Môžem vrátiť rozbalený vysávač do NAY?
Ahojte.
Pred dvoma týždňami som kupovala v NAY vysávač ako darček pre babku k narodeninám. Predtým sme ho doma nastavili, aby hi babka mohla rovno používať, lenže medzitým si vysávač kúpila sama 🙈
Môžem tento rozbalený vysávač vrátiť?
@21barborka21 no to je divne ze nastavite vysavac a babka ma kupeny, vratit sa da tovar nepouzity nezlozeny, ty by si si taky vysavac kupial ze ho niekto nastavil,ci co myslis ze nastavil ako sa vysavac nastavuje,
@anonym_4f2654 Babke sme ho len zložili, nevysávalo sa s ním
@21barborka21 ahoj, ak bol naozaj vysavac iba zlozeny, nepouzity a jeho nastavenie z-resetujete, mozte ho normalne vratit na predajnu NAY, povedzte ze obal produktu je otvoreny preto lebo vam predavac ukazal/skontroloval jeho obsah, nesmie byt na nom ziadne poskodenie, obsah tovaru musi byt kompletny a s tym aj nakupne doklady, ono mali ste to ale riesit skôr, do 14 dni prijmu totiz tovar na vratenie bez problemov(bez udania dôvodu), po tejto dobe je to uz vylucne na sefovi dotycnej predajne.
@21barborka21 ahoj, ak bol naozaj vysavac iba zlozeny, nepouzity a jeho nastavenie z-resetujete, mozte ho normalne vratit na predajnu NAY, povedzte ze obal produktu je otvoreny preto lebo vam predavac ukazal/skontroloval jeho obsah, nesmie byt na nom ziadne poskodenie, obsah tovaru musi byt kompletny a s tym aj nakupne doklady, ono mali ste to ale riesit skôr, do 14 dni prijmu totiz tovar na vratenie bez problemov(bez udania dôvodu), po tejto dobe je to uz vylucne na sefovi dotycnej predajne.
@anonym_df1d61 Ďakujem. Zajtra je to presne 14ty deň.
Zakon hovori o vrateni tovaru, pricom mas moznost zoznamit sa s nim, kam patri aj zostavenie. Co znamena kupovala ? Ak to nebolo cez internet, je len na dobrej voli Nay, ci ti umozno vratenie. 14 dnova lehota neplati pre tovar zakupeny na predajni.
@anonym_df1d61 Ďakujem. Zajtra je to presne 14ty deň.
@21barborka21 tak pekne zajtra šup šup na predajnu, s vyrobkom, dokladom a usmevom...🙂

@21barborka21 no to je divne ze nastavite vysavac a babka ma kupeny, vratit sa da tovar nepouzity nezlozeny, ty by si si taky vysavac kupial ze ho niekto nastavil,ci co myslis ze nastavil ako sa vysavac nastavuje,