icon

Oplatí sa mi napísať reklamácia dovolenky v Egypte?

24. feb 2026

bola ste niektora teraz vo februári v Egypte cez kartago? objednali sme si 5* hotel v Hurghade ale to co nam dali je jedna katastrofa. plesen v kupelni, jedlo stale to iste a studene a delegat nam vcera povedal ze si mame zvyknut lebo je "po sezone". zaplatili sme si ultra all inclusive a na bare nam capuju pivo do 2 deci plastovych poharov. chcem to riesit hned na mieste ale neviem ci mam spisat nejaku reklamaciu s nimi tam alebo az doma v cestovke. muz sa chce stahovat do ineho hotela ale chcu od nas doplatok 400 eur co mi pride ako ciste zdieranie. co by ste robili v takejto situacii?

Strana
z2
natalka13
26. feb 2026
@anonym_c3354d

@natalka13 predpokladám, že sa bavíme o studenom jedle v bufete, nie v a la carte, tam sa to rieši priamo s čašníkom. Ideš na recepciu, povieš im, že sa ti zdá jedlo malo teplé a oni povedia, ok, od zajtra bude jedlo horúce. Prosím ťa, také rozprávky rozprávaj ľuďom, čo nechodia do rezortov.

@anonym_c3354d mne je sumafuk ci to napravia alebo nie. Aky hotel si vybrala taky ma, celkovo tackarne neznasam, nechodim tam. Stacilo mi 2-3x.
Ked sa nik nebude stazovat, pisat zle recenzie, nikdy sa to nezmeni.
Cize tebe sa nieco nepaci v restike v ubytku ....nechas tak ved pohodka, ja som tu pre nich, nie oni pre mna😄

anonym_c3354d
26. feb 2026
@natalka13

@anonym_c3354d mne je sumafuk ci to napravia alebo nie. Aky hotel si vybrala taky ma, celkovo tackarne neznasam, nechodim tam. Stacilo mi 2-3x.
Ked sa nik nebude stazovat, pisat zle recenzie, nikdy sa to nezmeni.
Cize tebe sa nieco nepaci v restike v ubytku ....nechas tak ved pohodka, ja som tu pre nich, nie oni pre mna😄

@natalka13 prekrúcanie ti ide celkom fajn.
Ako píšem, na izbu by som sa sťažovala a žiadala výmenu, na studené jedlo v a la carte tiež. So studeným jedlom, ktoré má byť teplé som sa nestretla, mali sme pár krát jedlo, ktoré podľa mňa malo byť teplejšie, ale osobne dávam prednosť jedlu, ktoré mi v bufete pripravia na počkanie, to býva vždy teplé a taktiež, ako píšem, čítam recenzie. Nejdem do hotelov, kde sa drvivá väčšina ľudí sťažuje na niečo, čo mi vadi - napríklad spomínané plesnivé izby, nedostatok hygieny, chyby v skladovaní teplých/studenych jedál atď.
Ak sa 80% ľudí sťažuje na žalúdočné problémy, tak tam nejdem - destinácie ako Egypt, Tunis ani nepozerám.

To, že skonštatujem, že delegát so studeným jedlom nespraví nič je len konštatovanie faktu.

anonym_8ea144
28. feb 2026

Aj si nieco vyriesila alebo si sem len splechla temu na kydy ked neodpovedas na otazky?

zara1357
28. feb 2026

@anonym_autor my sme Egypt pozitívny ;)
Február je mesiac mimo ich sezónu ( sa čudujem, že Vám to v cestovke nevyhovorili). Zdokumentuj všetko foťákom. Natoč videa v jedálni - stravu. Skrátka všetko čo je zle.
A ešte mi povedz aký hotel ste si to vybrali, pretože nie je hotel, ako hotel...

Strana
z2