icon

Čo robiť s objednávkami po krachu Decodomu?

lily09
Dnes o 14:05

Ahojte, Decodom momentálne krachuje, prebiehajú právne úkony a pod. Viete mi niekto poradiť, čo ďalej? Mame objednaný tovar, vyplatený. Lehota na dodanie prešla, zakaznicka linka je hlucha, telefóny na predajni tiež. Je tu niekto medzi Vami kto tam pracuje alebo ma podobnú skúsenosť ako ja? Budem vďačná za každú radu.

lily09
autor
Dnes o 14:06

@lily09 akurát mi pred časom len napísali email, ze sa ospravedlňujú a nevedia co bude ďalej, to písali pred krachom. Potom už nemám ďalšie info. Predajňa v mojom meste je fyzicky zatvorená.

melanta
Dnes o 14:31

V rámci reštrukturalizácie bol súdom určený správca, ktorý okrem iného posudzuje prihlášky veriteľov. Tam bolo potrebné si nahlásiť svoju pohľadávku. Následne bola reštrukturalizácia zastavená a nasleduje konkurz. V ňom sa budú postupne uspokojovať prihlásení veritelia, ak teda bude z čoho (podľa toho, koľko predateľného majetku firma má). Čiže obráť sa na správu s otázkou, ako máš pokračovať, pretože na prihlásenie pohľadávky je časový limit, ktorý ak sa nemýlim je mesiac od rozhodnutia súdu a to už uplynulo. Myslím, že správcu majú uvedeného na webe.

lucik194
Dnes o 15:38

no s tymi peniazmi sa rozlúčiť a kuchynu objednat inde

anonym_07c154
Dnes o 16:06

Je potrebné si prihlásiť si pohľadávku u správcu konkurznej podstaty, včera bol vyhlásený konkurz, takže ste tam ešte v lehote. Info o konkurze si môžeš pozrieť na stránke REPLIK.