icon

Dá sa reklamovať otvorená káva bez dokladu?

30. máj 2026

Ahojte,

cez týždeň som si v Kaufe kúpila kávu, dnes som ju otvorila a zistila, že už bola otvorená, chýba tam aj to papierové viečko. Teraz rozmýšľam, či to mohol niekto otvoriť priamo v obchode, alebo môže ísť aj o výrobnú chybu. Kávu sa bojím použiť.

Problém je, že neviem nájsť bloček. Myslíte, že má vôbec zmysel skúšať to reklamovať? Alebo vyhodiť?

unicornlady
30. máj 2026

Neviem, ako by si im dokázala, že kávu si neotvorila ty.

anonym_00c0c4
30. máj 2026

Určite ju vyhod. Lebo vôbec nevieš kto ju otvoril . Nevieš prečo ju obchode otvoril. Možno si s nej odobral. Ja som raz dávnejšie v kaflande videla ako jeden chlap zobral fľašu vody otvoril ju a napil sa s nej. Potom ju položil tam kde bola.

patka06
30. máj 2026

Ak si použila KauflandCard máš blok v apke, ale to to ti neuznajú. Ako dokážeš, že si ju neotvorila ty

anonym_43d472
30. máj 2026

v Kauflande som raz videla pani, ktora s bohorovnym kludom otvorila nesku, obsah flase vysypala do sacka, flasu zavrela, strcila do regala a sacok do kabelky. Len som cumela a pani sa este na mna pozrela a vznesene odkracala s pocitom, aka je sikovna

bomba36
30. máj 2026
@anonym_43d472

v Kauflande som raz videla pani, ktora s bohorovnym kludom otvorila nesku, obsah flase vysypala do sacka, flasu zavrela, strcila do regala a sacok do kabelky. Len som cumela a pani sa este na mna pozrela a vznesene odkracala s pocitom, aka je sikovna

@anonym_43d472 pani sa asi riadila heslom kto neokráda ostatných, okráda vlastnú rodinu, 🫣

anonym_43d472
30. máj 2026
@bomba36

@anonym_43d472 pani sa asi riadila heslom kto neokráda ostatných, okráda vlastnú rodinu, 🫣

@bomba36 takych je az prilis vela na moj vkus

anonym_8ccdfd
30. máj 2026

@anonym_autor nie

anonym_c47139
30. máj 2026
@anonym_43d472

@anonym_43d472 tiež v kaufl. som videla ako pani prekladala vajíčka z niekoľkých obalov do jedného.

muchotrafka298
30. máj 2026

Neda sa to, lebo nedokazes, ze to bolo otvorene. Ja kontrolujem uz vsetko. Potraviny, drogeriu (hlavne zubne pasty, ci to niekto nevymenil a kremy, ci v nich je sparane a skusane).

anonym_00c0c4
31. máj 2026
@anonym_c47139

@anonym_43d472 tiež v kaufl. som videla ako pani prekladala vajíčka z niekoľkých obalov do jedného.

@anonym_c47139 to som videla aj ja v kaflande ako pani prekladala vajíčka do jedného obalu asi vyberala tie najlepšie a kvalitné.

anonym_00c0c4
31. máj 2026
@muchotrafka298

Neda sa to, lebo nedokazes, ze to bolo otvorene. Ja kontrolujem uz vsetko. Potraviny, drogeriu (hlavne zubne pasty, ci to niekto nevymenil a kremy, ci v nich je sparane a skusane).

@muchotrafka298 to by ma nenapadlo kontrolovať zubné pasty ,ale budem to aj ja už kontrolovať.

muchotrafka298
31. máj 2026
@anonym_00c0c4

@muchotrafka298 to by ma nenapadlo kontrolovať zubné pasty ,ale budem to aj ja už kontrolovať.

@anonym_00c0c4 ja som to niekde zachytila, ze ludia takto vymienaju obsahy zubnych past, kremov a pod. Ze v krabicke od drahsieho produktu je vymeneny obsah a dotycny si ukradne drahu pastu, krem a ty si kupis lacnu vec za cenu drahsej. Niektore pasty sa otvorit uz bez roztrhnutia obalu nedaju.

anonym_c47139
31. máj 2026
@muchotrafka298

@anonym_00c0c4 ja som to niekde zachytila, ze ludia takto vymienaju obsahy zubnych past, kremov a pod. Ze v krabicke od drahsieho produktu je vymeneny obsah a dotycny si ukradne drahu pastu, krem a ty si kupis lacnu vec za cenu drahsej. Niektore pasty sa otvorit uz bez roztrhnutia obalu nedaju.

@muchotrafka298 to ma nenapadlo - začnem kontrolovať.
v pondelok som kupovala v Kaufl. maces - bol otvorený. sa mi zdalo že je tam nejak málo .

muchotrafka298
31. máj 2026
@anonym_c47139

@muchotrafka298 to ma nenapadlo - začnem kontrolovať.
v pondelok som kupovala v Kaufl. maces - bol otvorený. sa mi zdalo že je tam nejak málo .

@anonym_c47139 Ja uz nekupim nic, co nie je v celofane, original zabalena, hlavne kozmetika alebo drogeria v istej "Dvojpismenkovej" drogerii. Lebo tam je vsetko spinave,usmudlane, rozbabrane. Ci je to dekorativka, kremy, dokonca minule som videla aj antiperspirant so strhnutou foliou. Nech sa paci a potom si to kup. Ludia su vynaliezavi a klamu kde mozu.