Ako riešiť reklamáciu sušiča vlasov z Alzy?
Ahojte baby, prosím vás, riešila niektorá reklamáciu sušiča vlasov na Alze? Mám Dyson Supersonic HD07, kupovaný v Alza.sk v Bratislave pred rokom a pol za vyše 300 eur. Posledné dva týždne sa mi po pár minútach vypne, začne blikať kontrolka filtra, aj keď som filter vyčistila presne podľa návodu. Skúšala som ho nechať vychladnúť, vyčistiť jemnou kefkou aj zapojiť do inej zásuvky, ale robí to stále. Bojím sa, že mi reklamáciu neuznajú, lebo ho používam často a má už pár škrabancov na tele. Je lepšie ho odniesť osobne na pobočku alebo poslať cez AlzaBox? A riešili vám pri DySone opravu, výmenu alebo vrátenie peňazí? Ďakujem za každú reálnu skúsenosť, nech tam nejdem úplne naslepo.
Ja som síce riešila mužov strojček na hlavu, stal okolo 120€, v pondelok som dala do boxu a v stredu som mala nový kus, cez aplikáciu som vyplnila reklamačný formulár. Bola sol veľmi spokojná že to takto rýchlo prebehlo, lebo muž mal hlavu v smútku že ako si bude hlavu holiť kym to vybavia. Tiež bol už obuchany a mal asi 1,5r

urcite reklamovat, to nema nic s beznym opotrebenim. Ja ho mam tiez, zatial funguje normalne. Ries to cez alzu osobne na pobocke, nie cez Dyson lebo to je vraj na dlhe lakte.