icon

Použitý a nehygienický rúž z DM

tatianak18
30. jan 2026

Ahojte,
dnes sa mi stala dosť veľká nepríjemnosť v DM, pomocou appky som si objednala a zaplatila rúž s prevzatím na kamennej predajni.Bola som si poň,ale až na ceste domov som si pozrela tašku s nákupom a teda aj rúž.Bol používaný,celý špinavý a lepkavý,chýbala z neho 1/4. Tento fakt som ihneď reklamovala v appke, obratom mi poslali mail,že mi teda vrátia peniaze.
Avšak hlavnú problematiku vidím v tom,že predavačka niečo také zabalí a predá zákazníkovi,keď je to nielen,že viditeľne používaný produkt,ale hlavne zdravotne závadný a nehygienický. Rozmýšľam nad podaním sťažnosti na SOI, nakoľko sa cítim byť ako zákazníčka ohrozená na zdraví.Podľa môjho názoru by takéto produkty mali byť likvidované a nepredajné.
Čo si o tom myslíte ?

anonym_8c28f3
31. jan 2026
@tatianak18

@anonym_8c28f3 mne tu bude niečo vykladať anonym? Objednala som si to v čakárni u lekára s malým dieťaťom,aby som nemusela potom blúdiť po dm !

@tatianak18 Vykricniky pouzivaj doma. A jasne 50 km od domu si bola u lekara a tam si si objednala tovar, aby si nemusela doma vo svojom meste bludit po dm 😃

anonym_8c28f3
31. jan 2026
@tatianak18

@anonym_8c28f3 mne tu bude niečo vykladať anonym? Objednala som si to v čakárni u lekára s malým dieťaťom,aby som nemusela potom blúdiť po dm !

@tatianak18 Ty neanonym 😃. Registracia 12/2025. Si taky isty anonym. Rozdiel, ze ja neohovaram dm a nevymyslam si, ako ty, ze ti zabalili taku spinavu vec, ze ani chytit si to nemohla 😃.

marca12
31. jan 2026
@muchotrafka298

Toto je tam v niektorych predajniach uplne bezne. Ze vsetko pootvarane, rozbabrane. Hordy pubertiacok jaciacich sa tam chodia malovat. Sklbu obaly, folie, nikto im nic nepovie. Ja si tam nekupim nic. Lebo vsetko v stojanoch pootvarane, spinave.

@muchotrafka298 U nas v jednej DMke robi taka bacharka,ze ledva si mozes precitat zlozenie uz na teba ziape. Keby som otvorila produkt,tak ma asi zmasakruje. Raz som si dovolila ovonat avivaz. Tak na mna nakricala,ze sa to nesmie. Takuto predavacku treba do kazdej predajne.

anonym_b3d395
31. jan 2026
@tatianak18

@anonym_b3d395 čudné je to,že niekto sa ešte aj tu vydáva za anonyma :Dd neviem ako ty ale 50km neprejdeš za 15min 🙂

@tatianak18 jasné, foto si už vymazala?

tatianak18
autor
31. jan 2026
@kratucka

hej aj ja by som chcela vidiet fotku, ako ti ten ruz zabalili, ved to predsa musis mat, si im fotku isto posielala, ze?

@kratucka fotila som cez appku.Balík som vyhodila hneď ako mi uznali reklamáciu,fakt by som to neťahala k sebe domov.

tatianak18
autor
31. jan 2026
@anonym_b3d395

@tatianak18 jasné, foto si už vymazala?

@anonym_b3d395 foto som vyhotovila cez appku :D

anonym_b3d395
31. jan 2026
@marca12

@muchotrafka298 U nas v jednej DMke robi taka bacharka,ze ledva si mozes precitat zlozenie uz na teba ziape. Keby som otvorila produkt,tak ma asi zmasakruje. Raz som si dovolila ovonat avivaz. Tak na mna nakricala,ze sa to nesmie. Takuto predavacku treba do kazdej predajne.

