Zemiakový šalát a vyprážaný syr
Ahoj ...dnes som volala s priatelovou sestrou...
A medzi rečou som sa jej opýtala čo dnes varí nech tá voľáky tip
odpovedala že dnes robí svoje obľúbené jedlo zemiakový šalát a vyprážaný syr mňa táto kombinácia osobne zarazila 😅
aj keď samozrejme každý si urobí to čo má rád a na čo má chuť to čo zase chutí mne nemusí inému samozrejme len ma zaujíma či sa to bežne jedáva takáto kombinácia že zemiakový šalát a vyprážaný syr či...?
Ja som to raz skúsila, keďže milujem vyprážaný syr a zvýšil sa šalát. No nikdy viac. Zemiakový šalát veľmi nemusím, no s mäsom je to v pohode. V tejto kombinácii absolútne nie. Nevýrazné chute. Majonéza so syrom už vôbec nie. No za mňa nie.
ja som sa ako dieťa hrala s najlepšou kamarátkou doma a odvarili sme si špagety a k tomu namiesto kečupu, tatársku omáčku 🙂 boli super...odvtedy ma už neprekvapí nič 🙂
Proti gustu žiaden dišputát 🙂
Ja osobne som ohrnala nosom nad kombináciou Ryža a losos... kým som ju doma z trucu nevyskúšala aj so smotanovo citronovou omáčkou, odvtedy si ju aj môj pýta 🙂 Každému inak po chuti🙂
A ked som bola tehotná, kyslé uhorky s horčicou 😀 a na to čokoláda....
Áno ja to jedávam. Som vegetariánka, takže syr mam namiesto ryby, rezna.
nechapem pointu, a co je na tom zle, kazdy mame ine chute

@asia83 ajy hnus? :D odpadnem zo zien nechapem nevadi
@tesari a ano normalne ze? to len tie ultimate zien co ma mantinels to brzdia
@malinoismum inac ryza losos uznavam grc.
@viestta huspenina ak tam neplavaju koze :D je obyc vyvar . ale to vela zien nechape. koze sa vyberu a je to .
@viestta tak sila zvyku mne a to tiesz hyzdilo ale kedz eje to tuhy vyvar neriesim, lenze ja si dam 1kg cibule octa a potom to dako zanikne

my to tak jedávame, buď so zemiakovou kašou alebo teda so zemiakovým šalátom (ale nie s majonézovým, ale takým zemiakovo-cibuľovým bez smotany/majonézy) a teda nikdy som sa nezamyslela nad tým, že to niekomu môže prísť zvláštna kombinácia 🙂 kľudne by som si to vedela predstaviť aj s takou majonézovou verziou, len by to už bolo pre nás veľmi ťažké na strávenie, ale chuťovo prečo nie 🙂
@bublinka1426 Písala som to ako reakciu na príspevok dotyčnej prispievateľky, nie autorky. Treba čítať pozorne. 😉
@viestta To ja zas huspeninu zboznujem, len tie koze nemozem ani vidiet. My ju doma nerobime, robievaju nasi, hlavne otec, on si spravi zvlast s kozami a vselicim a mame a nam spravi male misky len ciste maso s aspikom. Nezvykneme si volat, 95% volam s mamou, ale ked mi vola otec, tak pravdepodobne preto, ze spravil huspeninu a pojde okolo 😀
Niekto rád vyprážany syr s hranolkami a tatarskou, čiže všetko troje mastné. U nás mala mamina zásadu, že keď je mäso/syr vyprážane, príloha musí byť diétna, tj.varene zemiaky. Trochu tatárskej.
No a zemiakový šalát su vlastne varené zemiaky, hrášok, mrkva (cibuľu nedávam) a majonéza/tatárska. U nás trochu tatárskej, salat je suchši.
Čiže za mňa, takto zemiakový šalát s vyprážanym syrom je kombinácia podobná ako varené zemiaky, syr a tatárska... 😁
@asia83 ok
Manm boze dala by som si
mnam 😀
@bublinka1426 áno úplne normálne 😀😀😀.
Nepoznám osobne nikoho, kto by to nepoznal.

@evaachesa no vsak cukor mas aj v dzeme, to mas namiesto toho 😀 ja som zas namiesto dzemu pouzivala jablko,a lebo banan. ten ma este aj konzistenciu podobnu dzemu, ked sa rozmacka