Oplatí sa mi napísať reklamácia dovolenky v Egypte?
bola ste niektora teraz vo februári v Egypte cez kartago? objednali sme si 5* hotel v Hurghade ale to co nam dali je jedna katastrofa. plesen v kupelni, jedlo stale to iste a studene a delegat nam vcera povedal ze si mame zvyknut lebo je "po sezone". zaplatili sme si ultra all inclusive a na bare nam capuju pivo do 2 deci plastovych poharov. chcem to riesit hned na mieste ale neviem ci mam spisat nejaku reklamaciu s nimi tam alebo az doma v cestovke. muz sa chce stahovat do ineho hotela ale chcu od nas doplatok 400 eur co mi pride ako ciste zdieranie. co by ste robili v takejto situacii?
@anonym_c3354d mne je sumafuk ci to napravia alebo nie. Aky hotel si vybrala taky ma, celkovo tackarne neznasam, nechodim tam. Stacilo mi 2-3x.
Ked sa nik nebude stazovat, pisat zle recenzie, nikdy sa to nezmeni.
Cize tebe sa nieco nepaci v restike v ubytku ....nechas tak ved pohodka, ja som tu pre nich, nie oni pre mna😄
@natalka13 prekrúcanie ti ide celkom fajn.
Ako píšem, na izbu by som sa sťažovala a žiadala výmenu, na studené jedlo v a la carte tiež. So studeným jedlom, ktoré má byť teplé som sa nestretla, mali sme pár krát jedlo, ktoré podľa mňa malo byť teplejšie, ale osobne dávam prednosť jedlu, ktoré mi v bufete pripravia na počkanie, to býva vždy teplé a taktiež, ako píšem, čítam recenzie. Nejdem do hotelov, kde sa drvivá väčšina ľudí sťažuje na niečo, čo mi vadi - napríklad spomínané plesnivé izby, nedostatok hygieny, chyby v skladovaní teplých/studenych jedál atď.
Ak sa 80% ľudí sťažuje na žalúdočné problémy, tak tam nejdem - destinácie ako Egypt, Tunis ani nepozerám.
To, že skonštatujem, že delegát so studeným jedlom nespraví nič je len konštatovanie faktu.
Aj si nieco vyriesila alebo si sem len splechla temu na kydy ked neodpovedas na otazky?
@anonym_autor my sme Egypt pozitívny ;)
Február je mesiac mimo ich sezónu ( sa čudujem, že Vám to v cestovke nevyhovorili). Zdokumentuj všetko foťákom. Natoč videa v jedálni - stravu. Skrátka všetko čo je zle.
A ešte mi povedz aký hotel ste si to vybrali, pretože nie je hotel, ako hotel...

@natalka13 predpokladám, že sa bavíme o studenom jedle v bufete, nie v a la carte, tam sa to rieši priamo s čašníkom. Ideš na recepciu, povieš im, že sa ti zdá jedlo malo teplé a oni povedia, ok, od zajtra bude jedlo horúce. Prosím ťa, také rozprávky rozprávaj ľuďom, čo nechodia do rezortov.
@anonym_c3354d mne je sumafuk ci to napravia alebo nie. Aky hotel si vybrala taky ma, celkovo tackarne neznasam, nechodim tam. Stacilo mi 2-3x.
Ked sa nik nebude stazovat, pisat zle recenzie, nikdy sa to nezmeni.
Cize tebe sa nieco nepaci v restike v ubytku ....nechas tak ved pohodka, ja som tu pre nich, nie oni pre mna😄