Nezodpovedný rozvoz potravín od Lunys: Pozor na zdravie
Už nikdy! Objednala som raz a naposledy! Vonku 38 stupňov a oni nákup pošlú v aute z ktorého sála teplo, smotana a jogurty teplé, ani len do chladiaceho boxu to nedali! Maliny pokryté súvislou vrstvou plesne! Toto je vážne ohrozenie zdravia zákazníkov!
Ja som si objednala cca pred mesiacom prvy raz stade na striedacku s edeliou. Maju ine veci, hlavne rozne mrazene som kupovala, co inde ani nemaju, a s tym som bola spokojna. Objednala som ale v tom case 7-9, a prisli k nam asi ako k prvym, mozno aj preto som nemala pocit, ze je cosi v neporiadku. V edelii sa obcas stane, ze objednavku vychystaju skoro hned po objednani, hoci cas dorucenia je o dost neskor, ale byva to vsetko vzdy studene, co ma byt. Aj auta maju chladiace.
Ja som s nimi spokojna ale taky tovar by som neprevzala v takom teple.
mne z Tesca doniesli potraviny, ked bolo 40 stupnov uplne roztopene, neslo o mrazeny/chladeny tovar, ale napr. cokolada bola v stave, ze sme ju mohli pit, stazovala som sa na infolinke, a pri dalsom nakupe bolo vsetko v chladiacich boxoch
@thany objednávam od nich, ale vždy prídu s autom čo má chladenie. Som prekvapená čo píšeš.
@rozculena že nemusí sama chodiť po obchode? ja už roky tak objednávam z tesca - a môžeš mi veriť - je to jednoduchšie ako čakať kedy príde auto …
@biba_18 Pre mňa je jednoduchšie,aby mi doviezli nákup z Tesca rovno k dverám.Zas je pravda, že Tesco dáva zákazníkovi na výber, či preberie alebo nepreberie niektorý tovar.Neskor zistené nedostatky sa tiež dajú reklamovať e-mailom.
@thany Keby lenivosť nadnášala, tak tu lietate ako holubičky...Už ani nakúpiť si samé nemôžete, žeby všetko za vás robil niekto iný. Nakupuje za vás niekto iný, o deti sa vám stará niekto iný, upratuje za vás niekto iný...Čo do pekla potom robíte?
@thany Keby lenivosť nadnášala, tak tu lietate ako holubičky...Už ani nakúpiť si samé nemôžete, žeby všetko za vás robil niekto iný. Nakupuje za vás niekto iný, o deti sa vám stará niekto iný, upratuje za vás niekto iný...Čo do pekla potom robíte?
@anonym_9ce52a Odpoviem za seba:Ja nesoferujem,bez auta doniesť domov týždňový nákup v mojom veku a s mojimi diagnózami by som nezvládla, tak prečo nevyužiť službu, ktorá mi uľahčí život? Veď ja som si otca,mater nezabila,aby som musela trpieť za to
@anonym_9ce52a vieme ale nechceme. Mám iné veci na práci ako behať po obchodoch. Je to služba ako každá iná. A ja to mám zadarmo ako benefit.
@anonym_9ce52a trtkame 🤣
@anonym_9ce52a píšeme na koníka ? 🤷♀️
@anonym_9ce52a A co sa rozculujes? Preco si neulahcit zivot,ked su take moznosti?
@anonym_9ce52a vieš čo,môžeš mi ten ťažký nákup nosiť ty,aspoň moja opotrebovaná osteoporózna chrbtica a prsty s výrastkami a artrózou nebudú trpieť.
Normálne by som si pred tebou odpľula,keby si mi to povedala do očí,ale na to ty nemáš
@rozculena že nemusí sama chodiť po obchode? ja už roky tak objednávam z tesca - a môžeš mi veriť - je to jednoduchšie ako čakať kedy príde auto …
@biba_18 ale veď ty si rob,ako chceš,ale ak to je dodanie tovaru domov,prečo by som si to mala sama nosiť? To už rovno idem do toho obchodu sama.A okrem toho,ak ten obchod je vzdialený niekoľko desiatok kilometrov,tak to už nemá absolútne zmysel.
ja si pri objednávaní z Tesca určím hodinu,kedy mi to majú dodať,nečakám celý deň.
@anonym_9ce52a spamätaj sa... Rieši sa tu neprofesionálne a nezodpovedné správanie voči zákazníkom/spotrebiteľom. Nie to, komu sa kedy chce behať v 40-tkach po obchodoch 🤦🏼♀️
@thany my objednávanie z Tesca, ak bol problém, bol riešený k našej spokojnosti, aby sme boli ochotní nakúpiť u nich znova.
Zatiaľ čo Košík - škoda reči... Manžel objednávky dostal cudzie alebo neúplné a keď sa sťažoval, iba na infolinke povedali, že sorry, môžete si objednať znova...
Od nich už NIKDY VIAC.
@thany super a co my s tym? Si to mala reklamovat s ne sa stazovat na MK
@anonym_1e6178 mozno aby sme vedeli aj my? Nenapadlo? 🙂
@anonym_9ce52a robim to aj ja, nastastie je mi úplne jedno co si o tom kto mysli 😀. Je to paraaaadicka objednat si z pohodlia svojej obývačky 😀😀😀
@anonym_9ce52a
@emaakajka ty si ten anonym?
@anonym_1e6178 mozno aby sme vedeli aj my? Nenapadlo? 🙂
@gerrwie_girl vies, ja sa stavim, ze autorka si to riadne prikraslila a realita bola trochu ina. Takze to su take zbytocne temy tu na MK.

To vážne? Prebrala si tovar?