@marca12 toto tiež nemám rada že sa aviváže otvárajú aby sa oňuchali. Ak to potom kúpiš tak dobre ale inak nie

anonym_b3d395
31. jan 2026
@tatianak18

@kratucka fotila som cez appku.Balík som vyhodila hneď ako mi uznali reklamáciu,fakt by som to neťahala k sebe domov.

@tatianak18 niekde na ceste na diaľnici si to vyhodila? Ha ha ha

tatianak18
autor
31. jan 2026
@anonym_8c28f3

@tatianak18 Vykricniky pouzivaj doma. A jasne 50 km od domu si bola u lekara a tam si si objednala tovar, aby si nemusela doma vo svojom meste bludit po dm 😃

@anonym_8c28f3 takto sa vyjadruj doma,ja sa za svoje meno nehanbím aspoň :Dddd !!!!!!!

tatianak18
autor
31. jan 2026
@anonym_b3d395

@tatianak18 niekde na ceste na diaľnici si to vyhodila? Ha ha ha

@anonym_b3d395 ty nechodíš na pumpu? Aha zabudla som ty asi nevieš,že na nej majú mikrovlnku na prihriatie mlieka. Strápňuješ sa riadne :Ddd

anonym_b3d395
31. jan 2026
@tatianak18

@anonym_b3d395 ty nechodíš na pumpu? Aha zabudla som ty asi nevieš,že na nej majú mikrovlnku na prihriatie mlieka. Strápňuješ sa riadne :Ddd

@tatianak18 trápna si akurát tak ty

tatianak18
autor
31. jan 2026
@anonym_b3d395

@tatianak18 trápna si akurát tak ty

@anonym_b3d395 ja nepíšem pod anonymom :P

anonym_b3d395
31. jan 2026
@tatianak18

@anonym_b3d395 ja nepíšem pod anonymom :P

@tatianak18 ale ty tu riešiš totálnu banalitu

anonym_8c28f3
31. jan 2026
@tatianak18

@anonym_8c28f3 takto sa vyjadruj doma,ja sa za svoje meno nehanbím aspoň :Dddd !!!!!!!

@tatianak18 Mala by si sa hanbit za ohovaranie dm, a nezmysel, ze ti take spinave zabalili, ze ani chytit si to nemohla 😃. A doma nieco take divne ako ty nastastie nemame, takze takto sa da len tebe pisat.

tatianak18
autor
31. jan 2026
@anonym_8c28f3

@tatianak18 Ty neanonym 😃. Registracia 12/2025. Si taky isty anonym. Rozdiel, ze ja neohovaram dm a nevymyslam si, ako ty, ze ti zabalili taku spinavu vec, ze ani chytit si to nemohla 😃.

@anonym_8c28f3 anonyyyyyym.Nemám dôvod si niečo vymýšlať 🙂 Pýtala som sa na názory a podobné skúsenosti,ale vidím,že to niekoho naštvalo :D

tatianak18
autor
31. jan 2026
@anonym_b3d395

@anonym_b3d395 banalitu? Keby si to niekto dal na tvár? Vieš,aké zdravotné problémy by z toho mohol mať? Ty si fakt ledva vychodil základku.

sense
31. jan 2026

Keďže si peniaze dostala späť, tak ja by som to možno neriešila hneď so SOI, ale na predajňu by som napísala. A až potom možno podľa reakcie riaditeľa prevádzky by som uvažovala o ďalších postupoch.

tatianak18
autor
31. jan 2026
@anonym_8c28f3

@tatianak18 Mala by si sa hanbit za ohovaranie dm, a nezmysel, ze ti take spinave zabalili, ze ani chytit si to nemohla 😃. A doma nieco take divne ako ty nastastie nemame, takze takto sa da len tebe pisat.

@anonym_8c28f3 ohováranie jasne :Ddd

marca12
31. jan 2026
@anonym_b3d395

@marca12 toto tiež nemám rada že sa aviváže otvárajú aby sa oňuchali. Ak to potom kúpiš tak dobre ale inak nie

@anonym_b3d395 Ako si kupujes avivaz? Ako zistis ako vonia?

tatianak18
autor
31. jan 2026
@sense

Keďže si peniaze dostala späť, tak ja by som to možno neriešila hneď so SOI, ale na predajňu by som napísala. A až potom možno podľa reakcie riaditeľa prevádzky by som uvažovala o ďalších postupoch.

