icon

Dá sa reklamovať otvorená káva bez dokladu?

30. máj 2026

Ahojte,

cez týždeň som si v Kaufe kúpila kávu, dnes som ju otvorila a zistila, že už bola otvorená, chýba tam aj to papierové viečko. Teraz rozmýšľam, či to mohol niekto otvoriť priamo v obchode, alebo môže ísť aj o výrobnú chybu. Kávu sa bojím použiť.

Problém je, že neviem nájsť bloček. Myslíte, že má vôbec zmysel skúšať to reklamovať? Alebo vyhodiť?

unicornlady
•
30. máj 2026

Neviem, ako by si im dokázala, že kávu si neotvorila ty.

anonym_00c0c4
•
30. máj 2026

Určite ju vyhod. Lebo vôbec nevieš kto ju otvoril . Nevieš prečo ju obchode otvoril. Možno si s nej odobral. Ja som raz dávnejšie v kaflande videla ako jeden chlap zobral fľašu vody otvoril ju a napil sa s nej. Potom ju položil tam kde bola.

patka06
•
30. máj 2026

Ak si použila KauflandCard máš blok v apke, ale to to ti neuznajú. Ako dokážeš, že si ju neotvorila ty

anonym_43d472
•
30. máj 2026

v Kauflande som raz videla pani, ktora s bohorovnym kludom otvorila nesku, obsah flase vysypala do sacka, flasu zavrela, strcila do regala a sacok do kabelky. Len som cumela a pani sa este na mna pozrela a vznesene odkracala s pocitom, aka je sikovna

bomba36
•
30. máj 2026
@anonym_43d472

v Kauflande som raz videla pani, ktora s bohorovnym kludom otvorila nesku, obsah flase vysypala do sacka, flasu zavrela, strcila do regala a sacok do kabelky. Len som cumela a pani sa este na mna pozrela a vznesene odkracala s pocitom, aka je sikovna

@anonym_43d472 pani sa asi riadila heslom kto neokráda ostatných, okráda vlastnú rodinu, 🫣

anonym_43d472
•
30. máj 2026
@bomba36

@anonym_43d472 pani sa asi riadila heslom kto neokráda ostatných, okráda vlastnú rodinu, 🫣

@bomba36 takych je az prilis vela na moj vkus

anonym_8ccdfd
•
30. máj 2026

@anonym_autor nie

anonym_c47139
•
30. máj 2026
@anonym_43d472

@anonym_43d472 tiež v kaufl. som videla ako pani prekladala vajíčka z niekoľkých obalov do jedného.

muchotrafka298
•
30. máj 2026

Neda sa to, lebo nedokazes, ze to bolo otvorene. Ja kontrolujem uz vsetko. Potraviny, drogeriu (hlavne zubne pasty, ci to niekto nevymenil a kremy, ci v nich je sparane a skusane).

anonym_00c0c4
•
31. máj 2026
@anonym_c47139

@anonym_43d472 tiež v kaufl. som videla ako pani prekladala vajíčka z niekoľkých obalov do jedného.

@anonym_c47139 to som videla aj ja v kaflande ako pani prekladala vajíčka do jedného obalu asi vyberala tie najlepšie a kvalitné.

anonym_00c0c4
•
31. máj 2026
@muchotrafka298

Neda sa to, lebo nedokazes, ze to bolo otvorene. Ja kontrolujem uz vsetko. Potraviny, drogeriu (hlavne zubne pasty, ci to niekto nevymenil a kremy, ci v nich je sparane a skusane).

@muchotrafka298 to by ma nenapadlo kontrolovať zubné pasty ,ale budem to aj ja už kontrolovať.

muchotrafka298
•
31. máj 2026
@anonym_00c0c4

@muchotrafka298 to by ma nenapadlo kontrolovať zubné pasty ,ale budem to aj ja už kontrolovať.

@anonym_00c0c4 ja som to niekde zachytila, ze ludia takto vymienaju obsahy zubnych past, kremov a pod. Ze v krabicke od drahsieho produktu je vymeneny obsah a dotycny si ukradne drahu pastu, krem a ty si kupis lacnu vec za cenu drahsej. Niektore pasty sa otvorit uz bez roztrhnutia obalu nedaju.

anonym_c47139
•
31. máj 2026
@muchotrafka298

@anonym_00c0c4 ja som to niekde zachytila, ze ludia takto vymienaju obsahy zubnych past, kremov a pod. Ze v krabicke od drahsieho produktu je vymeneny obsah a dotycny si ukradne drahu pastu, krem a ty si kupis lacnu vec za cenu drahsej. Niektore pasty sa otvorit uz bez roztrhnutia obalu nedaju.

@muchotrafka298 to ma nenapadlo - začnem kontrolovať.
v pondelok som kupovala v Kaufl. maces - bol otvorený. sa mi zdalo že je tam nejak málo .

muchotrafka298
•
31. máj 2026
@anonym_c47139

@muchotrafka298 to ma nenapadlo - začnem kontrolovať.
v pondelok som kupovala v Kaufl. maces - bol otvorený. sa mi zdalo že je tam nejak málo .

@anonym_c47139 Ja uz nekupim nic, co nie je v celofane, original zabalena, hlavne kozmetika alebo drogeria v istej "Dvojpismenkovej" drogerii. Lebo tam je vsetko spinave,usmudlane, rozbabrane. Ci je to dekorativka, kremy, dokonca minule som videla aj antiperspirant so strhnutou foliou. Nech sa paci a potom si to kup. Ludia su vynaliezavi a klamu kde mozu.