icon

Reklamácia svetra na Temu - vrátenie peňazí

tatianak18
15. dec 2025

Ahojte,dnes mi prišiel sveter z temu (stál cez 17€) chýbajú na ňom stuhy ( boli jeho významnou súčasťou,bez nich vyzerá ako deravý) Zadala som reklamáciu/refundáciu a ponúklo mi vrátenie zadarmo.Chcela som sa opýtať,ako presne to funguje,či mi peniaze nabehnú ihneď ako odnesiem sveter na pobočku packety/sps alebo reálne musím počkať,kým im ten sveter dojde niekam do Číny a oni odťuknú vrátenie? Nerada by som prišla aj o sveter aj o peniaze,keďže balík ku mne domov bežne chodí ošklbaný a deravý ako krave z pysku.

dorizzz
15. dec 2025

@tatianak18 mne pípli hneď ako som odniesla balík do gls-ka, resp.hneď ako to pracovníčka nahodila do systému.

tatianak18
autor
15. dec 2025
@dorizzz

@tatianak18 mne pípli hneď ako som odniesla balík do gls-ka, resp.hneď ako to pracovníčka nahodila do systému.

@dorizzz a zvolili ste si prosím vrátenie peňazí ako temu kredit,či pôvodný spôsob platby (účet) ? Nemám s týmto skúsenosť,tak mám trochu obavu.Nakupovala som cez temu 2x v živote😅

anonym_8dcbd4
15. dec 2025
@tatianak18

@dorizzz a zvolili ste si prosím vrátenie peňazí ako temu kredit,či pôvodný spôsob platby (účet) ? Nemám s týmto skúsenosť,tak mám trochu obavu.Nakupovala som cez temu 2x v živote😅

@tatianak18 Ja som v sobotu vrátil balík cez SPS Balíkovo Box a dal, že na účet a ešte nemám, ale píše, že od 16. Do 20. Majú prísť peniaze tak neviem

dorizzz
15. dec 2025
@tatianak18

@tatianak18 kredit, nedalo sa mi zaškrtnúť možnosť pôvodnej platby. Už som to oželela a vybrala si niečo iné. Cez Temu nakupovať oblečenie sa veľmi neoplatí. To len také veci - obaly na telefon, nejakú nano pásku, škrabadlo na chrbát 😂 ale to sú veci čo si kúpi človek v každom číňaku, celé je to odrb, ako aj shein.

tatianak18
autor
15. dec 2025
@dorizzz

@tatianak18 kredit, nedalo sa mi zaškrtnúť možnosť pôvodnej platby. Už som to oželela a vybrala si niečo iné. Cez Temu nakupovať oblečenie sa veľmi neoplatí. To len také veci - obaly na telefon, nejakú nano pásku, škrabadlo na chrbát 😂 ale to sú veci čo si kúpi človek v každom číňaku, celé je to odrb, ako aj shein.

@dorizzz ďakujem ❤️ V tomto s Vami musím súhlasiť,ulakomila som sa na pekne vyzerajúci ženilkový sveter,samozrejme bez recenzií k nemu.Keby som vedela,že s tým vrátením bude taká oštara,veru zbehnem radšej hocikde do kamenného obchodu 😅

tatianak18
autor
15. dec 2025
@anonym_8dcbd4

@tatianak18 Ja som v sobotu vrátil balík cez SPS Balíkovo Box a dal, že na účet a ešte nemám, ale píše, že od 16. Do 20. Majú prísť peniaze tak neviem

@anonym_8dcbd4 prosím,ak budete môcť a chcieť dajte vedieť ako ste dopadli s tým vrátením peňazí na účet🙏🏻 Fakt mám obavu to poslať,či to vôbec dôjde k nim

anonym_8fc875
15. dec 2025
@dorizzz

@dorizzz oblečenie ani nič čo je v kontakte s pokožkou sa neoplatí lebo je nekontrolovaná výroba a môžu byť v ňom chemikálie

napríklad detské sluchátka https://www.ceskatelevize.cz/porady/1097429889-... obsahovali ftaláty ktoré môžu spôsobiť neplodnosť

anonym_1b06c2
Autor odpoveď zmazal
tatianak18
autor
16. dec 2025
@anonym_1b06c2
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_1b06c2 nepochopila si,čo som sa pýtala.Treba si odznova a tentokrát s porozumením prečítať predmet diskusie.Pochopila som,ako sa má vrátiť tovar.Pýtala som sa na to,kedy vrátia fyzicky peniaze :D Ešte som sa nestretla s tým,že sk e-shop by poslal niečo vadné alebo nekompletné.

