icon

Použitý a nehygienický rúž z DM

tatianak18
30. jan 2026

Ahojte,
dnes sa mi stala dosť veľká nepríjemnosť v DM, pomocou appky som si objednala a zaplatila rúž s prevzatím na kamennej predajni.Bola som si poň,ale až na ceste domov som si pozrela tašku s nákupom a teda aj rúž.Bol používaný,celý špinavý a lepkavý,chýbala z neho 1/4. Tento fakt som ihneď reklamovala v appke, obratom mi poslali mail,že mi teda vrátia peniaze.
Avšak hlavnú problematiku vidím v tom,že predavačka niečo také zabalí a predá zákazníkovi,keď je to nielen,že viditeľne používaný produkt,ale hlavne zdravotne závadný a nehygienický. Rozmýšľam nad podaním sťažnosti na SOI, nakoľko sa cítim byť ako zákazníčka ohrozená na zdraví.Podľa môjho názoru by takéto produkty mali byť likvidované a nepredajné.
Čo si o tom myslíte ?

Strana
z4
anonym_13ecc3
Včera o 14:46
@tatianak18

@anonym_13ecc3 tvoj problém ANONYM😘😘

@tatianak18 tatianak18 12/25 hmmmm

tatianak18
autor
Včera o 14:50
@anonym_13ecc3

@tatianak18 tatianak18 12/25 hmmmm

@anonym_13ecc3 ragebait 0/10, choď sa ventilovať inde anonym 🙂

anonym_88d1cd
Včera o 14:51
@anonym_13ecc3

@tatianak18 ani čítať nemusím, nikde dôkaz - žiadne foto 🤷 takže ani ja Ti neverím 🤪

@anonym_13ecc3 a len tak pre zaujímavosť - na základe čoho by jej teda dm vrátila peniaze?

anonym_13ecc3
Včera o 15:06
@anonym_88d1cd

@anonym_13ecc3 a len tak pre zaujímavosť - na základe čoho by jej teda dm vrátila peniaze?

@anonym_88d1cd to tiež len ona tvrdí 🤷 príde mi to len riadne nefér takto špiniť meno firmy, oháňať sa SOI...

anonym_88d1cd
Včera o 15:14
@anonym_13ecc3

@anonym_88d1cd to tiež len ona tvrdí 🤷 príde mi to len riadne nefér takto špiniť meno firmy, oháňať sa SOI...

@anonym_13ecc3 veď o 2 strany dozadu dala screen odpovede z dm 😀

marca12
Včera o 15:22
@anonym_88d1cd

Aké múdre niektoré ale 99% z nich ani nevie čo je expres objednávka 🙈
Pravidelne mi do objednávok dávali použité/vyschnuté výrobky. Toto je bežná prax v DM ale zas, čo majú robiť keď zákazníci musia všetko otvárať...(lebo ako kúpim aviváž keď ju neotvorím 🙄 )
Už ma to naštvalo a všetky objednávky kontrolujem v predajni a rovno vraciam - ale aj tak už väčšinu kozmetiky kupujem inde - tak aby to chodilo zabalené ešte v obale a bolo jasné, že to nie je otvorené

@anonym_88d1cd Ale je rozdiel ovonat avivaz a patlat na seba produkty. Porovnavas neporovnatelne. Nebudem tam rozoberat maskaru,pudre,make upy. Na to su testery predsa. Takisto nebudem otvarat krabicky s tamponmi..

marca12
Včera o 15:27
@anonym_b3d395

@marca12 ...aviváž podlieha oxidácii a postupnej skaze, najmä ak nie je správne uzavretá. Kontakt so vzduchom urýchľuje degradáciu jej zložiek, čo sa prejavuje zmenou vlastností.
Tu sú hlavné procesy, ktoré prebiehajú pri kontakte so vzduchom a nesprávnom skladovaní...

@anonym_b3d395 Nastuduj si oxidaciu. Avivaz nezoxiduje za par sekund,co ovonias. Ozidacia je trosku zlozitejsi proces. Navyse avivaz je plna stabilizatorov a roznych latok,ktore zabranuju akemukolvek naruseniu. Takze nemusis mat obavy. Tam je tolko sajrajtu,ze sa jej ozaj nic nestane.

Strana
z4