icon

Prečo mi Temu nevrátilo peniaze za vrátený tovar?

Včera o 20:10

Ahojte.. Stala sa nám doma taká vec.
Mama si začiatkom januára objednala plavky 3 ks. Niektoré boli Zle. Vratili sme ich späť. Poslali nám v tu Sekundu na účet 6 eur.
Neskôr sme chceli teda objednať ešte jedny nohavice a objednali sme balík za 18e.lebo za 6 eur sa nedalo nič objednat. Min. Suma bola 10e. Tak mama si vybrala za 18ewur aj nejaké nausnixe.
Objednávka došla ale prišlo to rozbité. Tak som im vrátila veci späť. A teda požadujem späť 18e.
Na účet mí mali prist v deň odoslanie balíka späť. Neprišli. Asi 5 dni už.
Myslím že tie penaoze už neuvidíme. Prečo ? Piae mí že... Peniaze sú požiadané na vrátenie späť... Pod tým je napísaný vykricnk nejaký že kupony niektoré sa nedajú vrátiť späť. Absolútne tomu nerozumieme.

123lucinda
Včera o 20:26

Peniaze nepridu vzdy v den odoslania balicka naspat. my vraciame vela, vzdy vratili peniaze, niekedy az ked im prisiel tovar naspat. Niekedy ho asi namatkovo kontroluju

autor
Dnes o 00:57
@123lucinda

Peniaze nepridu vzdy v den odoslania balicka naspat. my vraciame vela, vzdy vratili peniaze, niekedy az ked im prisiel tovar naspat. Niekedy ho asi namatkovo kontroluju

@123lucinda jej.. Ale ja som dvakrát vracala.. A vždy prišli do minúty na účet ako odovzdala v balikovee balíček.. :(
Neviem som sklamana.. Ak to nepríde.. Neviem niečo tám je aj prakticky napísané ze ak platnosť kuponov vypršala tak nič neplatia či tak nejak. Ale nechapem aké kupony

anonym_07bb9b
Dnes o 05:31

No, pre ne je často nákladnejšie platit spať tovar ako vám vrátiť peniaze. Takže preto. Ale, väčšinu to spravia na zaciatku tak 1-2x, lebo to ľudia budú zneužívať. Takže, peniaze vám pravidelne vrátia až keď im tovar fyzicky príde. Ak ste využili nejaký kupón, ten zvyknú ešte odrátať.