Ako reklamovať Tchibo produkt bez bločku?
Ahojte, kúpila som si v Tchibo predajni napeňovač mlieka začiatkom februára. Tým, že som použila appku Tchibo, kde sú všteky zakúpené produkty, bloček som vyhodila, neriešila som to. Na konci marca mi napeňovač odišiel, naliala som tam mlieko, a počas toho napeňovania pár krát zasičal a skončil. Zistila som, že bloček nemám. Volala som na infolinku, kde mi povedali, že ak nemám bloček, tam to urobíme tak, že mi pošlú dokument, ten vytlačím, vložím do krabice spolu s produktom a pošlú po neho kuriéra 2.4 - tj včera. Tak som si zobrala voľno, bola som doma a celý deň som čakala na kuriéra. Okolo 14.00 som volala na infolinku, kde mi povedali, že ešte nie je koniec dňa, že kuriér príde 🙂. Pýtala som si kontakt na kuriéra, že oni nevedia kto príde, aká spoločnosť, ani kontakt nemajú, že mám čakať. Tak som bola do 16.30 doma ako trúba, samozrejme nikto neprišiel, následne som išla na nákup. Totálne ma vytočili, lebo človek si zoberie voľno, čaká doma, a oni predpokladám ani kuriérovi nedali vedieť. Pani mi povedala, že keď nepríde kuriér, mám im zavolať zase po veľkej noci a skúsime to na 2x. A pýtam sa, to mám zase doma čakať celý deň? Lebo neviem kedy príde? Odpoveď bola, že áno, že oni nevedia čas a také sú interné postupy.
Tak môj záver - idem sa na to vykašľať - napeňovač z Tchiba nie - interné postupy majú zaujímavé.
mňa fascinuje že namiesto toho že by si dopravu vyriešila po svojej osi čakáš na kuriera 🤷♀️ áno, kurier nemusí prísť vždy, lebo je ešte milion komplikácií kde to mohlo zastať…
dohodni sa že to odnesieš na poštu…
@anonym_autor ja mam napenovac z Tchiba asi 2 roky a nic mu nie je… v predajni sa neda vratit?
@simsalabim nedá, musí prísť ich kuriér, také majú interné postupy.
@simsalabim nedá, musí prísť ich kuriér, také majú interné postupy.
@anonym_autor objednaj kuriera ty a postovne nech ti preplatia. Tak som to riesila ja. Najprv preplatili tovat, postovne neskor.
@anonym_autor objednaj kuriera ty a postovne nech ti preplatia. Tak som to riesila ja. Najprv preplatili tovat, postovne neskor.
@simsalabim oni ho opravia, to som navrhovala hned na zaciatku.
@simsalabim oni ho opravia, to som navrhovala hned na zaciatku.
@anonym_autor tak ved postovne ti preplatia. Oni naozaj nezodpovedaju za kuriera.
@biba_18
@simsalabim
reklamovala som karcher vysávač,tiež som čakala na kuriéra
nemôžete podnikateľovi nariaďovať,čo má a ako robiť
@anonym_autor nemozes si kuriera objednat do prace? Alebo kuriera objednat k niekomu, kto je doma? Suseda, rodicia, stari rodicia?
@biba_18
@simsalabim
reklamovala som karcher vysávač,tiež som čakala na kuriéra
nemôžete podnikateľovi nariaďovať,čo má a ako robiť
@rozculena áno, kuriéra objednávajú oni, tiež som to navrhovala, ale postup je takýto u nich.
@anonym_autor kurier, ktory pride aj o 1-2 dni neskor, ako je stanoveny datum, je pre mna uz bezna vec (niekedy je to aj problem systemu prepravnej spolocnosti, ze ty si navolis daky ponuknuty datum, ale nakoniec uz nemaju volneho kuriera v tej oblasti v tom termine, tak daju najblizsi.).
Preto davam adresu vydvihnutia do prace (alebo tomu, co ti to objednava daj taku adresu vyzdvihnutia), pripadne mam balik pripraveny v aute (pre tych, co maju auto).
Ale kurier ti bude urcite volat a vies sa s nim dohodnut.
Uz bolo aj take, ze som mu isla naproti, lebo ja som zrovna isla z prace. Tak sme sa stretli na parkovisku pri obchode, kde som chcela nakupit a vzal si to tam. Dve muchy jednou ranou pre obe strany.
Ja som nemusela cakat, kym pride, on si nerobil zachadzku za mnou.
Vacsinou vyzdvihuju pocas obchadzania rajonu, ked rozvazaju a niekedy skor az od druhej poobede, po rozvezeni vsetkych balikov.
Tak si radsej zvol adresu vyzdvihnutia v praci a ziadne volno si preto neminaj.
Kazdopadne ti urcite bude volat a vies sa dohodnut.
@anonym_autor kurier, ktory pride aj o 1-2 dni neskor, ako je stanoveny datum, je pre mna uz bezna vec (niekedy je to aj problem systemu prepravnej spolocnosti, ze ty si navolis daky ponuknuty datum, ale nakoniec uz nemaju volneho kuriera v tej oblasti v tom termine, tak daju najblizsi.).
Preto davam adresu vydvihnutia do prace (alebo tomu, co ti to objednava daj taku adresu vyzdvihnutia), pripadne mam balik pripraveny v aute (pre tych, co maju auto).
Ale kurier ti bude urcite volat a vies sa s nim dohodnut.
Uz bolo aj take, ze som mu isla naproti, lebo ja som zrovna isla z prace. Tak sme sa stretli na parkovisku pri obchode, kde som chcela nakupit a vzal si to tam. Dve muchy jednou ranou pre obe strany.
Ja som nemusela cakat, kym pride, on si nerobil zachadzku za mnou.
Vacsinou vyzdvihuju pocas obchadzania rajonu, ked rozvazaju a niekedy skor az od druhej poobede, po rozvezeni vsetkych balikov.
Tak si radsej zvol adresu vyzdvihnutia v praci a ziadne volno si preto neminaj.
Kazdopadne ti urcite bude volat a vies sa dohodnut.
@moonlight1210 no to som im navrhovala, na co mi povedali, ze tam, kde sa to vyzdvihne, sa to aj vrati. Ze ked si to dam do prace, tak pride do prace. A ja nie som vzdy v office, a ked tam nahodou nebude kolega, tak to nebude mat kto prevziat.
@moonlight1210 no to som im navrhovala, na co mi povedali, ze tam, kde sa to vyzdvihne, sa to aj vrati. Ze ked si to dam do prace, tak pride do prace. A ja nie som vzdy v office, a ked tam nahodou nebude kolega, tak to nebude mat kto prevziat.
@anonym_autor tiez nie som vzdy v praci a tiez obcas vaham, kam dat adresu.
Ale ak nebyvas uplne mimo prace (ine mesto), da sa s kurierom dohodnut. Ja to robim tak.
Oni vzdy volaju, ked idu pre balik.
Ak zrovna nie som na adrese, tak sa ospravedlnim a skusim sa milo dohodnut, ze pride inde. Vacsinou to funguje. Nemaju problem (ak je to jeho rajon. Ale niekdy aj ked nie je.).
Ak sa neda prist inde (a ja viem, kde presne na druhy den budem, alebo ze tam viem nachystat cez niekoho ten balik), tak sa dohodnem na vyzdvihnuti na dalsi den uz na konkretnej adrese (len to musi byt v jeho rajone).
Skus tak.
Vyzdvihnutie kurierom je super, ale ma to tiez niekedy aj nevyhody.

@anonym_autor ja mam napenovac z Tchiba asi 2 roky a nic mu nie je… v predajni sa neda vratit?