Nesprávna objednávka z About You: Ako postupovať?
Ahoje, objednala som z About You MK kabelku a CK kabát a prišlo mi úplne niečo iné. Objednávka bola za 200€ skoro. Stalo sa niekomu niečo také?? Doteraz som s nimi nemala žiadny problém. Nemám ani tovar ani peniaze.. Vraj to mám poslať na reklamáciu… Neviem čo mám robiť. ☹️
@nanynou kľud, ale nehnevaj sa, si to napísala, akoby si sa stala obeťou podvodu, a prišla o 10tis a teraz nevieš, či ti zajtra vyjde na autobus, 🤷🏼♀️ áno, balia to ešte stále ľudia, áno, občas sa stane, že urobia chybu. Nevieš čo máš robiť? Riadiť sa ich pokynmi. Poslať to na reklamáciu, AY vratky a pod. rieši rýchlo a všetko v prospech zákazníka. Zaujímalo by ma, a nie v zlom, ako riešiš vážnejšie problémy.. 🙃
Stane sa, aboutyou naozaj nie je nejaká podvodná stránka a chybička se vloudila, nemala by sa, ale sme len ľudia... pošli to na tú reklamáciu
Stalo sa mi to pri inom eshope. Poslala som spat a poslali spravny kus. Postup si dostala, tak staci nasledovat. Nic vazne sa nestalo.
presne tak ako ti píšu kočky vyššie, pošli to na reklamáciu, about you má poštovné grátis, takže nič neplatíš a oni ti pošlú správny tovar, ktorý si si objednala 😉

mozes sa na to pozerat alebo poslat na reklamaciu :D klud, taketo veci si preveria lahko