Ako reklamovať okuliare z optiky?
Dala som si spraviť nové okuliare, ale niečo mi na nich nesedí.
Vidím cez ne ostro, len ma po chvíli bolí hlava a mám zvláštny pocit pri chôdzi, akoby som si na ne nevedela zvyknúť. V optike mi povedali, že to môže pár dní trvať, ale nie som si istá, či je to len zvyk, alebo zle namerané sklá.
Reklamovali ste niekedy okuliare z optiky?
@lukbe U doktora som bola.
@anonym_autor tak ti nameral zle dioptrie. Zvlastny pocit pri chodzi (tocenie, vlnenie) pri spravnych dioptriach nemoze byt.
@anonym_autor tak ti nameral zle dioptrie. Zvlastny pocit pri chodzi (tocenie, vlnenie) pri spravnych dioptriach nemoze byt.
@anonym_178c52 A nemohli to nejako "pokaziť" v tej optike? Neviem, či si dať teda premerať ešte niekde inde dioptrie?
@anonym_178c52 A nemohli to nejako "pokaziť" v tej optike? Neviem, či si dať teda premerať ešte niekde inde dioptrie?
@anonym_autor mojej mame zle spravili sklíčka reklamovala ich a spravili, dobrusili ich a boli už dobre.Prve dní môžeš cítiť zmenu
Moja mama ked aj po troch dnoch Mala tieto pocity, sla okuliare vyreklamovat. Mala zle skla. Potom jej to vymenili a bez problemov
Toto zvykne robit, ak sa ti velmi zhorsi zrak. Ja ked som parkrat skocila o dioptriu, mala som 3-4 dni taketo pocity. Aj som ich bola premerat v optike, aj do druhej som isla.

to je o zvyku. Oči potrebujú také 2-3 týždne aby si zvykli. A keď už, nereklamovala by si okuliare ale dioptrie a keďže tie si mala zjavne predpísané od dr., tak nie je čo reklamovať