničky, aj keď už nebudú úplne také, ako čerstvé, ale určite sa dajú zjesť, a nebudú zlé. Ja by som zvolila opciu objednať si.

mamamasama
1. dec 2022

Ja už mám po včerajšku napečené a zamrazené. Ideme na dovolenku a vrátime sa tesne pred Vianocami. Nestihla by som.

babulkomale
1. dec 2022

@domdan71 ja odkedy som pred Vianocami ochorela a druhy rok predcasne rodila, odvtedy kupujem zeleznu rezervu, par balikov sucheho peciva z overenej vyrobne, keby cosi.
Samozrejme ked sa nic neprihodi, napeciem a kupene zjeme popri tom.

a_alexandra_a
1. dec 2022

Krémové absolútne nie. Vieš si predstaviť jesť mesačné krémové koláče? Fuj...
Buď objednaj, alebo sa na to jednoducho vykašli. Jedny Vianoce prežijete aj bez napečeného...

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzubb007
1. dec 2022

Fuj kremove urcite nie, jedine medovniky, linecke alebo vanilkove rozky nic ine, objednala by som si ostatnych par kolacov, nieje to majland a bez roboty v klude

evica17
1. dec 2022

Objednaj ak sa dá ešte niekde, alebo jedny Vianoce budete mať nejaký jednoduchý kolac, prípadne kúpiš suché pečivo v obchode.

som_realistka
1. dec 2022

@domdan71 suché, linecké nenaplnené je dobre zavries do krabice sú v poho, a lekvárom naplniť a poliať coko zvládne aj muz😀medovníky sú tiež ok, niečo objednaj. U mojej mamy aj v jednote mávajú výborne nasobky, napr punc, alebo rolády, tam ale záleží odkiaľ berú zákusky.

mamusa123456789
3. dec 2022

Napec si suché tie co zo vydržia a jedny vianoce vydržíte bez krémový h, ak nie skus skočiť 1-2 pred Vianocami do nejakej cukrárne a zopár kúskov kúp alebo Napec teraz a supni do mraznicky

domdan71
autor
21. dec 2022

Ahojte zienky. Tak posielam svoju skusenost. Napecene mi bez problemov vydzalo dva tyzdne (potom uz ho nebolo), ale teda snad to niekomu pomoze aspon taka skusenost, prikladam aj konretne co som robila. Medovnicky, vanilkove rozky, linecne s dzemom, biskupsky chlebik, grilazky, penove pusinky. Chutovo im ten cas vobec neuskodil. Mala som aj v chladnicke kremove kosicky (linecke cesto dzem salkova plnka s maslom) tiez do dvoch tyzdnov zjedene. Nebolo tomu ani v posledny den nic nic. Par kremovych som dala do mrazaku. Rozmrazime na stedry vecer, aby teda bolo aspon daco na stole 🙂 snad niekomu pomoze aj takato skusenosti. Hoci, ano najlepsie je mat cerstve, no nie vzdy sa tak vsetkym da. Pekne sviatky ❤️ Vela oddychu a rodinnej pohody 🎁