Nesprávna objednávka z About You: Ako postupovať?
Ahoje, objednala som z About You MK kabelku a CK kabát a prišlo mi úplne niečo iné. Objednávka bola za 200€ skoro. Stalo sa niekomu niečo také?? Doteraz som s nimi nemala žiadny problém. Nemám ani tovar ani peniaze.. Vraj to mám poslať na reklamáciu… Neviem čo mám robiť. ☹️
@nanynou kľud, ale nehnevaj sa, si to napísala, akoby si sa stala obeťou podvodu, a prišla o 10tis a teraz nevieš, či ti zajtra vyjde na autobus, 🤷🏼♀️ áno, balia to ešte stále ľudia, áno, občas sa stane, že urobia chybu. Nevieš čo máš robiť? Riadiť sa ich pokynmi. Poslať to na reklamáciu, AY vratky a pod. rieši rýchlo a všetko v prospech zákazníka. Zaujímalo by ma, a nie v zlom, ako riešiš vážnejšie problémy.. 🙃
Stane sa, aboutyou naozaj nie je nejaká podvodná stránka a chybička se vloudila, nemala by sa, ale sme len ľudia... pošli to na tú reklamáciu
Stalo sa mi to pri inom eshope. Poslala som spat a poslali spravny kus. Postup si dostala, tak staci nasledovat. Nic vazne sa nestalo.

mozes sa na to pozerat alebo poslat na reklamaciu :D klud, taketo veci si preveria lahko