icon

Môže sa reklamovať torta s chybnou výzdobou?

Dnes o 17:37

Na dnešnú oslavu som objednala tortu s konkrétnym motívom. Pri objednávke som poslala aj ilustračnú fotku a dohodli sme sa na téme autíčok a dopravných prostriedkov.

Keď som si tortu prevzala, gramáž aj celkové spracovanie boli v poriadku, ale motív vyzeral úplne inak, než som očakávala. Namiesto farebných autíčok a figúrok bola výzdoba veľmi jednoduchá a na prvý pohľad nepôsobila tak, ako sme sa dohodli.

Priznám sa, že som si to pri preberaní poriadne nepozrela a všimla som si to až doma.

Reklamovali by ste niečo také, alebo by ste to nechali tak, keďže torta bola inak v poriadku a oslavu sme normálne mali?
Asi zjedenú tortu už nevyreklamujem? Maximálne viem dať niekde negatívne hodnotenie?

anonym_29bfc2
Dnes o 17:41

No zjedenu tortu reklamovať je dobrá trápnosť. Mala si to riešiť hneď. Teraz to už nechaj tak a daj zle hodnotenie ak ti to až tak nedá spávať. Podľa mňa úplná sprostosť

anonym_9071e2
Dnes o 17:41

Ano, za mna by bolo vrcholne trapne ze mi bude klient pisat negativne recenzie a vyzadovat reklamaciu torty cickompenzaciu po tom, co ju celu zjedli a oslavovali a fotili sa s nou, pritom tortu osobne pri prevzati videl a nic nepovedal. A este ked ide o VIZAZ co Ti prekaza, co bolo jasne viditelne pri prevzati a hned potom, ved si ju mala doma este nejaky cas kym ste ju zjedli.

Keby som takuto recenziu videla ako tretia osoba na stranke niekoho, co robi torty, normalne by som si pomyslela: "chudak pani co piekla, ten klient je fakt de*il".
Prepac ale to Ti ako napadlo toto fakt...? 🤦

anonym_5ff6b2
Dnes o 17:45

Takže tortu si prebrala, spokojne zaplatila a odkráčala preč. Doma ste ju zjedli, pofotili sa, dieťa malo radosť a teraz ju chceš reklamovať? Ja byť pekárkou, pošlem ťa do preč. Takéto veci treba riešiť hneď pri prevzatí, nie po zjedení. Ani do Lidlu nejdeš reklamovať kura, ktoré si upiekla a celé zjedla, nie? Čo tam pôjdeš s prázdnou polystyrénovou táckou a kosťami?

anonym_96cab6
Dnes o 17:47

a bola cena vyššia ak si žiadala lepšie zdobenie?
ak máš foto hotovej torty chod do cukrárne a skus si to vysveliť či to bola chyba alebo to bolo pre nich ok

anonym_d5d03d
Dnes o 17:52

To nebude ta co tak polrok alebo aj rok dozadu riesila tiez tortu a strihanie vlasov?

a0
Dnes o 17:54

Ja sama by som sa cítila ako úplná trubka, keby som šla takto niečo “reklamovať” 😅. Ty si prídeš v poriadku?

anonym_85d443
Dnes o 17:54

Reklamovala som. Raz hneď pri preberaní, keď bola úplne iná výzdoba, ako som objednala. Uznali, dostala som zľavu 50%.
Predtým v inej cukrárni, až po oslave, Zvonku bola. taká ako som objednala, ale vo vnútri bola hrozná na pohľad. Nerovnomerný korpus aj krém. Ako keď niekto pečie prvýkrát.
Odfotila som, najbližší pracovný deň išla reklamovať. Uznali, dostala som poukaz na novú tortu. Majiteľka sa ospravedlnila, dokonca som sa dozvedala, že prepustila cukrárku, asi som nebola jediná, čo sa sťažovala.

anonym_b0a451
Dnes o 17:55

mala si jej hned povedat pri preberani, ak si to neurobila tak smola, nedavaj ani negativne hodnotenie, vyjdes z toho ako hlupa

ivicatolic
Dnes o 17:55

@anonym_autor a čo tak si ju upiecť sama? .... sila , čo ste schopní 🤣👎

weronika171717
Dnes o 17:59

Tak zjete tortu a chceš ju reklamovať????? Sa spamätaj. 🤣🤣🤣A musela si pri preberaní vidieť výzdobu. Čo trepeš? Chúďa cukrárka.

anonym_814d13
Dnes o 17:59

@anonym_autor už nereklamuj. Ja som dala upiecť tortu otcovi k 70. Cukrárne som povedala, že výzdobu nechám na ňu... Keď som bola pre tortu, bola bledo modrá s bielou... Na nej nejaké plastové gule a ešte nejaký plast, pripomínal mi závoj... Celá mi to evokovalo kráľovstvo Frozen... Malé som dosť. Torta bola chuťovo skvelá, ale tá výzdoba... Už nikdy nenechám nič na cukrárky. Pritom je to proficka. Neviem čo ju napadlo takto vyzdobiť tortu...

