icon

Skúsenosti s nekvalitnou sedačkou a reklamáciou Nábytku Bogart

iva_horcikova
28. aug 2026

VEĽKÉ SKLAMANIE – sedačka aj vybavovanie reklamácie.
• Sedačka sa už po cca mesiaci začala rozchádzať v švoch → 1 reklamácia. Bolo mi povedané, že problém je v látke ktorá nie je kvalitná, preto som si vybrala inú priamo z ich vzorkovníka.
• Druhá sedačka však prišla s ešte horším vyhotovením – zvlnené bočnice, nedostatočne vyplnené opierky a povolená, nepekne nariasená látka (na prvej sedačke podobné nedostatky vôbec neboli).
• 2 reklamácia bola uznaná len čiastočne. Vymenili bočnice a doplnili výplň, no nové bočnice sú opäť zvlnené a každá inak nariasená.
• Následnú 3. reklamáciu som okamžite uplatnila znova, no bola úplne ZAMIETNUTÁ (vraj to je taka látka a tvar sedačky a mám si zvlnenia sama ručne ponaprávať).
Toto celé reklamačné „dobrodružstvo“ trvalo 6 mesiacov a výsledkom je sedačka, s ktorou stále nie som spokojná.
Najviac ma sklamal prístup predajcu. Reklamácie dal posúdit výrobcovi a napriek opakovaným viditeľným nedostatkom sa predajca od výsledku reklamácií prakticky dištancoval.
Za mňa veľké SKLAMANIE. Po tejto skúsenosti kúpu sedačky z Nábytku Bogart určite NEODPORÚČAM !!!!

Ale ak chcete VYHODIŤ PENIAZE VON OKNOM, objednajte si sedačku u Bogarta.

Škoda že sa sem nedajú pridať fotky.

carrot_apple
28. aug 2026

akú ste si kúpili? my sme rozmýšľali nad: https://www.nabytok-bogart.sk/rohova-sedacka-na...

carrot_apple
28. aug 2026

nikde v obchodoch nieje 3m a viac a my potrebujeme cez 3ma táto má 331cm, čo je super a L tvar kúpiť to je tiež záhada