@sense ďakujem za radu,zastavím sa tam.

anonym_8c28f3
31. jan 2026
@tatianak18

@anonym_8c28f3 ohováranie jasne :Ddd

@tatianak18 A co? Aj tak ti neverim, ze to bola take spinave ako pises.

marca12
31. jan 2026
@anonym_b3d395

@anonym_b3d395 Podla teba je banalita,ze za svoje zarobene peniaze dostanes pouzity produkt???? To uz kde sme,ze lajdackost zamestnancov predajne budeme obhajovat. Uspokojime sa s pouzitymi,polovicnymi produktami a zaplatime zan plnu sumu?

tatianak18
autor
31. jan 2026
@simsalabim

@tatianak18 mozno to nebola dospela zena, ale pubertiacka v zacviku na predavacku... bezne si takto do DM chodim na nakup a vidim tie dievcata (a aj chlapca) ako po predajni zbieraju nakup pre zakaznikov. Dospele su vacsinou v kase. Ja by som to urcite neriesila cez SOI, ale porozpravala sa s veducou predajne. Ja takto uz roky robim raz mesacne nakup a nastastie sa mi to este nestalo, a to som kupila aj tiene, aj spiraly, aj kremy...

@simsalabim ja to beriem,že to nemusela byť dospelá žena,aj by som brala keby to nie je viditelne otvorené a špinavé.Proste celé zapackané to bolo.

anonym_b3d395
31. jan 2026
@marca12

@marca12 mám už svoje

tatianak18
autor
31. jan 2026
@anonym_8c28f3

@tatianak18 A co? Aj tak ti neverim, ze to bola take spinave ako pises.

@anonym_8c28f3 tvoj problém,ja tu nič nikomu dokazovať nemusím :D keď sa ti nepáči tam sú dvere.Nabuduce píš pod svojim menom aspoň 🙂

tatianak18
autor
31. jan 2026
@marca12

@anonym_b3d395 Podla teba je banalita,ze za svoje zarobene peniaze dostanes pouzity produkt???? To uz kde sme,ze lajdackost zamestnancov predajne budeme obhajovat. Uspokojime sa s pouzitymi,polovicnymi produktami a zaplatime zan plnu sumu?

@marca12 presne súhlasím,povedané výstižne.

anonym_b3d395
31. jan 2026
@marca12

@marca12 ...aviváž podlieha oxidácii a postupnej skaze, najmä ak nie je správne uzavretá. Kontakt so vzduchom urýchľuje degradáciu jej zložiek, čo sa prejavuje zmenou vlastností.
Tu sú hlavné procesy, ktoré prebiehajú pri kontakte so vzduchom a nesprávnom skladovaní...

anonym_8c28f3
31. jan 2026
@tatianak18

@anonym_8c28f3 tvoj problém,ja tu nič nikomu dokazovať nemusím :D keď sa ti nepáči tam sú dvere.Nabuduce píš pod svojim menom aspoň 🙂

@tatianak18 Takto sa rozpravaj doma, tam su dvere 😃. A mna neobtazuj.

anonym_4a87f8
31. jan 2026
@tatianak18

@tatianak18 predavačka si mala všimnúť čo si si nevšimla ty? Ak bol taký špinavý ako opisuješ, tak si si to mala všimnúť v prvom rade ty, keď si ho vyberala a dávala do košíka. Ja tiež zvyknem kupovať rúže v DM a ľudia sú prasatá, spravia testery z čohokoľvek, preto vyberám to čo kupujem veľmi dôkladne.

tatianak18
autor
31. jan 2026
@anonym_8c28f3

@tatianak18 Takto sa rozpravaj doma, tam su dvere 😃. A mna neobtazuj.

@anonym_8c28f3 ty tu vypisuješ v diskusii,ktorú som pridala ja ako zmyslov zbavená. Rage bait 1/10, asi máš moc nudný život