Môžem vrátiť neotvorený tlakomer do lekárne?
Na narodeniny sme dostali dva rovnaké tlakomery, preto som chcela jeden vrátiť. Krabica je stále neotvorená a bloček máme, ale v lekárni mi povedali, že zdravotnícke pomôcky späť neberú.
Naozaj ho nemusia prijať ani v takomto prípade?
@anonym_autor ahoj nie nezoberú ti ho naspäť . Ide o zdravotnícku pomôcku , aj keď to znie ako klišé , že bola neotvorena tak nezoberú ti ju naspäť . Jedine po dohode , ale to je skôr pravdepodobnosť 10ku 100😅 máš to úplne ako s nohavičkami keď kúpiš v obchode a doma zistíš , že si si kúpila o číslo väčšie alebo menšie . Nezaujíma ich to nezoberú ti ich vôbec . Maju jasne pravidla . Potom by mohli mať z toho zle .
Žiadna kamenná predajňa nemá povinnosť zobrať späť kúpený tovar.
@anonym_autor sak ho predaj ci na fb, bazos alebo inom portali dolož doklad a mas vybavene.. a inak na tvoju otázku naozaj nemusia
pane bože,ľudia,už si to konečne vtrepte do hlavy,že kamenný obchod nie je eshop a že sa naň nevzťahuje 14-dňová lehota na vrátenie tovaru

Nemusia, tak isto ako sa neda vratit napr. Spodna bielizen a je jedno, ci ma stitok, ze je nepouzita a blocek. Kazdopadne pokial je novy, nerozbaleny tak predaj niekde na bazari mozno ho niekto zoberie aj za plnu cenu.