Problémy s vodičom Bolt v Bratislave. Ako podať sťažnosť?
Ahojte, objednala som si jazdu cez Bolt v Bratislave a vodič bol nepríjemný, išiel nebezpečne a odmietol zapnúť klimatizáciu, jazda stála 9 eur ale zážitok katastrofa, napísala som hodnotenie ale neviem či to má nejaký reálny dopad, riešili ste niekto sťažnosť cez Bolt podporu a ako to dopadlo, ďakujem
Klimatizáciu? Veď v BA je dnes chladno, klíma sa zapína, keď sú horúčavy.
Prestala som s nimi uplne jazdit, pouzivam radsej ine aplikacie. To je najlepsie co cies spravit, Bolt sa o zakaznikov vobec nestara
Klimatizáciu? Veď v BA je dnes chladno, klíma sa zapína, keď sú horúčavy.
@anonym_eb5545 Nepíšem, že to bolo dnes.
@anonym_autor keď im klesne hodnotenie pod nejaké číslo tak dostávajú menej objednávok a keď ešte viac tak im zrusia účet.
Keď si dala zle hodnotenie tak jeho to bloklo tak už nevie prijať tvoje jazdy.
@anonym_autor Boltu je to úplne jedno. Ja som chodievala Boltom, keď som fakt musela, a ani jednu jazdu som nemala ok… Raz sa ma šofér opýtal, kde pracujem a či ma už niekto sexuálne obťažoval v práci, len tak od veci. Potom si druhý šofér v strede cesty začal odbaľovať pelendreky a jesť ich s tým, že mi ponúkal: „Steš?“ Potom som zažila aj to, že ma jeden odmietal vziať, dokým nezruším jazdu, aby nemusel odvádzať tých pár percent Boltu za jazdu. Mám veľa zlých zážitkov, lebo som bola nútená chodiť Boltom často. Posledný zážitok ma tak odrovnal, že teraz radšej budem šliapať 20 km na bicykli, ako ísť Boltom. A áno, samozrejme, že som písala sťažnosti na Bolt a nikdy som nedostala odpoveď ani reakciu. Myslím si, že to ignorujú a je im jedno, koho zamestnávajú. Iné taxislužby majú pohovory s vodičmi a nejako si ich preveria, Bolt môže robiť hocikto…
Ja som išla 2 krát boltom a úplná pohoda pekne sa pozdravili a celý čas boli ticho obaja.
Podľa mňa sa to na Slovensku nerieši, maximálne mu nejak dohovoria aby sa nepovedalo. Mňa síce nejak neobťažujú, ale tí Uzbekovia, Ukrajinci a Arabi vôbec nepoznajú mesto, idú mechanicky podľa navigácie, zabudnú občas odbočiť alebo odbočia na poslednú chvíľu, nedajú prednosť v jazde, sú proste úplne mimo. Že nevedia ani pol slova po slovensky, to je jasné, častokrát ani po anglicky. Ja týmto motákom dávam zlé hodnotenia aj s komentárom, ale očividne to nepomáha, žiadne updates ohľadom mojich hodnotení nedostávam. Asi to fakt okrem pochybných cudzincov nechce u nás nikto robiť.
Mňa jeden cudzinec nevedel najst, ani slovko nevedel po slovenský, nemecky ani anglicky.Platba mi bola stiahnutá.Otras koho tam zamestnávajú.So sťažnosťou som nepochodila.Od vtedy s nimi nejazdím

Neviem ako u Vas, ale u nas v UK je hodnotenie a menej hviezdiciek pre sofera problem. Pouzila som Uber viackrat a teda vzdy ma vodic poprosip o hodnotenie. Taktiez SA mi stazoval na zle hodnotenie, stracaju potom viac benefits.