Skúsenosti s nekvalitnou sedačkou a reklamáciou Nábytku Bogart
VEĽKÉ SKLAMANIE – sedačka aj vybavovanie reklamácie.
• Sedačka sa už po cca mesiaci začala rozchádzať v švoch → 1 reklamácia. Bolo mi povedané, že problém je v látke ktorá nie je kvalitná, preto som si vybrala inú priamo z ich vzorkovníka.
• Druhá sedačka však prišla s ešte horším vyhotovením – zvlnené bočnice, nedostatočne vyplnené opierky a povolená, nepekne nariasená látka (na prvej sedačke podobné nedostatky vôbec neboli).
• 2 reklamácia bola uznaná len čiastočne. Vymenili bočnice a doplnili výplň, no nové bočnice sú opäť zvlnené a každá inak nariasená.
• Následnú 3. reklamáciu som okamžite uplatnila znova, no bola úplne ZAMIETNUTÁ (vraj to je taka látka a tvar sedačky a mám si zvlnenia sama ručne ponaprávať).
Toto celé reklamačné „dobrodružstvo“ trvalo 6 mesiacov a výsledkom je sedačka, s ktorou stále nie som spokojná.
Najviac ma sklamal prístup predajcu. Reklamácie dal posúdit výrobcovi a napriek opakovaným viditeľným nedostatkom sa predajca od výsledku reklamácií prakticky dištancoval.
Za mňa veľké SKLAMANIE. Po tejto skúsenosti kúpu sedačky z Nábytku Bogart určite NEODPORÚČAM !!!!
Ale ak chcete VYHODIŤ PENIAZE VON OKNOM, objednajte si sedačku u Bogarta.
Škoda že sa sem nedajú pridať fotky.
nikde v obchodoch nieje 3m a viac a my potrebujeme cez 3ma táto má 331cm, čo je super a L tvar kúpiť to je tiež záhada
Nechcem sa michat do toho, ci je ta latka taka alebo nie, ale pravne stojite lepsie, nez to z toho vyzera. Od jula 2024 plati, ze ak ma vec rovnaku vadu aj po oprave alebo vymene, mate narok na primeranu zlavu z ceny alebo na odstupenie od zmluvy, a vyberate si vy, nie predajca. Nemusite cakat na treti pokus, staci ze sa ta ista vada po oprave vratila. Stare pravidlo o troch vadach uz neplati.
U vas sa bocnice reklamovali, opravili a zvlnili sa znova. To je presne ten pripad. Napisala by som predajcovi jednou vetou, ze uplatnujete odstupenie od zmluvy pre rovnaku vadu po oprave, s odkazom na cisla predchadzajucich reklamacii, a poziadala o vratenie kupnej ceny. Zamietnutie tretej reklamacie na to nema vplyv, to je len jeho stanovisko, nie rozhodnutie.
A este jedna vec, reklamaciu vybavuje predajca, nie vyrobca. To ze to dal posudit vyrobcovi je jeho vnutorna vec, voci vam je zodpovedny on. Ked nezareaguje, dalsi krok je podnet na SOI.

akú ste si kúpili? my sme rozmýšľali nad: https://www.nabytok-bogart.sk/rohova-sedacka-na...