Mám sa brániť, keď požičovňa strhla kauciu?
Požičiavali sme si brúsku a pri vrátení našli na kryte škrabanec. Funguje normálne, nič nie je prasknuté ani poškodené, ale z kaucie nám chcú časť strhnúť.
V zmluve je, že môžu účtovať poškodenie nad rámec bežného opotrebenia, len mne toto príde práve ako bežné opotrebenie požičaného náradia. Má zmysel sa kvôli tomu ozvať?
@anonym_autor kolko stalo pozicanie a kolko si chcu ztrhnut? Tak na prvu by som povedal, ze bezne opotrebenie je, ze "zmizne" z kotuca a nie skrabanec... lebo kde je limit - skrabanec, nieco prasknute ci ulomene... Chapem, ze skrabanec je take, ze to asi nema vplyv na funkcnost (okamzitu)... ale asi je to uz nad ramec bezneho opotrebenia...
Zariadil by som sa asi podla sumy (respektive, asi to nechal tak)
@anonym_d8b9f3 Požičanie bolo 35 eur na deň a z kaucie si chcú nechať 50 eur.
@anonym_autor tak to by som sa ozval... aspon teda, ze nech znizia tu "pokutu"...
@anonym_autor Ty vole...mám dosť! To si nemala 30€ na novú?
@anonym_autor Ty vole...mám dosť! To si nemala 30€ na novú?
@anonym_86e7a0 Nemám kde skladovať takéto náradie.
@anonym_86e7a0 Nemám kde skladovať takéto náradie.
@anonym_autor Veď to nieje skriňa.

@anonym_autor kolko stalo pozicanie a kolko si chcu ztrhnut? Tak na prvu by som povedal, ze bezne opotrebenie je, ze "zmizne" z kotuca a nie skrabanec... lebo kde je limit - skrabanec, nieco prasknute ci ulomene... Chapem, ze skrabanec je take, ze to asi nema vplyv na funkcnost (okamzitu)... ale asi je to uz nad ramec bezneho opotrebenia...
Zariadil by som sa asi podla sumy (respektive, asi to nechal tak)