icon

Zohrievanie jedla na varnej doske

10. nov 2021

Ahojte,

manzel vyhodil mikrovlnku a zohrievanie jedla v trube sa mi zda dost neekonomicke (plus celkom dlho trva, kym sa vyhreje). Neviete, existuje nejaky specialny hrniec alebo "pekac", v ktorom by sa dalo zohrievat jedlo na indukcnej varnej doske bez prihorenia? Predpokladam, ze zohrievanie by bolo podstatne rychlejsie.
Predtym sme mali v byte mikrovlnku a plynovy sporak, takze s varnou doskou zatial nie som velmi zzita. Mame tuto: AEG Mastery IKE64441IB Hob2Hood.

Dakujem pekne za tipy 🙂

Strana
z2
elizabet173
11. nov 2021

nechaj manžela zohrievať jedlo počas víkendu a možno navrhne riešenie on. Lebo bolo múdrejšie vyhodiť mikrovlnku až potom, keď budete mať zautomatizovaný iný spôsob, nie opačne. Mimochodom, dúfam, že je typom, ktorý strčí deťom do rúk mobil, tablet, ale mikrovlnka mu vadí

ivkazba
11. nov 2021

Ako píše elisabeth, nechaj zohrievať jedlo muža a aj to potom odpratať. Mňa by ani len nenapadlo zohrievať na sporáku a mať riady navyše, pretože muž verí už dávno vyvráteným nezmyslom. Nech to robí on a nech sa on trápi akým spôsobom, keď jeho želanie je nemať mikrovlnku. Nevidím jediný dôvod, aby si to robila ty.

janetinka27
11. nov 2021

ahoj, ja tiez nezohrievam v mikrovlnke. zohrievam normalne ako kedysi, ked sme mikrovlnku nemali - na sporaku. nic neprihori, ked vies ako na to. tekute veci normalne zohrejem v hrnci, ryzu zohrievam s troskou vody alebo vyvaru, zemiaky na panvici, knedlu normalne v pare, bryndzove halusky s trochou mlieka atd. prihorene to totiz nie je dobre 🙂

luci310
11. nov 2021

Kup kvalitne hrnce, aby neboli ešte horšie ako ta mikrovlnka čo sa týka nejakych materiálov a zohrievať v tom, ja tiež mikrovlnku použijem raz za mesiac

enoula
11. nov 2021

Na indukcii sa jedlo super ohrieva, dokonca aj taka ryza, bez pripalenia. Ved mas hrnce, netreba pekac. Len najst systém kedy aku teplotu, zapnut casovac. S plynom neporovnateľne jednoduchšie

sense
11. nov 2021

Ohrieva bud n indukciu v malom hrnček dám trochu vody zapnem a za chvíľu je teplé, prihorene zatiaľ nebolo nič, alebo v trube kt je so steamerom

gab
11. nov 2021

ja nemam mikrovlnku, ked zohrievam, tak naozaj vynimocne, ja sa snazim varit tolko, aby sme to zjedli naraz,
a cestoviny ohrejem tak, ze zvarim vriacu vodu, zalejem cestoviny, pizza je lepsia a chrumkavejsia z panvice nez z mikrovlnky (tam to bolo gumove), ryzu ohrievam nad parou, dam si trochu vody do hrnca a mam nadstavec, mäso s omackou tiez v hrnci, polievku tak isto v malom hrnci, ale je pravda, ze ja ohrievam velmi malo, môj muz je k obedu doma a veceru mava suchu, v rure neohrievam, to dlho trva..

jazernica
11. nov 2021
Používateľ jazernica je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jazernica.

My sme bez mikrovlnky 12 rokov, všetko ohrievame na panvici a polievku v hrnci...zvykli sme si že riadov máme viac najmä hrncov a panvic..nevadí nám to.

petranelkova
11. nov 2021

Kazdemu to vyhovuje inak, ja tiez som si nejako zvykla, ze mikrovlnku nemame, sama som ju nechcela a teda nevadi mi to. Ale mozno je to tym, ze jeme vacsinou spolu napriklad veceru, ze nemusim ohrievat na stokrat.

weronca22
11. nov 2021

My mikrovlnku nemame a vsetko bez problemov zohrejem na indukcii, uplna pohoda 🙂

Strana
z2