Skúsenosti s nákupom opotrebovaných tenisiek. Je cena spravodlivá?
Chcela by som poradit, ci som divna ja alebo je to naozaj zly stav.Kupila som tu tieto tenisky, bolo uvedeny velmi dobry stav, no dorazili mi tenisky, popraskane asi vsade kde sa da, vnutrna strana paty na oboch predrata a zalepena . Viem ze stali 12 eur ale, podla mna to je hrozny stav , po kontaktovani mamicky mi bolo odpisane ze ma 1700 dobrych recenzii a ak chcem mam si ich kupit nove v Bershke za 30 eur a nie tu. Ja som predala uz milion veci a taketo tenisky by som za 12 eur urcite nepredavala a nenapisala velmi dobry stav.
kriste, toto niekto predava?
@anonym_f828
@natalia328 Ano bohuzial ano, zial taketo fotky pri inzerate neboli, samozrejme ze by som ich nechcela🙈
Nechápem že toto niekto predáva... Už musel ísť do toho s tým že vedel že si na niekom privyrobí. Vyhoď do koša a nahlás. A určite už nekupuj nosené topánky, jedna vec je hygiena ale druhá je že každá topánka je prispôsobená na nohu majiteľa, nosiť topánky druhého človeka ti môže spôsobiť problémy s klenbou, s chrbticou, nie je to nič moc. Radšej kúp nové a vychoď si ich sama. Aj keby stáli 150€, vždy nové.
Dobrú haraburdu si kúpila. To si fakt mohla trochu doplatit, kúpiť si nove a nie vychodené. Cena 30 eur za nove je fakt až smiešna
@anonym_f82890 Mame aj nove samozrejme a aj ovela drahsie, chcela som jedny obycajne a vyzerali fajn.
@maddie1711 šak to, to by som ani na charitu nedala, leda ciganom ku kontajneru…
za taketo tenisky by som nedala ani 5 eur. vsak su znicene. toto urcite nie je dobry stav. to je tak na darovanie alebo nechanie pri kontajneroch.
@maddie1711 šak to, to by som ani na charitu nedala, leda ciganom ku kontajneru…
@biba_18 ja som minule nahadzovala detskú sedačku na iný portál, ešte si tak myslím že dám symbolickú cenu 30€, že sa toho aspoň zbavím … pozrela som si za aké ceny to ostatný predávajú a až mi nevoľno prišlo …. Hnusná, špinavá, potrhana no katastrofálny stav a ľudia sú schopný za to pýtať 40-50€ ….. ja veci nezvyknem predávať a ak áno, musi to byt fakt top stav, by som sa hanbila také niečo odfotiť a zavesiť na internet a hlavne táto pýtať peniaze.
30€nové tenisky predávať použité za 12€,je svinstvo aj keby boli len dva krát na nohách
Ja niekedy tiež pozerám čo chcú ľudia za použité topánky a oblečenie
Daj jej patričné hodnotenie aj s fotkami. Môže mať koľko chce dobrých recenzií, ktovie či sú vôbec reálne. Každopádne topánky zásadne nekupovať z druhej ruky, a ak tak určite nie tu na konskom bazari kde sa práva nedomôžeš. U konkurencie, ktorú kôň rád blokuje, by si dostala peniaze naspäť.
Topánky po cudzom by som si neobula. Ani dieťaťu. Ani ortopéd to neodporúča. Oblečenie mi nevadi,no obuv áno.
Veru oznac ju tu. Hanbu si zasluzi. Tieto tenisky mala hodit do kosa. A nie ich predavat 🤮. Ale tiez nechapem, ako niekto moze kupovat pouzitu obuv. Ja by som na moje nozky nedala po nikom topanky. Vazim si ich. A vzdy len nove.
Daj jej patričné hodnotenie aj s fotkami. Môže mať koľko chce dobrých recenzií, ktovie či sú vôbec reálne. Každopádne topánky zásadne nekupovať z druhej ruky, a ak tak určite nie tu na konskom bazari kde sa práva nedomôžeš. U konkurencie, ktorú kôň rád blokuje, by si dostala peniaze naspäť.
a to na fotkach inzeratu nebolo vidno? nie toto nie je normalny stav, za akukolvek cenu = toto su topanky do smetiaka. Ak to su 30EURove tenisky (nove), tak nechapem ... :DDD
a to na fotkach inzeratu nebolo vidno? nie toto nie je normalny stav, za akukolvek cenu = toto su topanky do smetiaka. Ak to su 30EURove tenisky (nove), tak nechapem ... :DDD
@simca06022011 dávnejšie som čítala, že si ženy odfotia tie veci ešte nové, potom to nosia a keď to predávajú tak použijú tie pôvodné fotky
@simca06022011 dávnejšie som čítala, že si ženy odfotia tie veci ešte nové, potom to nosia a keď to predávajú tak použijú tie pôvodné fotky
@bomba36 no.. aj ja som citala.. pripadne mas este aj filtre..
Tak ak si to doslova teraz neodlepila tu ochranu päty... tak to patri do kosa...
ty kokso a to ma muz sprdol ze som synove Salomon isla predat za 12e, kupovane za vyse 100e a jedina vada je paranie na jazyku 🤦
Akoze aj ja predavam taketo tenisky ale za 1e na donosenie - ano, zial su ľudia co ich za tolko kupia

Dobrú haraburdu si kúpila. To si fakt mohla trochu doplatit, kúpiť si nove a nie vychodené. Cena 30 eur za nove je fakt až smiešna