Montážnik žalúzií poškodil nový rám okna. Čo môžem žiadať?
Dnes nám montovali žalúzie a až keď montážnik odišiel, všimla som si na ráme dve zle navŕtané dierky. Okná máme pritom len pár mesiacov.
Volala som do firmy a povedali mi, že je to len estetická chyba. Mne sa pri novom okne teda nezdá, že by som to mala len tak nechať. Čo od nich môžem žiadať?
Odfoť a daj sem. Možno to je ozaj len estetická chyba. Chápem,že si nahnevaná, aj ja by som bola, ale kým to nevidíme ...
@anonym_autor len nech si to pridu opraviť
Je to estetická chyba ale dierky teba oznámiť že zle naberal a opraviť
Odfoť a daj sem. Možno to je ozaj len estetická chyba. Chápem,že si nahnevaná, aj ja by som bola, ale kým to nevidíme ...
@maca1984 Skúšala som to odfotiť, ale sú to malé dierky a telefón mi na ne vôbec nevie poriadne zaostriť. Na fotke to skoro nevidno, v skutočnosti sú na ráme dosť viditeľné.
@anonym_autor jednoznačne trvať na tom, nech to aspoň prídu pozrieť a opraviť alebo aspoň nejakú náhradu škody. Daj si to niekomu pozrieť, poprípade naceniť čo by stála oprava a to od nich žiadaj
Keby sa mi nechcelo s firmou, ktorá mi montovala žalúzie, zdĺhavo naťahovať,tak by som im poslala e-mail s prílohou,kde sú fotky poškodených rámov a s vyjadrením, že žiadam o nápravu,lebo čo je u nich otázkou estetiky,u mňa to je poškodenie majetku.Ako krajnú možnosť by som uviedla nižšiu cenu za montáž žalúzií.
@maca1984 Skúšala som to odfotiť, ale sú to malé dierky a telefón mi na ne vôbec nevie poriadne zaostriť. Na fotke to skoro nevidno, v skutočnosti sú na ráme dosť viditeľné.
@anonym_autor skús si zavolať nejakého iného oknára nech to zhodnotí. Lebo jedna vec je estetická chyba, druhá či to nebude mať vplyv na funkčnosť hoci sú to mini dierky. A podľa toho potom čo povie druhý by som sa zariadila. Náhrada škody/opravy, výmena okna.
@anonym_autor Ak trochu zašpinis rám, bude vidieť dierky aj na foto.Este jedna vec.Komunikuj s firmou písomne/e-mailom,lebo hovorené slovo odletí, písané ostáva.
zvykne zabrat aj vyhrazka SOI
@anonym_autor skus to odfotit lbo raz pise ze to je vidno potom nie. No treba reklamovat tam kde ste davali robit zaluzie nenechat sa odbit

@anonym_autor požiadaj, aby si prišli po okná aj po žalúzie a vrátili peniaze