icon

Neuznaná reklamácia v Deichmann: Ako pokračovať?

lili177
12. jún 2026

Chcela by som sa informovať odkedy nemusí predajca riešiť reklamáciu ani do roka?v deichmann ms vybavili vypísaním papiera o neuznani a poslanim k znalcovi...

lukbe
12. jún 2026

@lili177 ved takto oni riesia reklamaciu. Výsledok bude zrejme v ich prospech.

sisa5
12. jún 2026

@lili177 od 1.7.2025

lili177
autor
12. jún 2026
@sisa5

@lili177 od 1.7.2025

@sisa5 je to šialené,pri drahších topánkach tá vypoklonkuju k znalcovi

sisa5
12. jún 2026
@lili177

@lili177 bohužiaľ, je to postavené proti zákazníkovi.
Ale ak môžem odporučiť VIPO Partizánske.
Záleží aj aká je vada na topánke

patka06
12. jún 2026

@lili177 Pred 4 mesiacmi mi hneď vrátili peniaze, ani nečakali 30 dní.

matkahelka
12. jún 2026

@lili177 deichman, bata a sport direct su predajne, kt.sa prave vdaka neuznavanym reklamaciam treba oblukom vyhnut. moj muz si kupil v deichmane botasky za 140€. mal ich asi 5x na nohach, normalne v meste, ziaden beh v terene, ziadne kopce. mesiac od kupy sa mu odlepila spicka na 2cm. a absolutne sa s nim nebavili. rovnaku skusenost mam s dcerinymi botaskami zo sport directu. a kolegyna z bati. prozakaznicky pristup v tychto predajniach 0,0. uz tam nekupujem ani slapky na doma na dvor.

zojazoja
12. jún 2026

Moja mama si tam kúpila lodičky. Po 2 týždňoch lodičky kaput. Išla reklamovať a predajca drzáň ze ale v nich sa nechodí po horách.. 🙂 moja mama v živote snáď ani v parku nebola, nieto este v horách

anonym_5ec5b2
12. jún 2026

@lili177 Deichmann a CCC mi neuznali reklamáciu, kde podrážka sa po mesiaci zošuchala a odlepila, vraj som to ja zošuchala. Po mesiaci!!!!! Už som tam odvtedy nebola a som veľmi rada, keď mám kupovať šmejdy ako predávajú v CCC a Deichmann, tak radšej také isté kúpim v Sinsay a Pepcu za polovičnú cenu a nezlostim sa keď ich zderiem. Ale v Čiňanovi.

anonym_5ec5b2
12. jún 2026
@anonym_5ec5b2

@lili177 Deichmann a CCC mi neuznali reklamáciu, kde podrážka sa po mesiaci zošuchala a odlepila, vraj som to ja zošuchala. Po mesiaci!!!!! Už som tam odvtedy nebola a som veľmi rada, keď mám kupovať šmejdy ako predávajú v CCC a Deichmann, tak radšej také isté kúpim v Sinsay a Pepcu za polovičnú cenu a nezlostim sa keď ich zderiem. Ale v Čiňanovi.

@anonym_5ec5b2 alebo v Čiňanovi.

silvinka511
12. jún 2026

V Deichmann som mala reklamáciu 2x, raz mi hneď vrátili peniaze, druhýkrát bola vada opraviteľná - topánku mi.opravili a do 2 týždňov som ich mala doma. Ja nemôžem povedať ani jedno zle slovo,

hytal
12. jún 2026

Ja som pred rokom reklamovala kabelku, po 3 týždňoch používania. Predavačka mi ochotne vrátila peniaze.

muchotrafka298
12. jún 2026
@lili177

@lili177 mozes ich na vlastne naklady poslat do statnej skusobne. Za posudok sa plati (posudok sam o sebe stoji 36 EUR, ak je potrebna aj skuska tak ta stoji dalsich 30 EUR), tiez musis zaplatit dopravu na test. Je to vzdy 50:50, moze Ti vyjst pozitivny posudok aj negativny a zbytocne zaplatis.
Dobre si to treba premysliet, ci vies vyhodit eventualne tolko penazi za test, ktory ani nevies, ci ti vyjde v tvoj prospech.
Ak Ti posudok vyjde tak, ze si v prave, tak dany predajca Ti musi uhradit vsetky naklady, cize nielen test, posudok, alebo aj dopravu.

Vsetky info najdes tu:
https://vipo.sk/skusobnictvo/odborne-posudenie/

matricia
Dnes o 07:30

@lili177 Dobrý deň, aj mne sa toto stalo, spadnutá, predratá päta na Nike teniskách za 65 Eur a máme ich len 4 mesiace. Zamietli reklamáciu hneď na mieste a dali mi k tomu taký lístok, že hľadajte si nejakú inštitúciu, cez ktorú to riešiť.

lili177
autor
Dnes o 20:22
@matricia

@lili177 Dobrý deň, aj mne sa toto stalo, spadnutá, predratá päta na Nike teniskách za 65 Eur a máme ich len 4 mesiace. Zamietli reklamáciu hneď na mieste a dali mi k tomu taký lístok, že hľadajte si nejakú inštitúciu, cez ktorú to riešiť.

@matricia ony su tak vycvičené...že sa tvária akoby vám brali obuv na reklamáciu a nakoniec vám ju neuznajú a dajú vám to podpísať,vtedy by som skúsila reklamovať ešte v inej pobočke ...najlepšie je ak vytiahnete z jej informáciu či ju uzná či neuzná ,a keď zamietne reklamáciu tak by som jej ani nedala osobné údaje aby ten papier nevyp8sala a tiež by som skúsila reklamovať inde...pomôže už len nakupovať na stránkach kde problémy nerobia napr about you

lili177
autor
Dnes o 20:24
@lili177

@matricia ony su tak vycvičené...že sa tvária akoby vám brali obuv na reklamáciu a nakoniec vám ju neuznajú a dajú vám to podpísať,vtedy by som skúsila reklamovať ešte v inej pobočke ...najlepšie je ak vytiahnete z jej informáciu či ju uzná či neuzná ,a keď zamietne reklamáciu tak by som jej ani nedala osobné údaje aby ten papier nevyp8sala a tiež by som skúsila reklamovať inde...pomôže už len nakupovať na stránkach kde problémy nerobia napr about you

@lili177 ako strašne ako zmenili ten zákon v neprospech zákazníka,darmo že je 2rovna záruka keď po pár mesiacoch neuznavaju

lili177
autor
Dnes o 20:26
@lili177

@lili177 ako strašne ako zmenili ten zákon v neprospech zákazníka,darmo že je 2rovna záruka keď po pár mesiacoch neuznavaju

@lili177 mám pocit že uznajú len to čo vedia opraviť,zašiť,zalepiť ale čo už by bolo na vrátenie peňazí tak to automaticky zamietnuť,lebo vedia že posudky si platiť nebudeme,sú drahšie ako topánky ...a ešte neuznajú vadu s ktorou sa obuv dá ďalej pouzivat