icon

Vrátim tovar v Action bez pôvodného obalu?

5. máj 2026

Prosím vás ak máte skúsenosť - môžem po 3 dňoch vrátiť tovar bez pôvodného obalu v Action?
Kupila som na kľúče Smart Finder, ale nejde mi to sparovat s telefónom. Je mi to zbytočné. No len bol zataveny vo fólií a na odbalenie som to musela rozstrihat. Mam len takto ako na foto. Ma zmysel tam ist vrátiť?

Vrátim tovar v Action bez pôvodného obalu?
anonym_188585
5. máj 2026

@anonym_autor nie

vivuska666
5. máj 2026

Aky mas mobil ze to nejde?

anonym_ea391b
5. máj 2026

Najprv treba zistiť ci ich v podmienkach je vôbec vrátenie tovaru

bomba36
5. máj 2026

Možno len niečo robíš zle, skús to dať niekomu nech to ešte skúsi spárovať. Tovar sa vracia v pôvodnom obale. Ak nefunguje, tak sa reklamuje.

melanta
5. máj 2026

Kopírujem z ich webu (vygoogliť mi to trvalo si 15 sekúnd). Čiže nemôžeš. Ale to človek vie aj bez ich webu, že tovar bez obalu a použitý sa nevracia. Môžeš reklamovať.

Ak splníte tieto 4 podmienky, vždy môžete váš nákup vymeniť alebo vrátiť⁠.

1⁠. Produkt a obal sú celé a nie sú poškodené alebo použité⁠.

2⁠. Produkt môžete vrátiť do 8 kalendárnych dní od dátumu nákupu⁠. Deň nákupu sa do lehoty na vrátenie nezapočítava⁠.

3⁠. Stále máte doklad o kúpe⁠.

4⁠. Produkt ste zakúpili v krajine, v ktorej ho chcete vrátiť⁠.

autor
5. máj 2026
@vivuska666

Aky mas mobil ze to nejde?

@vivuska666 huawei Nova 9.
Ok, kaslem na to. 5 eur.

anonym_37b2bc
5. máj 2026

@anonym_autor už si konečne všetci uvedomte,že KAMENNÝ OBCHOD NEMÁ ZO ZÁKONA POVINNOSŤ BRAŤ TOVAR,lebo tebe sa to nepáči alebo si si kúpila niečo,čo ti nepasuje.
Ak to niektorý obchod robí,je to len nadštandart a rozhodne nevezmú naspäť niečo,čo nemá všetky súčasti a už to nemôžu predať

anonym_b6cfea
5. máj 2026
@anonym_37b2bc

@anonym_autor už si konečne všetci uvedomte,že KAMENNÝ OBCHOD NEMÁ ZO ZÁKONA POVINNOSŤ BRAŤ TOVAR,lebo tebe sa to nepáči alebo si si kúpila niečo,čo ti nepasuje.
Ak to niektorý obchod robí,je to len nadštandart a rozhodne nevezmú naspäť niečo,čo nemá všetky súčasti a už to nemôžu predať

@anonym_37b2bc a este aj merat cestu za 5 eur. Niekedy nechapem