icon

Vrátiť handmade koženú kabelku kvôli chybe na koži?

25. mar 2026

Ahojte, objednala som si handmade kabelku, koženu. Je to koža podlepená tenkou kozou bez podsivky. Avšak toto po tých krajoch je také zosuverene, zvraskavene... Neviem, či ju mám vrátiť, že je to ako chýba alebo to je bežné pri koženej kabelke... Zaplatila som za ňu dosť, preto neviem, chcela som tip top kvalitu... Aký máte názor?

Vrátiť handmade koženú kabelku kvôli chybe na koži?
Strana
z2
mandzula
25. mar 2026

Pozri, ci v opise produktu nema uvedene, ze ide o genuine leather. Produkty z nej maju horsie vlastnosti ako tie z echt koze. Aj ja by som ju veru vratila, vadil by mi vzhlad a aj kvalita, predpokladam, ze po chvili by popraskala.

elfi1
25. mar 2026
@anonym_autor

@simca06022011 idem ju vrátiť, lebo mi to vadí. Keby sa to stane časom, tak ok, ale hneď takúto kúpiť by som naživo v obchode nekúpila, som trošku detailistka. Presne je to taká fakt mäkká, príjemná koža. Radšej by som asi brala hrubšiu, druhú čo mám tiež od tejto pani, je taká hrubšia a časom sa koža mení, ale to mi už nevadí...
@elfi1 áno, je tenká fakt. Pozriem čo je hladenica, ďakujem.

@anonym_autor tak jasne, musi ti to sadnut aj na pohlad. Muz takmer vsetko zdobi, vytepava, tam sa vela nerovnosti strati. Ale uz ked mu koza pride, tak je vidiet "chybicky" , ktore ale proste na kozi su.
Ale potom z toho vznikne umelecke dielo. A to ma pritom len ako konicek. Raz potreboval puzdro na fujaru a povedali sumu, tak si povedal, ze si vyrobi sam🤣

autor
25. mar 2026
@elfi1

@anonym_autor tak jasne, musi ti to sadnut aj na pohlad. Muz takmer vsetko zdobi, vytepava, tam sa vela nerovnosti strati. Ale uz ked mu koza pride, tak je vidiet "chybicky" , ktore ale proste na kozi su.
Ale potom z toho vznikne umelecke dielo. A to ma pritom len ako konicek. Raz potreboval puzdro na fujaru a povedali sumu, tak si povedal, ze si vyrobi sam🤣

@mandzula myslíš, že koža tiež môže popraskat? Nie je tam taká koza uvedena. Jednu kabelky mám z bycast kože, druhú z pigmentovanej a tie sú v pohode. Bycast he aj tvrdšia.
@elfi1 veď to, že tie pálky sú riadne za handmade výrobky a keď už zaplatím, tak to chcem mať dobre

autor
25. mar 2026
@elfi1

@elfi1 a čím to zdobí a vytepava? To na špeciálne nástroje na to?

mandzula
25. mar 2026
@anonym_autor

@mandzula myslíš, že koža tiež môže popraskat? Nie je tam taká koza uvedena. Jednu kabelky mám z bycast kože, druhú z pigmentovanej a tie sú v pohode. Bycast he aj tvrdšia.
@elfi1 veď to, že tie pálky sú riadne za handmade výrobky a keď už zaplatím, tak to chcem mať dobre

@anonym_autor Ano, moze, ak je nekvalitna, zle osetrovana, presusena.

autor
25. mar 2026
@mandzula

@anonym_autor Ano, moze, ak je nekvalitna, zle osetrovana, presusena.

@mandzula aha, to som nevedela, ja že koža nepopraska, iba koženka. No dobre, že ju idem vrátiť. Ďakujem

elfi1
25. mar 2026
@anonym_autor

@elfi1 a čím to zdobí a vytepava? To na špeciálne nástroje na to?

@anonym_autor ano, su raznice do koze a potom.farebne pigmenty a este to cele osetri vcelim voskom (nie tym tuhym,ale taky kremovy vosk). A tym.voskom je dobre obcas kozu potom natriet...potom nepopraska.
Moj ale okrem raznic robi aj tak,ze si na pauzak prekresli vzor, potom to cez pauzak prekresli ma kozu a jemne vyrezava a okolo vytepava. A obsiva...aj ozdobne tenkou kozou, alebo len lanovou nitou. Nekde mi sem pridat foto, by som ukazala napr.naramok
A ano, cena je taka,ze nie kazdy si to dovoli...no kvalitny opasok kozeny vydrzi dlhe roky

princezna_bosorka
25. mar 2026

@anonym_autor ach, boze... kvoli tomuto vracat kabelku. Je mi uprimne luto predsvajucej. Monkacky kupujte radsej nejake dokonale umeliny.

