Prečo mi Temu nevrátilo peniaze za vrátený tovar?
Ahojte.. Stala sa nám doma taká vec.
Mama si začiatkom januára objednala plavky 3 ks. Niektoré boli Zle. Vratili sme ich späť. Poslali nám v tu Sekundu na účet 6 eur.
Neskôr sme chceli teda objednať ešte jedny nohavice a objednali sme balík za 18e.lebo za 6 eur sa nedalo nič objednat. Min. Suma bola 10e. Tak mama si vybrala za 18ewur aj nejaké nausnixe.
Objednávka došla ale prišlo to rozbité. Tak som im vrátila veci späť. A teda požadujem späť 18e.
Na účet mí mali prist v deň odoslanie balíka späť. Neprišli. Asi 5 dni už.
Myslím že tie penaoze už neuvidíme. Prečo ? Piae mí že... Peniaze sú požiadané na vrátenie späť... Pod tým je napísaný vykricnk nejaký že kupony niektoré sa nedajú vrátiť späť. Absolútne tomu nerozumieme.
Peniaze nepridu vzdy v den odoslania balicka naspat. my vraciame vela, vzdy vratili peniaze, niekedy az ked im prisiel tovar naspat. Niekedy ho asi namatkovo kontroluju
@123lucinda jej.. Ale ja som dvakrát vracala.. A vždy prišli do minúty na účet ako odovzdala v balikovee balíček.. :(
Neviem som sklamana.. Ak to nepríde.. Neviem niečo tám je aj prakticky napísané ze ak platnosť kuponov vypršala tak nič neplatia či tak nejak. Ale nechapem aké kupony
No, pre ne je často nákladnejšie platit spať tovar ako vám vrátiť peniaze. Takže preto. Ale, väčšinu to spravia na zaciatku tak 1-2x, lebo to ľudia budú zneužívať. Takže, peniaze vám pravidelne vrátia až keď im tovar fyzicky príde. Ak ste využili nejaký kupón, ten zvyknú ešte odrátať.

Peniaze nepridu vzdy v den odoslania balicka naspat. my vraciame vela, vzdy vratili peniaze, niekedy az ked im prisiel tovar naspat. Niekedy ho asi namatkovo kontroluju