Zabudla som pridať vajcia do bábovky: čo teraz?
Vznikne z toho niečo aj bez nich? Či zbytočne to mám v rúre? 😅
🤔kazdy recept zacina: Vymiesame vajcia s cukrom.... To sa ako da zabudnut?
@stanulienkat na hrncekovu babovku nic neslahas, len vsetko skydnes do misy, premiesas a vylejes do formy
@stanulienkat presne toto som sa chytala napísať
Ja sa ti pridám,.lebo som zvedavá, čo vzniklo 😁
@stanulienkat sama na sebe sa smejem ako som na toto mohla zabudnúť, ale presne tak 😂 proste zabudla som.. pri hrnčekov všetko naraz šupnem, zmiešam, vylejem a hotovo. Teraz sme sa sťahovali a nemám ešte ani metlicku ani mixer, tak som len lyžicou improvizovala nech nemusím šľahať nič. Asi nie som dobrý improvizátor očividne 😂
Ja som už robila bez vajec a žiaden problém
Ja peciem bez vajec. Robila som uz aj jednu s vajcickami a druhu bez, u nas vyhrala bez vajec. Vajcia davam len do kremesa, inac peciem bez.
Dopeč a keď nič z toho nebude, tak urob z toho "odpadkový". Pridaj slivkový lekvár, rum, kokos, poriadne to pomačkaj a urob guličky. Škoda to vyhodiť ;)
Cakame na vysledok😄
Však v najhoršom dáš navrch volské oká 😉
Ak by sa to náááhodou stalo, a začalo sa to piecť, vybrala by som to z rúry, vyšľahala vajcia, bielky zvlášť a doložila, zamiešala lyžicou... v pohode,,,
A možno to bude jedné a máš nový recept
ja prvé / vymiešam cukor so žltkami a pridávam ďalšie ingrediencie
Mne sa stalo ze som tak automaticky robila veľkonočnú masovú plnku kde ma ísť 10 vajec a nedala som ani jedno. Čuduj sa svete držala krásne pokope a mala super chuť, nikto neveril, že tam niesu
no paráda, a máš nový recept
@danica2711 a ušetrené vajíčka, haha 😂
Lepšie ako slaná torta,, sa mi raz podarilo,potom ako druhé kolo som urobila krém z hnusne ochutenej čokolády, tretí pokus sa podaril, ale cela torta sa zošmykla,čo som také nervy mala a nenechala vychladnúť, tortu som robila 7 hodín aj s behom dokúpoť suroviny..🙂
Takze vajcia su zbytocne 🙂
Mne sa dnes nedari s chlebom, daka viroza na mna ide, tak uz som mala vsetko nachystane a bolo treba zamiesit, ale dcera zaspala a isla som si k nej lahnut, zatial som vylozila cesto na balkon a tak to zachladlo, ze mi to nekysne. Tak uvidim, co do rana z toho bude...skusam novu muku a zas tolko premennych inak, ze zas nebude vysledok porovnatelny z predchadzajucim postupom. Ale paradoxne, cesto na vianocku mi kysne.
@reenie Boze, ja som raz namiesto skrobu potrela chlieb praskovym cukrom a zjest sa to dalo. Alr slana torta? 🤭
Ale veď existujú recepty na bábovku bez vajec 🙂 to nie je nič zvláštne. Super, že sa vydarila 😊
Tak toto je super. 🙂 pre ľudí alergických na vajce, alebo jeho časti bude tvoja skúsenost a recenzia určite prospešná 😀
Na nete je vela receptov na bezvajecne pecenie.
A uprimne,dost po nich siaham.
Usetrim vajcia i robotu....

Vsak dopec a uvidis. Pri najhorsom budes mat struhanku na posypkovy kolac