Ako vyriešiť problémy s vrátením tovaru v Bonprix?
Dobrý deň, posielala som naspäť do bonprixu 5 veci ktoré mi neboli dobre v jednom balíku. Omylom som vyhodila podaci lístok a teraz mi prišlo v účte vrátenie 2x po 2 veci a 1 tam chýba. Mate skúsenosti s vrátením? Dávajú to 2 kusy na vrátenie peňazí alebo proste ta jedna vec len tak zmizla? Už som tam samozrejme volala a klasika nevyriešila nič..
@anonym_autor a už prešlo 14 dní od doručenia? Môže to byť rozdelené na viac vrátení.
@zojanka to som chcela vedieť že či je toto možné lebo presne su tam zatiaľ 2 vrátenia po 2 druhy ale teda ta pani zrovna najpríjemnejšia nebola keď som tam volala a zvozila ma akurát za ten lístok podaci.. ale veď balík im prišiel keďže tie veci sú tam 3/4 a chyba ta 1 vec a myslim si že keby k nim pride balík poškodený asi to riešia hneď so mnou nie?
@zojanka to som chcela vedieť že či je toto možné lebo presne su tam zatiaľ 2 vrátenia po 2 druhy ale teda ta pani zrovna najpríjemnejšia nebola keď som tam volala a zvozila ma akurát za ten lístok podaci.. ale veď balík im prišiel keďže tie veci sú tam 3/4 a chyba ta 1 vec a myslim si že keby k nim pride balík poškodený asi to riešia hneď so mnou nie?
@anonym_autor chvíľu výdrž, ono to nabieha postupne, určite sa tam zjaví aj piata vec
@anonym_autor chvíľu výdrž, ono to nabieha postupne, určite sa tam zjaví aj piata vec
@anonym_80b4e5 ďakujem za odpoveď. Nechapem toto stačilo povedať aj v tom telefonáte že tie vrátenia nabiehaju postupne a nie ma totálne vystresovať že som práve vyhodila do koša 24€.. ja som vracala teraz druhy krát tovar ten predošlý to bol 1ks takže mi vratku a peniaze poslali hneď a na 1x preto mi to prišlo divne že čo sa deje
@anonym_80b4e5 ďakujem za odpoveď. Nechapem toto stačilo povedať aj v tom telefonáte že tie vrátenia nabiehaju postupne a nie ma totálne vystresovať že som práve vyhodila do koša 24€.. ja som vracala teraz druhy krát tovar ten predošlý to bol 1ks takže mi vratku a peniaze poslali hneď a na 1x preto mi to prišlo divne že čo sa deje
@anonym_autor objednávam a aj vraciam do bonprixu viac ako 10 rokov, dokonca som to donedávna posielala iba obyčajným listom a ani jediný raz sa nič nestratilo.
nabuduce nic omylom nevyhadzuj
@anonym_autor objednávam a aj vraciam do bonprixu viac ako 10 rokov, dokonca som to donedávna posielala iba obyčajným listom a ani jediný raz sa nič nestratilo.
@anonym_80b4e5 ďakujem za odpoveď 🙏 ja som doteraz nemala problém a čo som objednala to sedelo no neviem čo sa deje poslednu dobu ale nesedí mi nič od nich 😞
nabuduce nic omylom nevyhadzuj
@anonym_f38def ešte že ty si dokonalý anonym ktorému sa nič také nemôže stať, všakže ;)
@anonym_f38def ešte že ty si dokonalý anonym ktorému sa nič také nemôže stať, všakže ;)
@anonym_autor alebo v tom kludne pokracuj. whatever.
ešte vydrž chvíľu, ja som vracala 2 veci v jednom balíku a vrátenie peňazí prišlo na 2x. Tiež som na začiatku trošku panikárila, že mi nevrátia plnú sumu, ale všetko prišlo ok.
@anonym_autor v zivote som problem nemala a vzdy vsetko vratili, ale vracaju to vselijako. Niekedy za kazdu vec zvlast, niekedy za vsetky spolu.
Pani od teba podaci listok pytala preto, lebo tam byva uvedena vaha balika a oni si vedia preverit, kolko veci v nom bolo. Ale nepanikarila by som, bezne mi vratene veci nahadzuju na viac krat, niekedy aj s odstupom par dni.
Pozri sa do online účtu bonprix. Tam to uvidíš vo vrátenej zásielke. Mne doteraz vždy všetko vrátili.
bonprix roky vraciam hocijako, aj obycajne som posielala roky a nikdy nebol problem. Ano posledne razy to takto kuskovali, ze aj ja som to musela odfajkavat ze co mi vratili a co nie.. ale vsetko vratili. Ak by nieco, tak im normlane zavolam, ze som vracala viac veci, ved vratka sa tam vypisuje a pribaluje...
Klasika do eshopov treba zvacsa pisat, lebo na infolinkach nie su ludia zo skladu, ked sa pise, preveri sa to velakrat cez viac ludi a zisti sa.

@anonym_autor a už prešlo 14 dní od doručenia? Môže to byť rozdelené na viac vrátení.