icon

Reklamácia dopravy Samsung

levi767
Dnes o 12:03

Ahojte,

objednala som si chladničku zo samsung.sk. Doručenie som dala na piatok, keďže som nebola doma a nechcela som to nechať na moju 84 ročnú babku.

Rozhodli sa, že ju donesú o 3 dni skôr a ja som doma nebola. Nič samozrejme nebolo nachystané a nechceli ju ani dať do vnútra. Babka hluchá, dala im rýchlo peniaze do vačku a zrazu to išlo.... mala som zaplatené aj pripojenie spotrebiča ale to samozrejme nespravili a o 22 som išla rýchlo za ňou nech to spravím. A toto je len v rýchlosti celý príbeh.

Samozrejme, volala som na zákaznícku linku. Vraj to dajú reklamačnému oddeleniu a pošlu mi mail. Stále nič... mate niekto skúsenosti? Ako rýchlo sa vám ozvali?

Ďakujem

martinka17
Dnes o 17:09

Chladnička Samsung sa smie do siete zapojiť tuším 4 hodiny po doručení ( mne teda povedali, že stačí počkať 4 hodiny). Táto služba by sa k chladničke nemala ani ponúkať. A nastavenie teploty nie je nutné, po zapnutí majú dobre nastavené teploty na mrazenie aj chladenie, stačilo ju proste len zapojiť do siete.
Reklamovať môžeš tak maximálne termín doručenia, ale over si, či nevolali vopred a nedostali súhlasiť od tvojej babky.

levi767
autor
Dnes o 17:55
@martinka17

Chladnička Samsung sa smie do siete zapojiť tuším 4 hodiny po doručení ( mne teda povedali, že stačí počkať 4 hodiny). Táto služba by sa k chladničke nemala ani ponúkať. A nastavenie teploty nie je nutné, po zapnutí majú dobre nastavené teploty na mrazenie aj chladenie, stačilo ju proste len zapojiť do siete.
Reklamovať môžeš tak maximálne termín doručenia, ale over si, či nevolali vopred a nedostali súhlasiť od tvojej babky.

@martinka17 nemali na nikoho kontakt okrem mňa, povedali, ze sa moze hneď zapojiť a babka aj zapojila. Babka panikarila, že to bliká a nevedela mi to vysvetliť. Ked som sa spýtala, ze prečo nie v piatok tak povedali ze v piatok to nedorucia

martinka17
Dnes o 18:03
@levi767

@martinka17 nemali na nikoho kontakt okrem mňa, povedali, ze sa moze hneď zapojiť a babka aj zapojila. Babka panikarila, že to bliká a nevedela mi to vysvetliť. Ked som sa spýtala, ze prečo nie v piatok tak povedali ze v piatok to nedorucia

@levi767 čo sa tyka zapojenia nepochodiš, isto jej povedali, otázka či počula alebo zabudla. A ani by som nespomínala predčasne zapojenie, aby si neprišla o záruku,ak sa nedodržal odstup. Sťažuje sa na termín doručenia.