Platba v VÚB banke bola odoslaná dvakrát?
Neprikladala si kartu dvakrát k terminálu s tým že pracovník povedal že vraj platba neprešla?
Keď na chybu prídu, tak tú druhú platbu zrušia ak nie reklamuj v banke.
Neprikladala si kartu dvakrát k terminálu s tým že pracovník povedal že vraj platba neprešla?
Keď na chybu prídu, tak tú druhú platbu zrušia ak nie reklamuj v banke.
@anonym_0f411d nie to bolo platené vonku na stojane priložila som kartu keď mi to vypísalo že mám platiť, a teraz toto
To isté sa stalo manželovi, keď platil tankovanie. Tiež VÚB. Zmizne to o pár dní. Stiahne len raz.
@anonym_autor aj mne sa to už raz stalo, že som to mala dva krát ale po pár dňoch to zmizlo a bolo len raz, neboj a keď ti to takto zostane, tak treba kontaktovať banku
To isté sa stalo manželovi, keď platil tankovanie. Tiež VÚB. Zmizne to o pár dní. Stiahne len raz.
@vkatush ďakujem
@anonym_autor aj mne sa to už raz stalo, že som to mala dva krát ale po pár dňoch to zmizlo a bolo len raz, neboj a keď ti to takto zostane, tak treba kontaktovať banku
@dian212 ďakujem
ako píšu baby, počkaj pár dní, ak sa to neupraví "samo" tak zbehni do banky a daj reklamáciu. Pracovala som na pumpe, stávalo sa nám často že nás kontaktovali z banky a museli sme posielať kópiu pokladničných bločkov z pokladne že nebola uskutočnená 2x rovnaká platba.
ako píšu baby, počkaj pár dní, ak sa to neupraví "samo" tak zbehni do banky a daj reklamáciu. Pracovala som na pumpe, stávalo sa nám často že nás kontaktovali z banky a museli sme posielať kópiu pokladničných bločkov z pokladne že nebola uskutočnená 2x rovnaká platba.
@arieska ďakujem
tankujem takto niekoľko rokov odkedy zaviedli samoobslužné a vždy to takto robilo 😀 za koľko zvolíš že chceš tankovať toľko sa ti zablokuje, ale odráta len skutočnú sumu tankovania.... vy ste mali 70 a 70. ale povedzme by ste dali 70 a natankovali za 50 tak by tam boli 2 sumy, dnes by 70 zmizlo a zaúčtovalo sa tých 50 🤷 nič netreba reklamovať 😀
@kocuris ale banka nedrží 140e. reálne drží len 70, aby po natankovaní neprišlo k tomu že na karte nie sú peniaze 😁 keeeedysi dávno keď v SR ešte tankomaty neboli sme tankovali v rakúsku a tam to žiaľ bolo takto - banka zadržala 70 a ešte po dotankovaní sa stiahli peniaze za tankovanie 🙈 neviem čo by to urobilo keby sme tam nemali viac ako 71e 🤷 možno nič lebo zadržaných 70e bolo. ale takto bolo blokovaných 140e ktoré sa do týždňa 70 zaúčtovali a 70 uvoľnili. bolo to celkom šibnuté 😂 no teraz to tak tuším nefunguje... či? teraz ti držia len tých 70 (alebo koľko si človek zvolí) a po týždni ak si tankoval povedzme za 60 sa ti 10e uvoľní
mimochodom ja som zažila ešte dobu keď si nebolo možné zvoliť sumu za ktorú chceš tankovať 😂 proste zablokovalo ti to 100e (nepamätám si presne, tuším toľko) a bolo úplne jedno či tankuješ za 10e alebo chceš do kamióna a budeš tankovať 10x 🙈😂
Ďakujem všetkým za objasnenie už budem teda od tejto skúsenosti opäť o čosi múdrejšia 🙂
mimochodom ja som zažila ešte dobu keď si nebolo možné zvoliť sumu za ktorú chceš tankovať 😂 proste zablokovalo ti to 100e (nepamätám si presne, tuším toľko) a bolo úplne jedno či tankuješ za 10e alebo chceš do kamióna a budeš tankovať 10x 🙈😂
@zuzanka.zuzu ak má tam 2 riadky 2×70€ tak banka blokuje 140€
inak dá sa urobiť napríklad rezervácia 70€ a potom zaúčtovanie na druhý deň 50€ myslím že Tesco Online Nákupy to tak robí keď presne nevedia koľko bude vážiť zelenina/ovocie
@zuzanka.zuzu ak má tam 2 riadky 2×70€ tak banka blokuje 140€
inak dá sa urobiť napríklad rezervácia 70€ a potom zaúčtovanie na druhý deň 50€ myslím že Tesco Online Nákupy to tak robí keď presne nevedia koľko bude vážiť zelenina/ovocie
@anonym_0f411d ako som už písala vyššie, vôbec nemusí (a pravdepodobne ani neblokuje) 140e pretože to prvé je "predautorizácia" či sú na karte peniaze. to nie je blokovanie peňazí, to je dotaz