icon

Môžem v Sinsay vrátiť tovar do 2 eur?

Včera o 17:17

Dobry den, mam otazku. Dnes som bola vratit tovar v predajni kedze to je zadarmo.. mala som v tej obj. Viac veci a bolo tam aj aj tricko za 1.79eur. A predavacka mi povedala ze to nemozem vratitt ze to je pod sumu 2eura to ste uz poculi? Ze oni musia vratit do eshopuTricko malo visacku len proste nesadlo .. tak som ho chcela vratit..

rachel36a
Včera o 18:31

@anonym_autor blbosť ti povedala....nedávno som vracala tričko za 1,49 lebo muzovi bolo veľké...normálne mi ho vzala a do dvoch dni sim mala peniaze nazad na ucte

autor
Včera o 18:45
@rachel36a

@anonym_autor blbosť ti povedala....nedávno som vracala tričko za 1,49 lebo muzovi bolo veľké...normálne mi ho vzala a do dvoch dni sim mala peniaze nazad na ucte

@rachel36a vracala som aj kratase tie boli 2,09eur to bolo ok ale to tricko uz mi zobrat nechcela .. ze to su nove podmienky v sinsay ze oni to musia balit a posielat naspet do eshopu

rachel36a
Včera o 20:23
@anonym_autor

@rachel36a vracala som aj kratase tie boli 2,09eur to bolo ok ale to tricko uz mi zobrat nechcela .. ze to su nove podmienky v sinsay ze oni to musia balit a posielat naspet do eshopu

@anonym_autor ja som vracala minulý mesiac...zo zákona ti to musia vziat ak bol obchod uzavretý na dialku/ e shop

autor
Dnes o 01:09
@rachel36a

@anonym_autor ja som vracala minulý mesiac...zo zákona ti to musia vziat ak bol obchod uzavretý na dialku/ e shop

@rachel36a v pondelok zavolam na infolinku a zistim