icon

Hľadanie bločka na Fidorky z marca. Máte ho niekto?

20. mar 2026

Ahojte ženy, nemáte prosím pekne niektorá bloček, kde ste kupovali 2+ fidorky, za obdobie 2.-15.3? Kľudne aj elektronický z appky, ak si náhodou pamätáte, že ste kupovali🙏 vopred moc ďakujem

adri266
20. mar 2026

@anonym_autor Si vyhrala a nemas blocky?

autor
20. mar 2026
@adri266

@anonym_autor Si vyhrala a nemas blocky?

@adri266 vyhodila som ho omylom🤦‍♀️

anonym_3f4c6a
20. mar 2026

Čo za to?

autor
20. mar 2026
@anonym_3f4c6a

Čo za to?

@anonym_3f4c6a dobrý pocit? To už človek nedokáže inému pomôcť bez niečoho naspäť?

anonym_3f4c6a
20. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_3f4c6a dobrý pocit? To už človek nedokáže inému pomôcť bez niečoho naspäť?

@anonym_autor nie, takto to nefunguje
Ty niečo chceš, lebo si si nesplnila povinnosť aby ti dali odmenu a niekto druhý ti to má dať zadarmo pre svoj dobrý pocit 🤣

autor
20. mar 2026
@anonym_3f4c6a

@anonym_autor nie, takto to nefunguje
Ty niečo chceš, lebo si si nesplnila povinnosť aby ti dali odmenu a niekto druhý ti to má dať zadarmo pre svoj dobrý pocit 🤣

@anonym_3f4c6a okej, smutné videnie sveta ale beriem🤷‍♀️

nikha2809
20. mar 2026
@anonym_3f4c6a

Čo za to?

@anonym_3f4c6a co blaznis keby mam tie bločky hneď jej ich pošlem, toto je uz fakt cista vypočítavost a závisť

autor
20. mar 2026
@nikha2809

@anonym_3f4c6a co blaznis keby mam tie bločky hneď jej ich pošlem, toto je uz fakt cista vypočítavost a závisť

@nikha2809 🫶 dakujem, si zlatá, našla som nakoniec e-bloček v appke, len som sa do nej pol dňa nevedela prihlásiť, stále mi to hádzalo nejakú chybu. Inak veľmi želám tej anonymke vyššie, že keď raz bude niečo potrebovať, aby natrafila na ľudí ako je ona sama😀

alickapusinka
20. mar 2026
@anonym_autor

@nikha2809 🫶 dakujem, si zlatá, našla som nakoniec e-bloček v appke, len som sa do nej pol dňa nevedela prihlásiť, stále mi to hádzalo nejakú chybu. Inak veľmi želám tej anonymke vyššie, že keď raz bude niečo potrebovať, aby natrafila na ľudí ako je ona sama😀

@anonym_autor čo si vyhrala