icon

Ako úspešne reklamovať práčku s predĺženou zárukou?

dominika1922
11. mar 2026

Ahojte, podarilo sa už niekomu úspešne vyreklamovať práčku beko kvôli nefunkčnému auto dávkovaniu? Kupovaná v planeu. Už 3 krát som bola v kontakte so servisom, dvakrát tu boli. To bolo ešte v záruke. Problém sa nevyriešil a technik ma odbil že sa s tým musím zmieriť a dávať práci gél do bubna ako ostatný s týmto problémom alebo jeden človek si aj zháňal nejaký špeciálny prípravok. Aktuálne mám do novembra 2027 predĺženú záruku cez sv poisťovňu. Rozhodla som sa že sa s týmto problémom nezmierim a nebudem to akceptovať. Síce podľa slov technika to ešte nikomu neuznali ani výmenou za nový kus ani vrátením peňazí. No už to mám rozbehnuté. V planeu som urobila nátlak kde mi odobrili že keď donesiem vyhlásenie o znovu chybe tak mi vrátia peniaze. Teraz som to zas musela riešiť cez servis beko kde evidujú len jeden servis a priamo v servisnom stredisku majú písané 2 razy. Samozrejme mladá blbá, nenapadlo ma pýtať si papier o tom že tu boli. Pani ale bola ochotná a že mi dohlada papiere. Myslíte že je nejaká reálna šanca aby mi planeo úspešne vrátilo peniaze? Vďaka za rady

rozculena
11. mar 2026

mne vrátili,práčka tiekla zospodu,chybu nenašli.keď som 3x volala do servisu,pani mi povedala,že rušia zmluvu,donesú mi papiere a na základe toho mi v Planeu vrátili peniaze.Ja som si ale hneď brala novú práčku,tak aj poistku mi preniesli na tú novú.

rozculena
11. mar 2026

edit:nie poistku,ale predlženú záruku

dominika1922
autor
11. mar 2026
@rozculena

edit:nie poistku,ale predlženú záruku

@rozculena no ono je to sv poisťovňa a konkrétne poistenie predĺženej záruky. Takto je to v papieroch. No ale maa si šťastie. Ja sa stále s nimi len doťahujem