icon

Ako reklamovať okuliare z optiky?

10. júl 2026

Dala som si spraviť nové okuliare, ale niečo mi na nich nesedí.
Vidím cez ne ostro, len ma po chvíli bolí hlava a mám zvláštny pocit pri chôdzi, akoby som si na ne nevedela zvyknúť. V optike mi povedali, že to môže pár dní trvať, ale nie som si istá, či je to len zvyk, alebo zle namerané sklá.
Reklamovali ste niekedy okuliare z optiky?

sasa1310
10. júl 2026

to je o zvyku. Oči potrebujú také 2-3 týždne aby si zvykli. A keď už, nereklamovala by si okuliare ale dioptrie a keďže tie si mala zjavne predpísané od dr., tak nie je čo reklamovať

lukbe
10. júl 2026

A kto ti meral dioptrie? V optike či u dr.?

autor
10. júl 2026
@lukbe

A kto ti meral dioptrie? V optike či u dr.?

@lukbe U doktora som bola.

anonym_178c52
10. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_autor tak ti nameral zle dioptrie. Zvlastny pocit pri chodzi (tocenie, vlnenie) pri spravnych dioptriach nemoze byt.

autor
10. júl 2026
@anonym_178c52

@anonym_autor tak ti nameral zle dioptrie. Zvlastny pocit pri chodzi (tocenie, vlnenie) pri spravnych dioptriach nemoze byt.

@anonym_178c52 A nemohli to nejako "pokaziť" v tej optike? Neviem, či si dať teda premerať ešte niekde inde dioptrie?

lukbe
10. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_autor tak s tým co ma optika? Ako ti namerali u Dr. , tak ti v optike urobili.

biba_18
10. júl 2026

máš okuliare do dialky? resp. aké silné dioptrie

luccija
10. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_178c52 A nemohli to nejako "pokaziť" v tej optike? Neviem, či si dať teda premerať ešte niekde inde dioptrie?

@anonym_autor mojej mame zle spravili sklíčka reklamovala ich a spravili, dobrusili ich a boli už dobre.Prve dní môžeš cítiť zmenu

sense
10. júl 2026

Moja mama ked aj po troch dnoch Mala tieto pocity, sla okuliare vyreklamovat. Mala zle skla. Potom jej to vymenili a bez problemov

anonym_f035fd
10. júl 2026

Toto zvykne robit, ak sa ti velmi zhorsi zrak. Ja ked som parkrat skocila o dioptriu, mala som 3-4 dni taketo pocity. Aj som ich bola premerat v optike, aj do druhej som isla.