Skúsenosti s nákupom opotrebovaných tenisiek. Je cena spravodlivá?
Chcela by som poradit, ci som divna ja alebo je to naozaj zly stav.Kupila som tu tieto tenisky, bolo uvedeny velmi dobry stav, no dorazili mi tenisky, popraskane asi vsade kde sa da, vnutrna strana paty na oboch predrata a zalepena . Viem ze stali 12 eur ale, podla mna to je hrozny stav , po kontaktovani mamicky mi bolo odpisane ze ma 1700 dobrych recenzii a ak chcem mam si ich kupit nove v Bershke za 30 eur a nie tu. Ja som predala uz milion veci a taketo tenisky by som za 12 eur urcite nepredavala a nenapisala velmi dobry stav.
Označ ju, bez hanby. Takéto boty buď do koša, alebo na darovanie ak niekto potrebuje na záhradu. Ja mám takéto na lozenie po strome, keď treba obrať slivky a višne.
Hlava mi neberie že niekto dá 12€ za nosené topánky. Leda ak by boli značkové, kožené a v skvelom stave. Veď preboha bežné oblečenie, vrátane topánok sa ani predávať nedá. ľudia to hádžu do veľký mechov a predávajú ako set za symbolickú cenu, alebo za odvoz a aj tak to nechce. Pani mala riadne gule pýtať za to 12€, wow.... treba ju označiť a mala by vrátiť peniaze.
tiež som tu tak kupila tenisky - take vyssie. ze vyborny stav... Z vonku vyzerali fajn, ale boli uz riadne prestarnute a vnutri na pate diera, cez ktoru sa zacla sypat plastova vystuz cela dolamana. Nafotila som a pani sice uznala (zevraj si nevsimla), ale chcela po mne ich doporucene vratit. takze som zaplatila v podstate 2x postovne, potom si ich nevyzdvihla a vratili sa mi (tiez nejaka vyhovorka), tak jej ich manzel cestou do prace osobne odniesol a potom mi sumu za tenisky vratila. Doteraz ma celkom zaujima, čo s tymi donicenymi teniskami dalej spravila🙈 A teda recenzie ukazkove...

Toto je rovno do kosa, veď ak vzadu je pata poškodená, tak to už je nenositelne… bez ohľadu na značku a pôvodnú cenu