icon

Zemiakový šalát a vyprážaný syr

11. nov 2020

Ahoj ...dnes som volala s priatelovou sestrou...
A medzi rečou som sa jej opýtala čo dnes varí nech tá voľáky tip
odpovedala že dnes robí svoje obľúbené jedlo zemiakový šalát a vyprážaný syr mňa táto kombinácia osobne zarazila 😅
aj keď samozrejme každý si urobí to čo má rád a na čo má chuť to čo zase chutí mne nemusí inému samozrejme len ma zaujíma či sa to bežne jedáva takáto kombinácia že zemiakový šalát a vyprážaný syr či...?

majamat
11. nov 2020

@evaachesa no vsak cukor mas aj v dzeme, to mas namiesto toho 😀 ja som zas namiesto dzemu pouzivala jablko,a lebo banan. ten ma este aj konzistenciu podobnu dzemu, ked sa rozmacka

asia83
11. nov 2020

Ja som to raz skúsila, keďže milujem vyprážaný syr a zvýšil sa šalát. No nikdy viac. Zemiakový šalát veľmi nemusím, no s mäsom je to v pohode. V tejto kombinácii absolútne nie. Nevýrazné chute. Majonéza so syrom už vôbec nie. No za mňa nie.

evaachesa
11. nov 2020

@majamat to som jedla ako malé dieťa nazakladke tuším ... Vyvážená strava😂

dassena
11. nov 2020

@evaachesa uuuu tak toto je uz iny level a nie salat so syrom 🙂

smejo148
Autor odpoveď zmazal
poleva
11. nov 2020

ja som sa ako dieťa hrala s najlepšou kamarátkou doma a odvarili sme si špagety a k tomu namiesto kečupu, tatársku omáčku 🙂 boli super...odvtedy ma už neprekvapí nič 🙂

evaachesa
11. nov 2020

@dassena ale to bolo dávno 😁 za skúšku nič nedáš 😁 tak príjemne to chrumkalo 🤤

viestta
Odpoveď bola odstránená
asia83
11. nov 2020

@suve99 No blééé, hnus.

marse
11. nov 2020

Proti gustu žiaden dišputát 🙂

malinoismum
11. nov 2020

Ja osobne som ohrnala nosom nad kombináciou Ryža a losos... kým som ju doma z trucu nevyskúšala aj so smotanovo citronovou omáčkou, odvtedy si ju aj môj pýta 🙂 Každému inak po chuti🙂
A ked som bola tehotná, kyslé uhorky s horčicou 😀 a na to čokoláda....

tesari
11. nov 2020

Áno ja to jedávam. Som vegetariánka, takže syr mam namiesto ryby, rezna.

bublinka1426
11. nov 2020

nechapem pointu, a co je na tom zle, kazdy mame ine chute

sticker
bublinka1426
11. nov 2020

@asia83 ajy hnus? :D odpadnem zo zien nechapem nevadi

bublinka1426
11. nov 2020

@tesari a ano normalne ze? to len tie ultimate zien co ma mantinels to brzdia

bublinka1426
11. nov 2020

@malinoismum inac ryza losos uznavam grc.

bublinka1426
11. nov 2020

@viestta huspenina ak tam neplavaju koze :D je obyc vyvar . ale to vela zien nechape. koze sa vyberu a je to .

viestta
Odpoveď bola odstránená
bublinka1426
11. nov 2020

@viestta tak sila zvyku mne a to tiesz hyzdilo ale kedz eje to tuhy vyvar neriesim, lenze ja si dam 1kg cibule octa a potom to dako zanikne

sticker
imrai
11. nov 2020

my to tak jedávame, buď so zemiakovou kašou alebo teda so zemiakovým šalátom (ale nie s majonézovým, ale takým zemiakovo-cibuľovým bez smotany/majonézy) a teda nikdy som sa nezamyslela nad tým, že to niekomu môže prísť zvláštna kombinácia 🙂 kľudne by som si to vedela predstaviť aj s takou majonézovou verziou, len by to už bolo pre nás veľmi ťažké na strávenie, ale chuťovo prečo nie 🙂

asia83
11. nov 2020

@bublinka1426 Písala som to ako reakciu na príspevok dotyčnej prispievateľky, nie autorky. Treba čítať pozorne. 😉

mimca77
11. nov 2020

@viestta To ja zas huspeninu zboznujem, len tie koze nemozem ani vidiet. My ju doma nerobime, robievaju nasi, hlavne otec, on si spravi zvlast s kozami a vselicim a mame a nam spravi male misky len ciste maso s aspikom. Nezvykneme si volat, 95% volam s mamou, ale ked mi vola otec, tak pravdepodobne preto, ze spravil huspeninu a pojde okolo 😀

ajsha123
11. nov 2020

Niekto rád vyprážany syr s hranolkami a tatarskou, čiže všetko troje mastné. U nás mala mamina zásadu, že keď je mäso/syr vyprážane, príloha musí byť diétna, tj.varene zemiaky. Trochu tatárskej.
No a zemiakový šalát su vlastne varené zemiaky, hrášok, mrkva (cibuľu nedávam) a majonéza/tatárska. U nás trochu tatárskej, salat je suchši.
Čiže za mňa, takto zemiakový šalát s vyprážanym syrom je kombinácia podobná ako varené zemiaky, syr a tatárska... 😁

bublinka1426
11. nov 2020

@asia83 ok

miriam11
Odpoveď bola odstránená
barbi_modrykonik
11. nov 2020

Manm boze dala by som si

ajsha123
11. nov 2020

@miriam11 prečo myslíš? Keď si toho niekto nenalozi plný tanier, tak kľudne aj šalát s vyprážanym syrom, a nemusí z toho pribrať..

slniecko187
11. nov 2020

mnam 😀

tesari
12. nov 2020

@bublinka1426 áno úplne normálne 😀😀😀.

tripetta
12. nov 2020

Nepoznám osobne nikoho, kto by to nepoznal.