anonym_1b06c2
16. dec 2025
@tatianak18

@anonym_1b06c2 nepochopila si,čo som sa pýtala.Treba si odznova a tentokrát s porozumením prečítať predmet diskusie.Pochopila som,ako sa má vrátiť tovar.Pýtala som sa na to,kedy vrátia fyzicky peniaze :D Ešte som sa nestretla s tým,že sk e-shop by poslal niečo vadné alebo nekompletné.

@tatianak18 sama pises "nemam s tym skusenosti, mam obavu", v dalsom prispevku "mam obavu...", "keby som vedela, ze s tym vratenim bude taka oštara...". Nabuduce tu nejojč, tak ti nebudem radit. V mene "dobre za dobre necakaj" mazem🙈

anonym_8dcbd4
16. dec 2025
@tatianak18

@anonym_8dcbd4 prosím,ak budete môcť a chcieť dajte vedieť ako ste dopadli s tým vrátením peňazí na účet🙏🏻 Fakt mám obavu to poslať,či to vôbec dôjde k nim

@tatianak18 Dnes mi peniaze prišli

tatianak18
autor
16. dec 2025
@anonym_1b06c2

@tatianak18 sama pises "nemam s tym skusenosti, mam obavu", v dalsom prispevku "mam obavu...", "keby som vedela, ze s tym vratenim bude taka oštara...". Nabuduce tu nejojč, tak ti nebudem radit. V mene "dobre za dobre necakaj" mazem🙈

@anonym_1b06c2 vymaž,nechcem nevyžiadané rady a mudrlantstvo😀 Nie nemám skúsenosť s TEMU,ale pointa nebola to,že produkt im neviem vrátiť,ale to,že neviem kedy peniaze prídu.Všetko,čo si napísala sa dalo napísať aj s menej povýšeneckým tónom.Nie každý vracia veci ako na bežiacom páse😉 A áno jojčím,budem aj nabudúce,ak bude niečo treba😍

tatianak18
autor
16. dec 2025
@anonym_8dcbd4

@tatianak18 Dnes mi peniaze prišli

@anonym_8dcbd4 ďakujem mnohokrát🙏🏻❤️

gn0924
Dnes o 08:45
@dorizzz

@dorizzz ahoj, aj ja chcem vrátiť balík z Temu cez GLS, ale nedáva mi žiaden štítok, len kód. A neviem kde ho vezmú, lebo v alzaboxe a GLS parcelchope chcú vytlačený štítok. Vieš mi poradiť?

dorizzz
Dnes o 09:49
@gn0924

@dorizzz ahoj, aj ja chcem vrátiť balík z Temu cez GLS, ale nedáva mi žiaden štítok, len kód. A neviem kde ho vezmú, lebo v alzaboxe a GLS parcelchope chcú vytlačený štítok. Vieš mi poradiť?

@gn0924 mne sa zda, že štítok mi prišiel do mailu.. už to bolo dávnejšie, neviem teda, možno majú nejaký problém priamo oni, ak štítok neposlali. Ale ak máš kód nemalo by to ísť cez packetu? V packete chodí len kód.

gn0924
Dnes o 10:11
@dorizzz

@gn0924 mne sa zda, že štítok mi prišiel do mailu.. už to bolo dávnejšie, neviem teda, možno majú nejaký problém priamo oni, ak štítok neposlali. Ale ak máš kód nemalo by to ísť cez packetu? V packete chodí len kód.

@dorizzz nie, je to GLS

dorizzz
Dnes o 10:27
@gn0924

@dorizzz nie, je to GLS

@gn0924 tak potom neviem pomôcť 🤷🏻‍♀️