icon

Neuznaná reklamácia v Deichmann: Ako pokračovať?

lili177
Dnes o 14:39

Chcela by som sa informovať odkedy nemusí predajca riešiť reklamáciu ani do roka?v deichmann ms vybavili vypísaním papiera o neuznani a poslanim k znalcovi...

lukbe
Dnes o 14:41

@lili177 ved takto oni riesia reklamaciu. Výsledok bude zrejme v ich prospech.

sisa5
Dnes o 15:00

@lili177 od 1.7.2025

lili177
autor
Dnes o 15:02
@sisa5

@lili177 od 1.7.2025

@sisa5 je to šialené,pri drahších topánkach tá vypoklonkuju k znalcovi

sisa5
Dnes o 15:08
@lili177

@lili177 bohužiaľ, je to postavené proti zákazníkovi.
Ale ak môžem odporučiť VIPO Partizánske.
Záleží aj aká je vada na topánke

patka06
Dnes o 15:11

@lili177 Pred 4 mesiacmi mi hneď vrátili peniaze, ani nečakali 30 dní.

matkahelka
Dnes o 15:14

@lili177 deichman, bata a sport direct su predajne, kt.sa prave vdaka neuznavanym reklamaciam treba oblukom vyhnut. moj muz si kupil v deichmane botasky za 140€. mal ich asi 5x na nohach, normalne v meste, ziaden beh v terene, ziadne kopce. mesiac od kupy sa mu odlepila spicka na 2cm. a absolutne sa s nim nebavili. rovnaku skusenost mam s dcerinymi botaskami zo sport directu. a kolegyna z bati. prozakaznicky pristup v tychto predajniach 0,0. uz tam nekupujem ani slapky na doma na dvor.

zojazoja
Dnes o 15:23

Moja mama si tam kúpila lodičky. Po 2 týždňoch lodičky kaput. Išla reklamovať a predajca drzáň ze ale v nich sa nechodí po horách.. 🙂 moja mama v živote snáď ani v parku nebola, nieto este v horách

anonym_5ec5b2
Dnes o 15:31

@lili177 Deichmann a CCC mi neuznali reklamáciu, kde podrážka sa po mesiaci zošuchala a odlepila, vraj som to ja zošuchala. Po mesiaci!!!!! Už som tam odvtedy nebola a som veľmi rada, keď mám kupovať šmejdy ako predávajú v CCC a Deichmann, tak radšej také isté kúpim v Sinsay a Pepcu za polovičnú cenu a nezlostim sa keď ich zderiem. Ale v Čiňanovi.

anonym_5ec5b2
Dnes o 15:33
@anonym_5ec5b2

@lili177 Deichmann a CCC mi neuznali reklamáciu, kde podrážka sa po mesiaci zošuchala a odlepila, vraj som to ja zošuchala. Po mesiaci!!!!! Už som tam odvtedy nebola a som veľmi rada, keď mám kupovať šmejdy ako predávajú v CCC a Deichmann, tak radšej také isté kúpim v Sinsay a Pepcu za polovičnú cenu a nezlostim sa keď ich zderiem. Ale v Čiňanovi.

@anonym_5ec5b2 alebo v Čiňanovi.

silvinka511
Dnes o 17:01

V Deichmann som mala reklamáciu 2x, raz mi hneď vrátili peniaze, druhýkrát bola vada opraviteľná - topánku mi.opravili a do 2 týždňov som ich mala doma. Ja nemôžem povedať ani jedno zle slovo,

hytal
Dnes o 18:25

Ja som pred rokom reklamovala kabelku, po 3 týždňoch používania. Predavačka mi ochotne vrátila peniaze.

muchotrafka298
Dnes o 19:21
@lili177

@lili177 mozes ich na vlastne naklady poslat do statnej skusobne. Za posudok sa plati (posudok sam o sebe stoji 36 EUR, ak je potrebna aj skuska tak ta stoji dalsich 30 EUR), tiez musis zaplatit dopravu na test. Je to vzdy 50:50, moze Ti vyjst pozitivny posudok aj negativny a zbytocne zaplatis.
Dobre si to treba premysliet, ci vies vyhodit eventualne tolko penazi za test, ktory ani nevies, ci ti vyjde v tvoj prospech.
Ak Ti posudok vyjde tak, ze si v prave, tak dany predajca Ti musi uhradit vsetky naklady, cize nielen test, posudok, alebo aj dopravu.

Vsetky info najdes tu:
https://vipo.sk/skusobnictvo/odborne-posudenie/