Máte problém so zlým praním v práčke Beko?
Mate niekto este taky problem?
Vacsinou periem len preto aby sa prevonalo pradlo ktore nosenim prirodzene strati sviezost. Ale tym ze mam deti tak detsku varku periem zvlast s gelom Lovela ale to ze absoluuutne nevyperie. Kym spinave veci nenamocim a nepredperem rucne tak vytahujem z pracky stale spinave, so skvrnami nevypratymi....a frustruje ma to. Pracka zn.Beko ma takmer 3 roky, staram sa o nu...ja fakt neviem kde je problem😒 nechce sa mi staaale namacat a predpierat...na co mam potom tu pracku sakra!?
Zato pracka nemoze ale Lovela. Ja pouzivam Coccolino Sensitive alevo Ariel Sensitive a ani raz sa mi to nestalo. Lovela je typickym prikladom super marketing ale nie az tak super produkt.
Skus vymenit prostriedok na pranie za iny, pustat dlhsie programy, pripadne pridavat k pradlu odstranovac skvrn. My roky perieme s gelom Formil, aj spinave zo skoly, obcas aj s jedalnym listkom na tricku, aj spinave zo zahrady a turistiky a nemam pocit, ze by som mala nevyprate pradlo. Kym bol syn babatko jeho pradlo sme prali s Persil sensitive gelom, pustilo skoro vsetko
Pracka je ok. Lovela nie.
Na synove oblečenie používam odstarnovače škvrn. Natriem aj škvrnu na oblečení a pridám trochu aj do práčky (tam ale dávam Perkarbonát). Výborné sú z DM alebo Actionu. Inak ja som mala vzorku Lovela prášku v uvítacom balíku pre syna a bola som veľmi nespokojná s výsledkom. Plienky mi zostalo cítiť po vygrckanom mlieku aj napriek praniu na špeciálny baby Care program. Ja som dlho prala v pracom gély z DM, tá ich privátna značka na detské oblečenie.
Práčka je v poriadku, kúp si kvalitný prášok na pranie, k veľmi špinavému pridaj odstraňovač škvŕn
podľa nadpisu som rozmýšľala, s akou prackou máš problém, či na opasku, či na kabelke....ospravedlňujem sa, že mimo témy, ale nedalo mi....
podľa nadpisu som rozmýšľala, s akou prackou máš problém, či na opasku, či na kabelke....ospravedlňujem sa, že mimo témy, ale nedalo mi....
@anonym_d9d061 Ja som si zase myslela,že práčka tečie alebo čo ale práčka je úplne OK....
Skus vymenit prostriedok na pranie za iny, pustat dlhsie programy, pripadne pridavat k pradlu odstranovac skvrn. My roky perieme s gelom Formil, aj spinave zo skoly, obcas aj s jedalnym listkom na tricku, aj spinave zo zahrady a turistiky a nemam pocit, ze by som mala nevyprate pradlo. Kym bol syn babatko jeho pradlo sme prali s Persil sensitive gelom, pustilo skoro vsetko
@anonym_669922 dakujem skusim a aky odstranovac skvrn by si poradila?
@anonym_669922 dakujem skusim a aky odstranovac skvrn by si poradila?
@anonym_autor pouzivam prasok z lidla, vo fialovej okruhlej doze. Asi sa vola W5, mozno Formil, nechce sa mi ist pozerat, som rada, ze sedim

Máš zlý prášok