Reklamácia Best Secret
Ahojte, mate niekto skusenost s reklamaciou na BS? Asi po mesiaci sa rozpadli synovi Geoxy, tak rozmyslam, ci ma zmysel to riesit,boli sice v akcii, ale stale to bola cena ako za Geoxy, tak zamrzi...
Ja mam viacero skusenosti, vzdy chceli veci naspat. Na sandaloch sa mi odlepila po 10 minutach nosenia podrazka (Alma et pena) a na bunde Como sa po par noseniach zacali trhat aki keby nitky. Za sandale mi poslali peniaze druhy den po prijati balika, pri bunde to trvalo dlhsie. Tiez chceli najprv fotky, potom mi poslali na vratenie stitok.
Reklamuj urcite, ak by chceli tenisky spat, poslu ti stitok na bezplatne odoslanie.
Ja som v lete reklamovala tenisky, lebo sa mi odlupila podrazka. Cez aplikaciu chceli odomna aby som poslala fotky poskodenia, asi do dvoch hodin mi poslali spat na ucet peniaze a tenisky mi nechali. Takze spokojnost
@muchotrafka298
@mirola dakujem

Ja som v lete reklamovala tenisky, lebo sa mi odlupila podrazka. Cez aplikaciu chceli odomna aby som poslala fotky poskodenia, asi do dvoch hodin mi poslali spat na ucet peniaze a tenisky mi nechali. Takze spokojnost