Ako vyčistiť zatuchnutú práčku?
Ako vyčistiť zatuchnutu práčku? Umývala som nádobku na prací prášok a nerozobrala som ju úplne dokonale, dala prat a odvtedy sa neviem zbaviť zápachu. Skúšala som 2 čistiace prostriedky z drogérie, dávala som ich na 95 stupňov, vyčistila poriadne násobku, dala ocot, dala Savo a stále...
zatuchlina moze ist aj z odtokovej hadice najma ak pouzivas gely zvykne sa zaniest, my ju po par rokoch vzdy menime prave ktoli tomuto
ocot sa nema používat lebo zničí tesnenia v práčke lepšia je kyselina citronová ked už!
ocot sa nema používat lebo zničí tesnenia v práčke lepšia je kyselina citronová ked už!
@petrapetruska88 pri starej práčke som použivala ocot 13 rokov a nič jej nebolo
@eli43 My sme akurat cistili aj zasobnik a jeho okolie a aj dole, co je taky otvor, je tam taky filter alebo co, tak aj to a potom som dala.pripravok do bubna a na najvyssiu teplotu som ju pustila. Vyzera, ze uz je to ok... Prosot vsetko treba.
Prestala som používať aviváž aj tekutý prací gél..
Dávam len priamo do budna prací prášok a odvtedy nemám problém..
Poradil mi to opravár práčiek že tie gély a parfémy tú práčku zatuchnú.
A práčku čistím len tými sáčikmi na práčku..
Prestala som používať aviváž aj tekutý prací gél..
Dávam len priamo do budna prací prášok a odvtedy nemám problém..
Poradil mi to opravár práčiek že tie gély a parfémy tú práčku zatuchnú.
A práčku čistím len tými sáčikmi na práčku..
@anonym_4b78cf Ahoj, aké sáčky na čistenie máš na mysli? Ešte som o tom nepočula. Vieš poslať obrázok / foto ?
@anonym_4b78cf Ahoj, aké sáčky na čistenie máš na mysli? Ešte som o tom nepočula. Vieš poslať obrázok / foto ?
@anastazia5 ahoj, takéto, vyrába to Tatrachema, kupujem ich v Jednote, ale majú aj dogérie
@anastazia5 ahoj, takéto, vyrába to Tatrachema, kupujem ich v Jednote, ale majú aj dogérie
@anonym_4b78cf Ďakujem .... len nasypeš do bubna 1 sáčok a dáš na 90 stupňov prať ?
@anonym_4b78cf Ďakujem .... len nasypeš do bubna 1 sáčok a dáš na 90 stupňov prať ?
@anastazia5 v návode je 60 st aj tak robím..

@eli43 2l octu a pustiť práčku na 90stupnov