autor
26. mar 2026
@elfi1

@anonym_autor ano, su raznice do koze a potom.farebne pigmenty a este to cele osetri vcelim voskom (nie tym tuhym,ale taky kremovy vosk). A tym.voskom je dobre obcas kozu potom natriet...potom nepopraska.
Moj ale okrem raznic robi aj tak,ze si na pauzak prekresli vzor, potom to cez pauzak prekresli ma kozu a jemne vyrezava a okolo vytepava. A obsiva...aj ozdobne tenkou kozou, alebo len lanovou nitou. Nekde mi sem pridat foto, by som ukazala napr.naramok
A ano, cena je taka,ze nie kazdy si to dovoli...no kvalitny opasok kozeny vydrzi dlhe roky

@elfi1 fíha, zaujimave

autor
26. mar 2026
@princezna_bosorka

@anonym_autor ach, boze... kvoli tomuto vracat kabelku. Je mi uprimne luto predsvajucej. Monkacky kupujte radsej nejake dokonale umeliny.

@princezna_bosorka ale si zákona tá možnosť je, pani má aj eshop, čiže neboj, tu kabelku predá tomu, komu to nevadí. Keď to mne vadí, nevidím dôvod, aby som ju nemohla vrátiť...

muchotrafka298
26. mar 2026
@princezna_bosorka

@princezna_bosorka preco by sme mali davat peniaze a nie malo za nieco, co nechceme? Ja mam vylucne iba kozene kabelky, ziadne umeliny. A viem, ze je koza prirodny material. Nech si ju kupi ten, co mu to nevadi.

anonym_919b32
26. mar 2026
@anonym_8b31c1

@anonym_45b68f 😂 poviem ti tajomstvo, to druhé písmenko nie je malé tlačené elko ale veľké tlačené i 🤣
Skratka Artificial Intelligence - Umelá inteligencia

@anonym_8b31c1 a to by nemalo mať skratku UI?

autor
26. mar 2026
@muchotrafka298

@princezna_bosorka preco by sme mali davat peniaze a nie malo za nieco, co nechceme? Ja mam vylucne iba kozene kabelky, ziadne umeliny. A viem, ze je koza prirodny material. Nech si ju kupi ten, co mu to nevadi.

@muchotrafka298 aké značky kabeliek máš?

muchotrafka298
26. mar 2026
@anonym_autor

@muchotrafka298 aké značky kabeliek máš?

@anonym_autor rozne znacky, nie uplne high-end a tiez si nekupujem handmade. Nemam ich vela, obmienam ich. Momentalne nosim na striedacku Michael Kors, Braccialini, Modalu (to mam asi 20 rocne kabelky, stale su ake nove, mam ich viac), Cocinelle, Brics.

autor
26. mar 2026
@muchotrafka298

@anonym_autor rozne znacky, nie uplne high-end a tiez si nekupujem handmade. Nemam ich vela, obmienam ich. Momentalne nosim na striedacku Michael Kors, Braccialini, Modalu (to mam asi 20 rocne kabelky, stale su ake nove, mam ich viac), Cocinelle, Brics.

@muchotrafka298 ďakujem. Mám len dve kožené handmade od tejto značky. Len táto mi nejako nepasuje. Jednu nám väčšiu, jednu mini crossbody a ešte som chcela jednu takú strednú...pozriem tie tvoje značky

muchotrafka298
26. mar 2026
@anonym_autor

@muchotrafka298 ďakujem. Mám len dve kožené handmade od tejto značky. Len táto mi nejako nepasuje. Jednu nám väčšiu, jednu mini crossbody a ešte som chcela jednu takú strednú...pozriem tie tvoje značky

@anonym_autor ja si vzdy kabelky kupujem len v zlavach, bud na Zalando, Zalando Lounge, BestSecret alebo priamo na strankach (Michael Kors). Vzdy zaplatim do 100 EUR, co je podla mna v pohode. Ja musim vsetko vidiet, ze ako vyzera, tak objednavam cez net, nepaci sa mi, vratim.

autor
26. mar 2026
@muchotrafka298

@anonym_autor ja si vzdy kabelky kupujem len v zlavach, bud na Zalando, Zalando Lounge, BestSecret alebo priamo na strankach (Michael Kors). Vzdy zaplatim do 100 EUR, co je podla mna v pohode. Ja musim vsetko vidiet, ze ako vyzera, tak objednavam cez net, nepaci sa mi, vratim.

@muchotrafka298 ďakujem 💗

anonym_8b31c1
26. mar 2026
@anonym_919b32

@anonym_8b31c1 a to by nemalo mať skratku UI?

@anonym_919b32 na Slovensku tak jedine. Ale ak si si nevšimla tak Ai nevzniklo na Slovensku a používa sa anglicka skratka všade vo svete

Strana
z2