anonym_254bee
Dnes o 18:00

Presne preto odmietam piect cudzim ludom,len rodine a znamym. Robila som kamoske tortu za kamaratsku cenu,jej kamoska chcela tiez taku,napisala som cenu (omnoho nizsia nez co beru ine cukrarky) a ze je to velmi vela a chcem ju okradnut....no upec si....
Ja by som nereklamovala a nepisala ani zlu recenziu,ide o vzhlad torty a to si si vedela pozriet hned. Po vydarenej oslave a zjexeni torty je to fakt smiesne

anonym_3a5b0a
Dnes o 18:03

Vzhĺad sa rieši pri preberaní. Ak si jej dala ilutračnú fotku, je nepravdepodobné, že urobi presnú kópiu. Vzhĺadom k tomu,že to riešiš až teraz, tak to pôsobí špekulantsky a vychcane. Chceš z toho vytĺcť prachy, pod hrozbou zlého hodnotenia? Mohla si jej predsa tortu vyreklamovať, ale ty to riešiš po funuse.Veĺmi podlé a trápne. Nabudúce daj inde upiecť. Snáď nebudeš časom známa firma, ktorej nikto nechce upiecť.

zuzikak
Dnes o 18:06

v ziadnom pripade na reklamaciu nemas narok. Ak sa ti nepaci vyzdoba torty, tu si treba skontrolovat hned pri prevzati. Inu ti uz asi nespravia ale to je jediny cas, kedy sa mozes ohradit. Akonahle je uz torta doma a nedajboh uz zjedena tak je to davno mimo. Vyzeralo by to akoby si chcela mat tortu zdarma. Bolo by to riadne vychcane ako sa vravi. Zlu recenziu tak isto nemozes pisat lebo si nereklamovala vcas.

anonym_ec8054
Dnes o 18:10

@anonym_autor nedavaj zle hodnotenie. Mala si nieco povedat pri preberani a ked tak ti mohli ponuknut zlavu. Ale oni ani nevedia ze si nespokojna a ani si im nedala sancu ked tak tu nespokojnost kompenzovat

motylik2559
Dnes o 18:20

@anonym_autor Prepac, ze to napisem tak napriamo, ale podla mna reklamovat zjedenu tortu je dost sedliacke🤷‍♀️

muchotrafka298
Dnes o 18:32
@anonym_814d13

@anonym_autor už nereklamuj. Ja som dala upiecť tortu otcovi k 70. Cukrárne som povedala, že výzdobu nechám na ňu... Keď som bola pre tortu, bola bledo modrá s bielou... Na nej nejaké plastové gule a ešte nejaký plast, pripomínal mi závoj... Celá mi to evokovalo kráľovstvo Frozen... Malé som dosť. Torta bola chuťovo skvelá, ale tá výzdoba... Už nikdy nenechám nič na cukrárky. Pritom je to proficka. Neviem čo ju napadlo takto vyzdobiť tortu...

@anonym_814d13 tu ma napada len jedno,ze miesto 70 rokov oslava sa cukrarka splietla a urobila tortu 7 rokov oslava. lebo sedmicka aj tam aj tam a pri tej sedemrocnej by frozen tema sedela 😂

michaela329
Dnes o 18:44

Ja by som chcela reklamovať prejazdný benzín - zdal sa mi nejako menej výkonný 🤣 Ale naozaj, reklamovať vizuál už zjedenej torty? To vážne nemáš súdnosť?

simca06022011
Dnes o 18:48

mala si si pozriet na mieste ako vyzera ta torta a tam simala reklamaciu dat = a nechat ju tam. teraz uz by som to neriesila. Stanzila by som sa nabuduce byt konkretnejsia a vypytat si napr priebezne fotky torty ci to je ok.

anonym_814d13
Dnes o 18:50
@muchotrafka298

@anonym_814d13 tu ma napada len jedno,ze miesto 70 rokov oslava sa cukrarka splietla a urobila tortu 7 rokov oslava. lebo sedmicka aj tam aj tam a pri tej sedemrocnej by frozen tema sedela 😂

@muchotrafka298 možno, teraz som tu tortu obzerala, mám z nej dosť aj po roku😆, ale chutná bola.. 🙂

zuzubb007
Dnes o 18:50

Celé choré, čo niektorí ľudia dokážu, tak keď niečo prevezmem pozriem sa nie? To ti môžu aj hovno zabaliť, zjedli ste ju tak nechápem čo chceš riešiť a niekomu robiť zlú recenziu, strašná sedlačina, pôjdem do Tesca, zožerem všetky potraviny a potom pôjdem reklamovať normálne nie?

muchotrafka298
Dnes o 18:55

Bolo by dobre uviest aj to, ci sa jednalo o kamennu prevadzku, oficialne pecenie alebo o amaterku, co pecie doma. Lebo vela zien si naberie zakazky,ktore nezvladaju ci uz spracovanim, dohotovenim, ozdobenim, lebo na to nemaju prax ani skusenosti. A podla obrazka vyzera vsetko lahke.

margotka17
Dnes o 19:39

@anonym_autor už by som to neriešila. Torta sa zjedla, oslava vydarila. Ak pôjdeš okolo, zastav sa a povedz im, že výzdoba sa totálne minula s objednávkou. Môže byť, že omylom zamenili torty.

anonym_28519a
Dnes o 20:03

Tvl...keby tuposť kvitla...